Motor üzerinde 1 Günde 700 Km Yol Giden Var Mi?

CİHAN TAM MACERA ADAMISIN ŞEREFSİZİM, SEVGİLİNE DESEYDİN AŞKIM MACELLAN GİBİ GELDİM DİYE.Bu arada benim kaskım da senin ki ile aynı marka (cox) ama benimkinin çene korumalığı yok bu da beni düşündürüyor açıkcası rüzgar alttan girip çok rahatsız edermi beni diye. Son olarak keşke benim de bir fotoğraf makinem olsaydı senini gibi bir yol hikayesi yapardım ilk seferim olması şerefine. Paylaştıklaın için saol nişanlınla mutluklar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba Arkadaşlar Benim Chopper Motorum Var Ankara-alanya Arasi 690 Km Imiş (ORTALAMA 80 KM HIZ İLE GEDECEM YANİ BU YOL 8-9 SAAT SÜRER) Uzun Yol Tecrübem Yok 7000 Km Lik şehir Içi Tecrübem Var Sizce 690 Km Lik Yolu Birkaç Yerde Mola Verip 1 Gün De Gitsem Yol Beni çok Rahatsiz Eder Mi? YORAR MI? Bu Arada Konya Yolundan Gidecem Eğer Konya Veya Seydişehirde 1 Günlük Konaklama Ihtiyaci Hissedersem Yol üzerinde çok Ucuz Bi Yer önerebilir Mi Siniz? 1 gecelik pansiyon otel gibi veya Bulabilir Mi Yim Var Mi?
şimdiden Teşekkürler

Konya yolundan gidersen aksekiden manavgata ordanda alanya 690 km miymiş..:pr::pr:

Sen birdaha araştır......Bir yanlışlık var.......

Ben aynı yolu Mz 251 le 120 süratle 1 kere çay molası bir kere benzin almak için durmak dahil 6.5 -7 saatte aldım.... Abartılacak mesafe değil.... Korkma...

Dönüşüm daha çabuk oldu.... Hİç de durmadım.... O kadar yorucu yol değil...

Cihan Tam Macera Adamıymışsın Vallaha.helal Olsun. Deseydin Nişanlına Macellan Gibi Geldim Senin Aşkin Uğruna Diye.keşke Bir Fotoğraf Makinem Olsa Da Senin Gibi Ilk Uzun Yol Tecrübemi Paylaşsam.yukarıda Da Bahsttiğim Gibi Yazlık Deri Ceket, Dizlik Ve Kaskım Var(kaskım Cox Marka Ve çenesi Açık Olması Beni Düşündürüyor 80-85 Km Hiz Ile gideceğimi varsayarsak Kaskın Altından Giren Hava Beni Rahatsız Eder mi Diye) Gitmeden Birde Full Korumalı Sırtlık Alıcam

alp tunay sana da teşekkürler paylaştığın için

Son düzenleme:
Dostum ben Konyalıyım. Konyada kalmak istersen uygun fiyatlı yerleri araştırabilirim. İşlerim yoğun olmazsa en azından bir çayımı iç :)

Keşke kendi evim olsa da seni ağırlayabilsem. Konya çevresinde bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin. Görüşmek üzere.

Dostum hem Konya civarından birilerini sormuşun hem de umursamamışın.

ylmzzz senin benim için zahmete girmeni istemediğimden dolayı seni yormak istememiştim.ben konyanın dışında benim yol güzergahında konaklayacağım yola daha yakın bir yer tercih ediyorum eğer araştırırsan çok sevinirim bence bu site içinden daha kolay araştırılır. Malum herkes motorcu birilerinin dikkatini çekmiştir belki konya akseki veya seydşehir civarındaki konaklama yerleri

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben dün gece saat 01.00istanbuldan çıktım sideye bugün sabah 11.00vardım tam 750km yolda 6mola verdim 50kmde yağmurda gittim yine nekadar şanslıyım geçen sene marmaristen gelince susurlukta yakalandım bu sene bilecikte ama bu sefer tetbirimi aldım yoksa yine yoldan alışveriş yapmam gerekirdi:mrgreen:lafın kısası yoruldum çünkü 2saat uykuyla yola çıktım öbür taraftanda bu yol için 3ay önce kendimi hazırladım hergün spor yapmakla ama uykunu iyi alırsan bu yolu rahat gidersin mola vererek :)

*motosikletinin bakımını yola çıkmadan önce yaptır ve güzergah üzerindeki servislerin telefon ve adreslerini yanına al
*sırtını dayamak için motosikletin arkasına(artçı koltuğuna)bir şeyler ayarla
*her ne kadar bol su içsen de bu sıcaklarda hiponatremi tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsin.Su ile birlikte kaybedeceğin mineralleri yerine koyabilmek için powerade benzeri sporcu içeceklerinden içersen iyi olur
*yanına yedek ampül sigorta(malum raptorlarda arasıra elektrik problemi yaşanabiliyor) ve lastik tamir edici sprey al.
Aklıma gelenler bunlar.Sana iyi yolculuklar

dostum bir arkadaşım adanadan alanyaya 150 lik scoozy skuter le gitti.hem iki kişi ,ve ikiside mübalağasız 100 er kiloya yakın 1,90 lık adamlar.
kısmet olursa bende ağustosun 3 ü gibi konya seydişehire gidecegim.hemde ailemle.
anlayacağın dikkat yeter.
iyi yolculuklar:)

evet alp tunay ankara-konya-manavgat-alanya(ankara-alanya arası)690-700 km diyorlar. senin bir bildiğin varsa paylaş benimle

uzun yol hk.

genç arkadaş, 57 yaşında 1 senedir motor kullanıyorum. motorum 150 superlight keeway..ist.dan aldım 3 gün sora binerek 2 günde ank. geldim.sonra ılgaz dağları,aksaray hasan dağı,konyadan anamur,en son ank.yozgat,tokat,ünyeden sahil,ordugiresun,trabzon.rize...hemşin.buralarda en güzel kalacak yer öğretmen evleri...ucuz,,oldukça temiz,,ama yazın ve hafta sonları yer olmayabilir..ben bu kadar km.yi bir kask,bir diz koruması,eldiven le taptım.kışın mont, yağmurluk, artık bu yolculuğu yapıp yapamayacağına sen karar verebilirsin..

merka etme hiç bişey olmaz ben İstanbul- kastamonu arası bizim ilçeye kadar 690 km gittim honda cbf 150 ile sadece boluda mola verdim yemek yemek için..
onun dışında hiç mola vermedim kastamonuya kadar 7 saat sürdü
aralıksız 100-120 km hızla gittim
ve orda kaldım ertesi gun öğlen tekrar yola çıkıp istanbula geri döndüm

yorgunluk hissetmiyorsun bile bende 22 yaşındayım
evet diger arakdaşımızında dediği gibi sadece biraz popon rahatsız oluyor :)

koltuktan onun içinde güzle yumuşak bir yastık alıp koltuguna koymalısın yoksa
şeklin kayar

:):)

ben de hafta sonları uzun yol yapıyorum.bnm gittiğim yol 300-400 km fazlasını yapmadım.ilk 2-2,5 saatte mola werme ihtiyacım oluyor.yol uzadıkça bu ihtiyaç süresi kısalıyor.karşılaştığım rahatsızlıklar; saçlarım bozuluyor :p ,kalça sızısı(mola ver yürü),el ve ayakların uyuşması(sık sık hareket ettir),sırt ağrısı(yapcak bişii yok),hava sıcaksa baş ağrısı(bol su iç)

CİHAN TAM MACERA ADAMISIN ŞEREFSİZİM, SEVGİLİNE DESEYDİN AŞKIM MACELLAN GİBİ GELDİM DİYE.Bu arada benim kaskım da senin ki ile aynı marka (cox) ama benimkinin çene korumalığı yok bu da beni düşündürüyor açıkcası rüzgar alttan girip çok rahatsız edermi beni diye. Son olarak keşke benim de bir fotoğraf makinem olsaydı senini gibi bir yol hikayesi yapardım ilk seferim olması şerefine. Paylaştıklaın için saol nişanlınla mutluklar.

Alttan rüzgarla beraber arı girerse o zaman kötü olur.:salut:

ben bir kere 375 km yaptım çok yorulmuyor insan , valla yanımda tornavida bile yoktu , arıza kaza tamamen sanş işi .
kolay gelsin

bencede km de bi hata var alanyanın neresine gidiyosun acep...
en uzağına bile gitsen o kadar mesafe yok...
2 kere gidip geldim araba ile gittik ama yolu bilirim...
benim motorum da alanyadan gelmişti...
7 saatte gelmişti arkadaş 2 kere durarak çok da yorulmamıştı....
sana tavsiyem eğer motorunun ön camı varsa çok iyi yok ise bulabilirsen bul...
çok işine yarar...
tahminim normal kullanımda 7 8 saat arası gidersin...

dostum ben istanbuldan trabzona 21 saatte gittim. yemek için durdum ve 21 saat surdu. bu arada trabzon ıstanbul arası 1000 km ve motorum mondial 150 zat idi. sana tavsiyem yanına lastık tamır edıcı al. 10 ytl cıvarı bısı. lastıgın patladıgında kullanıyosun. 50-60 km daha senı ıdare edıyo. yanı bı ıstasyona falan rahat goturur

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlangıç ANKARA --- --- ---
ANKARA'dan GÖLBAŞI (ANKARA)'a kadar 15.3 km. 750-07 üzerinde git. 15.3 0:22 ---
GÖLBAŞI (ANKARA)'dan KARAHAMZALI'ya kadar 69.0 km. 750-08 üzerinde git. 69.0 1:10 ---
KARAHAMZALI'dan KULU'ya kadar 21.6 km. 715-01 üzerinde git. 21.6 0:22 ---
KULU'dan TAVŞANÇALI'ya kadar 18.8 km. 715-01 üzerinde git. 18.8 0:19 ---
TAVŞANÇALI'dan KIRKIŞLA'ya kadar 49.7 km. 715-02 üzerinde git. 49.7 0:50 ---
KIRKIŞLA'den KONYA'ya kadar 82.0 km. 330-12 üzerinde git. 82.0 1:22 ---
KONYA'den SARIKÖY (KONYA)'a kadar 70.0 km. 330-11 üzerinde git. 70.0 1:10 ---
SARIKÖY (KONYA)'dan BEYŞEHİR'e kadar 16.2 km. 330-11 üzerinde git. 16.2 0:16 ---
Toplam : 342.6 5:51 ---

Başlangıç BEYŞEHİR --- --- ---
BEYŞEHİR'den SEYDİŞEHİR'e kadar 33.7 km. 695-08 üzerinde git. 33.7 0:33 ---
SEYDİŞEHİR'den TAŞKESİĞİ'e kadar 113.9 km. 695-10 üzerinde git. 113.9 1:56 ---
TAŞKESİĞİ'den ALANYA'ya kadar 56.4 km. 400-12 üzerinde git. 56.4 0:57 ---
Toplam : 204.0 3:26 ---

Sonuçta 546 km...... Defalarca gittiğim yol.... Yolda genelde boş oluyor zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar