Hyosung GT250R Maximum Speed Test

abii bi 250lik için çok iyi bi hız tabii bence daha fazla yapanları varmı bilmiyorum hyosunglara iyice ısınmaya başladım bunu görünce bundan sonra alcağım marka kesin hysung olur..

Süperr.. Eline sağlık Özer çok hoşuma gitti.. Galiba ben bu makinaya aşık oluyorum :)

Motosikleti
Forza 250
Motosiklet ciler hep böyle.
Hızlı gidiyor diye motora aşık olur,
Kaza yapan birini görünce korkar, soğur.

güzel video.ama başlığı görünce video'yu sen çektin sandım:silent:

Özer abi bende hız denemesini sen yaptın sanmıştım.?? :silent:
Bu makineye hastayım yaw. :bounce::cat: hele kırmızı ise.. :)

Motosiklet ciler hep böyle.
Hızlı gidiyor diye motora aşık olur,
Kaza yapan birini görünce korkar, soğur.

Tabi buda ayrı bi bakış açısı.. Olay hız olsaydı neden 170 e çıkan bir makinaya aşık olayımki ? 300 ün üzerine çıkanda çok biliyorsun.

Bu makina çizgileriyle, duruşuyla, fiyatıyla, konforuyla, sağlamlığıyla ve tabiki hızıyla (inkar etmiyorum) bana hitap ediyor.

Ayrıca herkes kazadan korkar .. Ama kazalar nedeniyle motordan soğumakmı ? O hiç olmadı.

Saygılarımla.

Öffffffff.. Özeeeeeeeeerrr

Adamı hasta etmee :)

(Kazasız belasız sürüşler dilerim.) :cat:

evet gerçekten güzelmiş teşekkurler özer yanlız en guzel yer bana kalırsa başlangıctatı ve bitişteki viraj harika yat yat bitmez o viraj be

Özer024;723194' Alıntı:
Rodajım bitsin, inş.. kendi videomu'da eklerim foruma :) :wiinkk:

inadına yapıyon dimi Özer abi. sırf bana gıcıklık olsun diye..
Bu ne ya? süper bi alet buu.. :pr::pr::pr:
kazasız belasız bin.

HRC

çok şirin bu alett yaaa, videoda güzel :cat:, bu hyo' lar gerçekten hoşuma gitmeye başladı iyice, motosikletimi değiştirmek istersem eğer, kesinlikle seçeneklerim arasında 1. sırada olacak.

Süper Moderatör (BBRR)
hyo krank kırıyo motoru kitliyo.. ee sen red line a girip motoru 3-5 dakika red lineda sürersen kırankta kırar motorda kitler.. ne gerek var bakın adamlar orayı kırmızıya boyamışlar ..aman ha buralara kadar zorlama demeye getirmişler..yurdum genci bunu görür vede dener .. zaten 180 yaptım diyenler var ..hatta arka dişli bir kaç diş küçültülürse 190 bile yapar .. bakalım kim 200 ü görecek bu motorla ...

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yamaha rx115 ile 150 km/hız gördüm düz yolda rahat 140km/h yapıyodu:) bu motorda daha vibrasyon olduğuna bahse girerim ama 250cc 4 zamanlı bir moto için idare eder :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar