çok güzel resimler tek kelimeyle harika ellerinize sağlık
özellikle şelalelere bayıldım
özellikle şelalelere bayıldım
Tek kelimeyle harika bir gezi olmuş, heralde bir günde bitmedi konklamalı idi gezniz değilmi? Devamını bekliyoruz üstad
evet cuma 18:00'de başladık pazar 16:00'da bitirdik.siz devamını bizde katılımınızı bekliyoruz.
Yer Ankara Motor Race olmasaydı mutlaka katılırdım :mrgreen:
kafa yapımızda uyuşuyor :cat:
devamını bekliyoruz:lus1::
arkadaşlar ben 7 göllere katır yolu biliyorum bizim spesyal makinalar cok rahat cıkar bir ihtimal enduralarda gidebiliri belki kadir abi benim lafımı bi dinleyip cadırda kalmayı kabul etse.
etmediler carşakta kaldılar ama dedigim gibi sarı mehmedin yurdundan akşam pınarı vadisine ulaşılıyor oradan parmak kayayı arkanıza aldıgınız zaman karsınıza cıkan patikadan katırlar yükleriyle geciyor ve 7 göllere kadar cıkıyor
bu yolu sadece turist rehberleri bilir bende dagcılık yıllarımdan hatırlıyorum tek sorun konaklamanın cadırla mümkün olması onada kadir abi yanaşmıyor..
sen hiç konuşma altı aydır gelecem dedin gezi haftası kayboldun geziye gelmedin konuşma hakkın yok. kubilayk isimli arkadaşada cevap vermem gerekiyor otepedeki beyazlık agaç olmayan beyaz kayalık bölge otür yerler için sizede hafif bir kros motor tavsiye ederim.daha fazla zevk alırsınız.
böyle kuru teşekkürle borç ödenmez bir tepsi suruç çiğköftesiyle gelirsen borcu silebiliriz.selamun aleykum beyler ben hikmet suruç çiçegi nasılsınız kadir abi ne zaman gidiyoruz takla açmaya selamlar
öncelikle bu krosu kanıma işlyen kadir abi ve macir mustafa ya teşekürlerimi 1 borç biliyem yani arkadaşlar çok sevdim bu krosu ya vallah kısacası ha ha ha :cat::cat: tüm yoldaş krosçu arkadaşlara selam en kısa zamanda kroslaşmak üzre
Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla çok güzel gezi olmuş.Bir dahaki sefere bizlerede haberdar ederseniz bizde katılırız.Birecikli moturcu kardeşlerimizden selamlar...
Murat Motor