- Konu Yazar
kanka iyide benim çapım cbf 500e asla yetmez...ha alan arkadaşım var Gültepede...ismi Kenan...ama binmeye bile tırsıyo...agresif motor...artı benzin durumları...önceden twısterla heryere gelen arkadaşım şimdi buna lüks gözüyle bakıyo napsın...benim çapımıda aşar...er 5 inle sana mutluluklar...bana de o 10.000 kmde ne olacağını...bana ekstra 600 lira masraf çıkaracak ne söyle yemin ederim eğer haklıysan satacağım...eğer garantiden değişecekse neden satam dimi kanka varsın arıza yapsın...fırıldaklık yapma işte...senin moturun parçalarının bi rkısmıda yok...veya çok beklersin gelir diye...inşallah başına gelmez bak...ama sen sanayiden falan bişiy uydurursun yine...zaman inşallah beni haksız çıkarır...saygılar...
herşeye eyvallah bu fırıldaklığa hayır...:farao:
topiğim amacına ulaşmıştır..Hakiiiii fııldak belli olmuştur...
Hemen buldum işte... Ha internet ha gerçek...Farkedermi?....r:
r::
herşeye eyvallah bu fırıldaklığa hayır...:farao:
sevgili Barış abi işte senin parçaı Kampana Kafa ALp buldu...nasılmı...sana iletmemi istesiği mesaj aynen şöyledir...kendisinin izniyle yayınlıyorum...son darbe geliyor FIRILDAK kardeşime...:queen:
Shot at 2007-07-01
EVET ARKADAŞLAR BİR ER 5 Cİ ARKADAŞIM 2001 MODEL ER 5 İÇİN YURTDIŞINDAKİ BİR SİTEDEN PARÇA BULUYOR...SAYIN ER 5 CİLER İNŞALLAH BAŞINIZA BÖYLE BİR İŞ GELMEZ...:bounce:
ve utanmadan şunu yazıyor...dalga geçiyor aslında...
Shot at 2007-07-01
kendisinin izniyle yazıyorum...iletiver dedi...
son sözüm şudur...
eh Kampana Kafa Alp atar tutarsın forumda ama gel görki asıl FIRILDAK sensin...
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
kendisi şu an taşınmakta olduğundan eşya mesşya uğraşıyor...takılamıyor fazla... saygılar...
Son Aktivitesi: Bugün 17:27 PM
Konuya Cevap Yazıyor En Yakışıklı Naked 500 cc Hangisi...Anket... @ 17:27 PM
bakalım ne diyecek..inkar etmezse ne olayım...belkide uydurma diyecek...Fürekin acısı çıkarılmıştır...:bounce:
sırabbaday ve Kıldikene gelmiştirrr....
topiğim amacına ulaşmıştır..Hakiiiii fııldak belli olmuştur...
Son düzenleme: