motosikleti olmayanlar için gerekli bilgi

Arkadaslar hepimiz motor tutkunuyuz fakat neredeyse büyük bir çoğunluğumuzun motosikleti yok hazır yaz da gelmişken ben her bölgeden,heryerden --KİRALIK MOTOSİKLET-- fiyatlarını duymak istiyorum :silent: mümkünse modelleri ve saatlik veya günlük kiralama ücreti ile birlikte...

Rize de yok Kiralık motor :) sadece bir kaç scooter war :) ONLar da bize gelmez :)

peki kiralık motorlarla kaza yaparsak ne oluyor yedek parcasını müsteriye mi ödetiyorlar?:mrgreen:

guzel bı konu açılmış bilgisi olanları bekliyoruz topiğe

BMW'de kiralıklar vardı, günde 60 euro civarı fiyatlardan başlıyordu F650'ler.

bmw deıl beahh ınsanlar almak ıstedıklerı motorun ustunde yol gıdınce kararları netlesır...bu yuzden ıstedıklerı mdel bulmak lazım tabı bnmde honda today 50 kıralamam lazım bı soru da benden KIRALANAN MUSTERININ YASI EN AZ KAC OLMALIDIR ???

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bmw deıl beahh ınsanlar almak ıstedıklerı motorun ustunde yol gıdınce kararları netlesır...bu yuzden ıstedıklerı mdel bulmak lazım tabı bnmde honda today 50 kıralamam lazım bı soru da benden KIRALANAN MUSTERININ YASI EN AZ KAC OLMALIDIR ???

Bu günkü şartlarda a2 sinin olması lazım.....

18 yaşından küçüklere kimsenin kiralayacağını sanmıyorum.....:cat:

peki nasıl belgeler istiyorlar kiralanan motor için?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben araç kiralama konusunda gayet tecrübeliyim sağlam firmalar yani motor düştüğü zaman, kaza yaptığı zaman, hasar bedelini ve serviste durdgu süre icerisindeki kira üçretini müşteriye ödetmeyen firmalar en az 4 yıl a2 ehliyeti istiyor racing tarzı makineler 60-100Euro civarında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar