Sene 1988 İhtiyar ve eşi

hoş bi resim o zamanlar insanlar dahamı mutluydu dünya dahamı huzur vericiydi ne.. neyse dikkatimi çeken arkadaki ağacın gölgesindeki arkadaşlar tam batman usulü otormuş ..ne yapıyolardı acep merak ettim? ayrıca ip'e asılı kumaş parçalarının, dileklerinin gerçekleşmesini isteyen kızlarla bi alakası varmı?

İhtiyar:cat:

Yıllar seni hiç değiştirmemiş be abi, aynen duruyosun, ben de yeni çektirdiler heral dediydim :mrgreen:
Mutluluklar dilerim.

Super Moderator
Herkes de korumaya takmış kafayı, ben de motorsuz ama kaskla dolaşıyormuşum o zamanlar:p:
olcanilkkasksb1.jpg

'Geçmiş zaman olur ki hayali cihan değer' daha nice nice yıllara beraberce:rendeer:sağlıcakla...

sevgili dostum şimdi birde yaşlanmış haldeki resminizide görsek nasıl olurdu acaba

İhtiyar abi bize yanlış örnek oluyorsun ama...hani koruma kask...ölemi oturulur motora...:queen:demek o çağlarda öle oturuluyomuş...Evrim teorisine göre artık bu günkü haline gelmiş...:cherry:

ben o zamanlar Küçükçekmecede oturuyordum...evsahabımız göçmendi...çok severim abi göçmenleri ben...hepsi camıdır ciğerimdir...

way be göz yaşartıcı..allah daha da uzun ömür versin bizim de gözlerimiz yaşarsın..

Wallaaaaaaaaaa tek kelimeyle süper bir nostalji......Her şey eski yıllar gibi
doğal olsa keşke......sağol ihtiyar..

İhtiyar abi bize yanlış örnek oluyorsun ama...hani koruma kask...ölemi oturulur motora...:queen:demek o çağlarda öle oturuluyomuş...Evrim teorisine göre artık bu günkü haline gelmiş...:cherry:

ben o zamanlar Küçükçekmecede oturuyordum...evsahabımız göçmendi...çok severim abi göçmenleri ben...hepsi camıdır ciğerimdir...

bu kısım ...hepsi canımdır ciğerimdir...olacaktı...

düzeltme yapamıyoz artık galiba sitede...

Süper Moderatör (BBRR)
Kask nerde :p kınıyorum ..

geçenlerde eski resimlere daldım ya allah rızası için o kırmızı canım xl125 imle çekilmiş bir resim bulamadım ..avrupada çok vardır resimlerim buna eminimde nerden bulacaz .. o yıllarda fotoğraf merakımızın olmaması çok kötü..bi dünya yaş günü resmi var napacaksak her yaşgününde bi resim çekmişizde motorun üstünde bi afilli poz verememişiz ..ihtiyar dua etsin yenge var diye çekilmiş bu poz yoksa kim çeker resim .. ama araştırıyom illaki bulacak xl imle çekilmiş bi pozumu

Kask nerde :p kınıyorum ..

geçenlerde eski resimlere daldım ya allah rızası için o kırmızı canım xl125 imle çekilmiş bir resim bulamadım ..avrupada çok vardır resimlerim buna eminimde nerden bulacaz .. o yıllarda fotoğraf merakımızın olmaması çok kötü..bi dünya yaş günü resmi var napacaksak her yaşgününde bi resim çekmişizde motorun üstünde bi afilli poz verememişiz ..ihtiyar dua etsin yenge var diye çekilmiş bu poz yoksa kim çeker resim .. ama araştırıyom illaki bulacak xl imle çekilmiş bi pozumu

ah abi ah...aynı sıkıntı bendede var...bi tane mobiletimle pozum yok...bi tane 92 yamaha dt 125 imle fotom yok yanarım...kafamı dağlara taşlara vururum ben...şimdi bunlar moda...eski fotolar lazım abi...karizma 1500 oluyo...vayyy bak herif eski motorcu diyolar...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yenilemek lazım bu resimi :)

Güzel bir hatıra, motosiklette yanılmıyorsam 1980 model Çekeslovak CEZET.Eski motorlar için güzel bir fotoğraf.350cc 2 zamanlı oluşu ise benzine olan düşkünlüğünü dile getiriyor; benim IZH PLANET5 'im gibi :)

Abi süper bir resim. Gerçekten çok beyendim. Belki ilerde bende senin gibi bir başlık açarım. Paylaşım için teşekkürler... Birde şimdiki halinizi koysan daha güzel olurmuş aslında. GS500'le :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.

süper yaa gerçekten çok güzel duygulanıyor insan yaww :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar