selam gezide benim motorun hacmi küçük olduğu için biraz fazla basmak zorunda kaldım gezi boyunca tam gaz gidip geldim rampalarda çok rahattı virajlarda arkadaki yük beni ve moturu olumsuz etkiliyordu kendimi riske atmak istemedim ve virajalara mümkün olduğu kadar emniyetli almaya çalıştım motor ortalama 100 km hızla gitti ancak yol durumuna göre 120 km yede ara ara çıktığını gördüm yaklaşı 100 km de bir mola vererek yolumuza devam ettik hiç bir sorun yaşamadım sadece eğridir gölünde motoru durduğum yerde yan yatırdım ağırlığını hesaplayamadım ama koruma demiri de bunu telafi etti yağ yakma olayıda olmadı motor çok rahattı herkese selamlar
çok harika bi gezi olmuş cbf bukadar uzun yolu iyi yapmış hiç bir problem yaşadınızmı?teknik olarak bende antalya düşünüyorum 1-2 hafta içinde bodrumdan 800 km civarı bu yol sırasında kullandığınız yağ neydi?bide dikkatimi çeken bi ayrıntı ben dün tüm denememe rağmen motor eğimli iniş 3 km mesafede 122 km ye ulaştı nasıl oluyoda diğer arkadaslar 130 yapabiliyor düzde en fazla 115 diyor 105 km civarıda sabit ilerleyebiliyor ama 130 daha hiç görmedim
Son düzenleme: