Numunelik... :)

Son düzenleme:
Abi şu topic i baştan sona okudum gece gece karnıma ağrılar girdi olmaz böyle şey hele o karikatürü yapan kimse ellerinden öperim yahu gece gece annemleride uyandırdımm:queen:

Abi şu topic i baştan sona okudum gece gece karnıma ağrılar girdi olmaz böyle şey hele o karikatürü yapan kimse ellerinden öperim yahu gece gece annemleride uyandırdımm:queen:

Ne yapalım mete_han 'a kitleye kitleye doyamıyoruz rahmetli kemal sunalın filmindeki mazlum olur kendisi mazlumuu getirin bana mazlumuuuuuu :queen::queen::queen:

:pl:::evil::::angry2::::whip::::pokey::::xs26:: ::sapkaa::
::plus1::

:queen::queen::queen:

bunu yazacağını biliyordum senmaziyi boşver şimdi kim acıtıyor ona bak daha dur senimadara edicem bu siteye daha yeni başlıyoz :cat:

ahh garibim...zamanında inliyordun...sen utanmadan yamaha honda bayisi gezip KINROAD marka cruser alan şahsı değilmiydin..:queen:

özkansavaya zaten kal geldi...o şimdi game over...:p

ahh garibim...zamanında inliyordun...sen utanmadan yamaha honda bayisi gezip KINROAD marka cruser alan şahsı değilmiydin..:queen:

özkansavaya zaten kal geldi...o şimdi game over...:p

sanane kardeşim alırımalmam sen keyfimin kahyasımısın keyifcazım öyle istedi aldım :cherry:

adamı yengeden yakalamışsın yükleniyonda yükleniyon tamam kılıbıklıkda allahdan amabu kadarda yüklenilmez kardeşim ayıptır :queen::queen::queen:

sanane kardeşim alırımalmam sen keyfimin kahyasımısın keyifcazım öyle istedi aldım :cherry:

adamı yengeden yakalamışsın yükleniyonda yükleniyon tamam kılıbıklıkda allahdan amabu kadarda yüklenilmez kardeşim ayıptır :queen::queen::queen:
bbaday sen kimden yanasın karar ver? kılıbık yaptın bizi:pale:
aplası çoktan aradan çekildi haberi yok bırak takılsın, o başına geleceği bilmiyor.

aplası çoktan aradan çekildi haberi yok bırak takılsın, o başına geleceği bilmiyor.

Aman abicim yanlış anladın beni istersen hemen editliyeyim yazımı ne demek bi gaf yaptım fürek 'e karşı oluşan kutsal ittifak asla bozulmaz kusuruma bakma:p

ayıp ayıp...erkekliğe gölge düşürmemek lazım...siz birbirinize düştünüz ben ne yapayım...düşmanımında akıllısını severim ben...kılıbığını değil...

bbaday sende keyif olsa KINROAD almazdın keko...zenci keko...:pbyyy...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ayıp ayıp...erkekliğe gölge düşürmemek lazım...siz birbirinize düştünüz ben ne yapayım...düşmanımında akıllısını severim ben...kılıbığını değil...

bbaday sende keyif olsa KINROAD almazdın keko...zenci keko...:pbyyy...

Olm Fürekliğini gene belli ettin....Milleti birbirine düşürüp çekiliyon.....:pr::pr:

Kendine bak keko....Bikere o kılıbık değil mordernizasyona uğramış harbi taş fırını erkeği.....

Senin gibi simitçi fırını erkeği değil len....:queen::queen::queen::queen:

vatana millete hayırlı olsun google bile fürekliğini onayladı artık o resmen bir fürek aramalrda ilk sıralarda çıkıyo

51861106zr2.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar