Anadolu yakası pendik

Anadolu yakası pendik doğu mah otopark veya motopark bildiğiniz bi yer var mı???

speedy34 ben pendıkte oturuyorum orlarda sahıl taraflarında var otoparklar

Anadolu yakası pendik doğu mah otopark veya motopark bildiğiniz bi yer var mı???

Speedy34 merhaba;
Pendik'e sahil yolundan girersen karşına trafik ışıkları çıkar. Eskiden trafik ışıklarında durduğunda tam karşına MADO gelirdi. Şimdi MADO 20 - 30 metre daha Tuzla tarafına doğru bir dükkana taşındı. İşte o trafik ışıklarından Pendik içine girer gibi sola dönersen, yaklaşık 20 metre sonra sol tarafında açık otoparkı görürsün. Hemen yanında taksi durağı var. Taksi durağı zaten otopark ile McDonald's arasındaki boşlukta. Sen McDonalds'ı bulursan otoparkı da bulmuş olursun.... Pendik'i ne kadar biliyorsun bilemediğim için detay vermeye çabaladım... Ben şahsen motorumu oraya hiç bırakmadım, adamlar sana motor bırakamazsın derse kusuruma bakma. 4 YTL günlük ücret alınır. Kaç saat kaldığının önemi yok girdi çıktı da aynı fiyat 12 saat kalsan da...

Herkesin yolu açık olsun.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim önceden kulladığım otoparka gidebilirsin. ücreti de makuldu.Elçi Dershanelerinin hemen sağ tarafında ya da migrosun giriş kapısının karşısındaki sokaktan gir hemen ilerde sağda göreceksin zaten.

Speedy34 merhaba;
Pendik'e sahil yolundan girersen karşına trafik ışıkları çıkar. Eskiden trafik ışıklarında durduğunda tam karşına MADO gelirdi. Şimdi MADO 20 - 30 metre daha Tuzla tarafına doğru bir dükkana taşındı. İşte o trafik ışıklarından Pendik içine girer gibi sola dönersen, yaklaşık 20 metre sonra sol tarafında açık otoparkı görürsün. Hemen yanında taksi durağı var. Taksi durağı zaten otopark ile McDonald's arasındaki boşlukta. Sen McDonalds'ı bulursan otoparkı da bulmuş olursun.... Pendik'i ne kadar biliyorsun bilemediğim için detay vermeye çabaladım... Ben şahsen motorumu oraya hiç bırakmadım, adamlar sana motor bırakamazsın derse kusuruma bakma. 4 YTL günlük ücret alınır. Kaç saat kaldığının önemi yok girdi çıktı da aynı fiyat 12 saat kalsan da...

Herkesin yolu açık olsun.

Manwe bilgilendirdiğin için teşekkür ederim oraası açık belli olmaz ne olacağı giderim bahçeye bağlarım daha iyi.İspark ın yerini buldum katlıotopark iyi hoşta eve mesafesi çok 1km:queen::pr::queen:

benim önceden kulladığım otoparka gidebilirsin. ücreti de makuldu.Elçi Dershanelerinin hemen sağ tarafında ya da migrosun giriş kapısının karşısındaki sokaktan gir hemen ilerde sağda göreceksin zaten.

Birde buraya çok yakın migrosun karşısında belediyenin kapalı otoparkı var... Pendikte c.tesi günleri pazar var(çok bela bir pazar) onuda düşünmek lazım...

speedy34 sen beni dinle rahat ol abi otoparka filan para vericene dediklerimi uygula;) kilit alarm vs... ama illa park istersen pendikde çok var 50 ila 100 arası değişiyor aylık katlı otopark var 19 mayısa girdiğin zaman tabela ile göstermişlerdi soldan giriyorsun yazıyor hemen 19 mayısa girince katlı otopark diye orası hem ucuz hemde güvenli ;)

alarm yaramaz speedy motorun beyinini bozuyo sen en iyisi 2 tane zincir ve 1 tane disk kilitle giriş kapısına bagla
:)

Manwe bilgilendirdiğin için teşekkür ederim oraası açık belli olmaz ne olacağı giderim bahçeye bağlarım daha iyi.İspark ın yerini buldum katlıotopark iyi hoşta eve mesafesi çok 1km:queen::pr::queen:

Motorla işe filan gittiğinde sorun yaşıyorsun zannederek (benim gibi) saçmalamışım o zaman :pr:

1 Km yürümeyi göze aldıysan birazcık daha yürü, Güzleyalı'ya bana gel rahat rahat koy bahçeye. Bak para da istemem :)

Valla bu park yeri olayı bana da dert. Sıfırı 3000 YTL'lik benim tombik motora, çalınma dahil kasko 900 YTL duyunca yaptırmadık tabi...

Senin bu forumdaki tavsiyelerden biz de sebepleniriz artık :) ...

Herkesin yolu açık olsun

eger evin 1 kattaysa dayan her gün ewine cıkar valla en güvenlisi hatta yatarkende baş ucuna koyarsın ama aklın hıc gerıde kalmaz....:) sımdı sorarsın kafa mı yapıon dıye ?? hayır ben ciddiyim :)

hangi park bir sürü park var bende çamlık parkının yani asıl adı liseli parkın oradyımm?

kaynarca parkı haaa bilmezmiyim be eskiden bizde orda oturuoduk alt kaynarcada eski mekan yani çocuklum orda geçdi ;);)

arkadaslar bende doğuma büyüme pendikteyim....pendikte benim bildiğim üc tane oto park mevcut.ama koyuyorsan katlı otaparka bırak derim.kamera sistemiyle gözetleniyor.daha güvenli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar