Sağlam pilot olmak hiçbir şeyi çözmüyor ne yazık ki çünkü sistem kelek. Şu anda henüz bırakıp bırakmayacağım net olmadığından bir yorumda bulunmak istemiyorum. Zamanı gelince içimi dökerim...Neden bırakacaksın mehmet hocam yarışı?Zorluklarını biliyorum ama sen gerçekten sağlam bir pilotsun nazar değmesin.
Çiğdem senelerdir yiyip içiliyor, gezilip tozuluyor zaten. Trafiğin olduğu yerlerde bu tip antremanlar yapılmaz, kaç kişi öldü hala akıllanmadınız mı? Pistin asfaltı kötüymüş iyiymiş farketmez, sonuçta orası trafiğe kapalı bir alan ve yamalar hariç durumu çok da kötü değil, ayrıca piste çıktığınız zamanlarda devamlı ambulans orada oluyor. Trafikte her an herşey olabilir. Bunun sorumlusu kim olacak?toplanın abicim güzel bir yerde,yemeğimizi yiyelim muhabbetimizi edelim,sonra şöleeee güzel virajlı bir yere gidelim.alalım biz kameraları elimize sizleri çekelim yani ne olacak
Kaza bela yok... Motorda sorunlar oldu, yarış esnasında onlarla uğraşmaktan yarışa konsantre olamadım. Dördüncü oldum.mehmet abi hafta sonu gelemedim.nasıl geçti yarış?kaza bela yoktur inşallah
@Peril
Çiğdem senelerdir yiyip içiliyor, gezilip tozuluyor zaten. Trafiğin olduğu yerlerde bu tip antremanlar yapılmaz, kaç kişi öldü hala akıllanmadınız mı? Pistin asfaltı kötüymüş iyiymiş farketmez, sonuçta orası trafiğe kapalı bir alan ve yamalar hariç durumu çok da kötü değil, ayrıca piste çıktığınız zamanlarda devamlı ambulans orada oluyor. Trafikte her an herşey olabilir. Bunun sorumlusu kim olacak?
Diyeceğim birşey yok. Polemik yapmana da gerek yok. Sadece trafikte viraj çalışmak diye birşey olmaz bunu anlatmaya çalıştım. Bu tür denemeler trafiğe kapalı yerlerde yapılmalı diyorum. Bunun için de en uygun yer hem düzlük hem de bir sürü viraj olduğu için pist.son bişey, burdan polemiğe girmek istemiyorum bişey diceksen de özelden at lütfen..