bu fistik bdayday'mi$,meger bizimki hem gara hem kasli hemde $eysizmi$ :queen::queen::queen:
Resimdeki bana benzese yüreğim yanmıcak daha çok çalışması lazım çoook ama fürek'in taktiğini beğendim doğrusu
bu fistik bdayday'mi$,meger bizimki hem gara hem kasli hemde $eysizmi$ :queen::queen::queen:
babaday kanka' Alıntı:Alp ,Gültekin yetişin fürek saldırıya geçti
FÜREK' Alıntı:sence doğal resimler değilmi..yani özel poz versem bu kadar sempatik olamam..kendimi hayatın içinde gördüm biraz...
yettim gaariii... ::lolabove ::cekic::
al sana daha natüreli ::xs06::
http://i13.tinypic.com/5z69uex.jpg ::belge::
al sana daha natüreli ::xs06::
http://i13.tinypic.com/5z69uex.jpg ::belge::
Resimdeki bana benzese yüreğim yanmıcak daha çok çalışması lazım çoook ama fürek'in taktiğini beğendim doğrusu![]()
::
Abi şu topic i baştan sona okudum gece gece karnıma ağrılar girdi olmaz böyle şey hele o karikatürü yapan kimse ellerinden öperim yahu gece gece annemleride uyandırdımm:queen:
Ne yapalım mete_han 'a kitleye kitleye doyamıyoruz rahmetli kemal sunalın filmindeki mazlum olur kendisi mazlumuu getirin bana mazlumuuuuuu :queen::queen::queen:
olm sen millete beni madara etmeye yeminlimisin...:silent:
ahh caaanımmm dertt olmuşşş....acıttımmı kuzum...
bunu yazacağını biliyordum senmaziyi boşver şimdi kim acıtıyor ona bak daha dur senimadara edicem bu siteye daha yeni başlıyoz :cat:
ahh garibim...zamanında inliyordun...sen utanmadan yamaha honda bayisi gezip KINROAD marka cruser alan şahsı değilmiydin..:queen:
özkansavaya zaten kal geldi...o şimdi game over...![]()
bbaday sen kimden yanasın karar ver? kılıbık yaptın bizisanane kardeşim alırımalmam sen keyfimin kahyasımısın keyifcazım öyle istedi aldım :cherry:
adamı yengeden yakalamışsın yükleniyonda yükleniyon tamam kılıbıklıkda allahdan amabu kadarda yüklenilmez kardeşim ayıptır :queen::queen::queen:
bbaday sen kimden yanasın karar ver? kılıbık yaptın biziale:
aplası çoktan aradan çekildi haberi yok bırak takılsın, o başına geleceği bilmiyor.
:queen::queen::queen:
Aman abi fürek'in eline koz verdik mi hemen kullanıyor.:cat:Aman abicim yanlış anladın beni istersen hemen editliyeyim yazımı ne demek bi gaf yaptım fürek 'e karşı oluşan kutsal ittifak asla bozulmaz kusuruma bakma![]()
bbaday sen kimden yanasın karar ver? kılıbık yaptın biziale:
aplası çoktan aradan çekildi haberi yok bırak takılsın, o başına geleceği bilmiyor.
:queen::queen::queen:
ayıp ayıp...erkekliğe gölge düşürmemek lazım...siz birbirinize düştünüz ben ne yapayım...düşmanımında akıllısını severim ben...kılıbığını değil...
bbaday sende keyif olsa KINROAD almazdın keko...zenci keko...byyy...