En çok Ikinci El Motor Ilani Hangi Gazetede Olur ?

arkadaşlar 2. el motor bakıyorumda birkaç tane gazete alıcam hergün bakmak için acaba hangi gazetelerde 2. el motor ilanı daha fazla oluyor bilginiz var mı ?

Valla çoğunda var ama ben hep Hürriyette görüyorum. Ne tarz motor düşünüyorsun, bütçen nedir, biz de yardımcı olmaya çalışalım sana :)

benim gözük şu aralar kymco venox tan başka birşey görmüyor valla 9000 km de 2005 model temiz bir tane buldum 6000 ytl ama ben max 5500 çıkabilirim

arkadaşım ben de motorumu sattım senin gibi arayış içindeyim
ve gezindiğim sitelerde en çok/www.sahibinden.com da değişik motorlar var bir bak

yapmayın ya hemen neden kötülediniz venox u çok güzel duruyor alet görüntüsü filan süper teknik olarak filan ne eksileri var ki ?

Eksisi var demedim, o parayı hakedecek birşeyi yok dedim, sen bilirsin senin seçimin...
Hem kötülemedim ben motoru ki.. :silent:

En çok sahibinden.com"da bulabilirsin.Boşver gazeteyi filan.Hem fotoları da var...
Ek olarak sitedeki ikinci el bölümüne de göz atmanı öneririm

gazete olarak tüketici'yi öneririm...haftalık olarak çıkan bi gazete ama...istanbul sayılarında 2.el ilanları küçümsenmiyecek kadar çok...nede olsa ilan vermek beleşya gazeteye...:p

gazete olarak tüketici'yi öneririm...haftalık olarak çıkan bi gazete ama...istanbul sayılarında 2.el ilanları küçümsenmiyecek kadar çok...nede olsa ilan vermek beleşya gazeteye...:p

ben arabamı ve bir kaç parça elektronik eşyamı yayınlandığı gün satmıştım:cat:

yav Tüketici gazetesini alın...2 lira bişiy...ilanlar sağlam...tavsiye ederim...ben ordan motor alıp sattım...

Tüketici iyi, sahibinden.com çok iyi. Ama bence Kızıltoprak'a gidip bir bakın derim..Kanlı canlı bulursunuz belki alacağınız motoru..

Süper Moderatör (BBRR)
sahibinden derim .. en iyi 2. el sitesi şu an.. ama fiyatlara bakmayın bi pazarlık payı var hep..

bu arada venox çok iyi bir motordur..binen kullanan bilir.. gv 250 ile aynı seviyede diyelim ama birazdaha pahalı gv den ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar