Evet yer sıkıntım var.Motosikletini koyacak yer mi bulamadın?
Anadolu yakası pendik doğu mah otopark veya motopark bildiğiniz bi yer var mı???
Speedy34 merhaba;
Pendik'e sahil yolundan girersen karşına trafik ışıkları çıkar. Eskiden trafik ışıklarında durduğunda tam karşına MADO gelirdi. Şimdi MADO 20 - 30 metre daha Tuzla tarafına doğru bir dükkana taşındı. İşte o trafik ışıklarından Pendik içine girer gibi sola dönersen, yaklaşık 20 metre sonra sol tarafında açık otoparkı görürsün. Hemen yanında taksi durağı var. Taksi durağı zaten otopark ile McDonald's arasındaki boşlukta. Sen McDonalds'ı bulursan otoparkı da bulmuş olursun.... Pendik'i ne kadar biliyorsun bilemediğim için detay vermeye çabaladım... Ben şahsen motorumu oraya hiç bırakmadım, adamlar sana motor bırakamazsın derse kusuruma bakma. 4 YTL günlük ücret alınır. Kaç saat kaldığının önemi yok girdi çıktı da aynı fiyat 12 saat kalsan da...
Herkesin yolu açık olsun.
benim önceden kulladığım otoparka gidebilirsin. ücreti de makuldu.Elçi Dershanelerinin hemen sağ tarafında ya da migrosun giriş kapısının karşısındaki sokaktan gir hemen ilerde sağda göreceksin zaten.
Manwe bilgilendirdiğin için teşekkür ederim oraası açık belli olmaz ne olacağı giderim bahçeye bağlarım daha iyi.İspark ın yerini buldum katlıotopark iyi hoşta eve mesafesi çok 1km:queen:r::queen:
eger evin 1 kattaysa dayan her gün ewine cıkar valla en güvenlisi hatta yatarkende baş ucuna koyarsın ama aklın hıc gerıde kalmaz....sımdı sorarsın kafa mı yapıon dıye ?? hayır ben ciddiyim
![]()
Doğu mah. neresinde oturuyorsun. Yakınsan birşeyler düşünebiliriz. Ben parkın hemen yanındayım.Anadolu yakası pendik doğu mah otopark veya motopark bildiğiniz bi yer var mı???