metehandro abi mangal tabağını doldururken :queen::queen:
![]()
kesinlikle iftira..çarpıtma...
o şahıs ismini vermek istemiyorum okumuş bir çocuk olan hatta mesleği okutmak olan...Öğretim üyesidir...o popo bana ait değil değildir...popomu polemikten uzak tutunuz...kötü emellerinize alet etmeyiniz...ben yanındaki mavi kotlu şahısım...
MTM grubu mangal sefasında
![]()
malum şahıs işte bu...çılgın MTM li ...
metehan abiler yola çıkarken:rendeer:
![]()
metehandro yaz gelmesine rağmen ellerinin üşüdüğünü söyledi ve elcik korumaları çıkarmamış o bünyeye bakıp çok
buda iftira...o elcikler çok işe yarıyor...benden söylemesi...debryijaı fren levyelerini koruyor düşme esnasında...ki devirdim dün bişey olmadı maşallah...tıkır tıkır...:bounce:hor görmeyin garibi...
şaşırdık:silent::silent::queen::queen:
![]()
sendemii alperrrrr.....![]()
makinisttt videooooooo..............................![]()
bağa mı didin hemşerim :mrgreen::queen::queen:
koydum ben 3 videoo:bounce:
kankü bunlarda bişey yok...lnk mink yok...yav baksana bi hata veriyo...
AYRICA D&B KONŞUK ÜMRANİYE MOTORDAN GÖKHAN VE KASIM ÖZÜR DİLEDİLER GELEMEDİKLERİ İÇİN...MAZERETLERİ VARDI...İŞLERİ...KASIM SİTEYE ÜYE OLUP DURUMU AÇIKLAYACAK...SELAMLARI VAR...
BEN GELCEK DİYE YAZDIM...BENDEN ÇIKSINDA ELÇİ OLARAK...![]()
hakan abi teşekkürler valla ben kesin derece yapmışındır diye düşünmüştümCoşkun kardeş tebrikler,allah analı babalı büyütsün inşallah.:rendeer:
teşekkür ederim allah sizlerede yeğen sevgisi tattırır inşallahbabaçi
Allah analı babalı büyütsün inşallah.:rendeer:
abi allah analı babalı ve amcalı büyütsün :rendeer:
maşallah allah nazardan saklasın
:mrgreen:babaçi kardeş süpersin ELİNE SAĞLIK 3. video :queen::queen:ErhAN GÖRDÜNÖÜ BAK NASIL GAZLAMIŞIM TEKER YERE DEĞMİYO LEM ALICAMANAHTARINI :mrgreen::mrgreen:EN SONUNDA BİRAZ GEÇ KATILDIK AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLDU
:cat::cat:
ÖNEMLİ OLAN BERABER OLMAK GÜZEL GEZİ EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER:rendeer:
ALPERİM ÇIKARKEN RESİM ÇEKİYODUN HANE LEN NERDE Atsana kanka
yahu kardeş sen motordan artistik bir şekilde atlayıp bize doğru yürüdün ya
ben seni nihat doğan zannettimale: