Yok derdim scooter kullanıp
race performansı beklemek değil...
Hani böyle Şehirde olupta
kro gibi basan bi tip de değilim...
TEk kafama takılan şu oldu millet dedim ya bsıyoz uçuyoz hatta kanat taktırcam yakında falan diyo ya

ula dedim acaba benim motor kaç basıyo denedim ve rakamların farkını görünce üzüldüm açıkçası

ale:
Bastığım yol
BBRR abimiz bilir datça yolu var marmariste dümdüz bi yol 0 tehlikesiz değil ama basılır yani orda deniyorum gazı kökledim yine bugün yok abi mümkün değil
70ten ötesine geçemedim 
r:

r:
Sheltox bencede baba bu motorda kilolar çok fark ediyo gerçekten ama gerçekten hafif bi arkadaşımı vericem motora ve farkı görücem emin ötesi eminim o motor 85-90 yapacaktır çünkü
110 kilo nereeeee
60 kilo nere 50 kilo fark var ki o 50 kilo 116 kiloluk bi motor ve sanırım 8 beygirlik bi güç için
KÜÇÜMSENECEK bi fark değil....
888 kmdeyim gazı 3-4 defa kökte gittim son hız denemesi için biliyorum iyi bişey değildi ama sinirlendim yani kalkışlar ve 60a kadar ivmelenme çok güzel motorda ama sonrası beni yasa boğdu gittim benzinide SHELLDEN full depo çektim 95 kurşunsuz yok yine değişmedi bişey :silent:

ale:
Yorumlar için ayrıca teşekkür ederim beyler :cat:
Diğer topiclere bakıyorumda millet orda arkadaş olmuş hatta aynı evden olmuşlar yok senin çorabın nerde yok ben kızdan ayrıldım yok yarın şurda buluşalım bi köfte yiyelim nerdeyse muhabbetler böyle yani konu motoru falan geçmiş hava raporlarından testicle muhabbetine kadar girmiş ama bizim topiciğe bak hiç öyle bi hava yok...!!
:silent:
Sizin devir göstergeside hep 5bine kadar çıkıyo dimi beyler ????
Birde ne kadar benzin yakıyosunuz 100 kmde veya TAM DEPO BENZİN İLE kaç km gittiniz ???