[Manisa MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası'na katılıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelenekselleştirdiğimiz iki haftada ki bir toplantımızı bu hafta (22 Haziran Cuma akşamı) İzmir'de [İzmir MT] ile ::friends: ortak bi şekilde yapacağız:cat:

Grubumuzu (Ailemizi) diğerlerinden ayıran özellik olan her toplantımıza bi etkinlik ile birlikte gerçekleştirmemiz yine bu toplantıda da geçerli..

Sevgili Tuncer (Forrap) arkadaşımızın büyük katkılarıyla hazırladığı 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ' na katılıyoruz..
Ana Yemek + Salata veya meyve + Tatlı + Bir Alkollü ya da Alkolsüz içecek + bir bowling oyunu 9 ytl... Rezervasyonumuz yapılmış bulunmaktadır..(fiyatlar için Forrap'a teşekkürler)

Toplantı Yeri: Hilton Bowling Planet
Toplantı Saati:19:30

Akhisar' dan hareket: 18:00 (Eski garaj önünden)
Manisa' dan hareket: 18:45 (Bix Cafeden)

----------
Katılım Listesi

1-Lodos + 1
2-Gürkay + 1
3-Racingİski + 3
4-Favorii
5-Mecit
6-Umutus
7-Acress

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
Bekliyoruz arkadaşlar,özledik Manisa'lı dostlarımızı...
Görüşmek üzere:rendeer:

hadi bakalım hayırlsı,,biraz işlerim var,,bir aksilik olmaz ise mutlaka geliyorum...

gidelim bakalım tişörtler nasıl olmuş görelim :p bide bowling oynayalım üzerine, bide gece pasaportta sahilde kömürde kahve içtikmi tamamdır. :)

Serkan abicim bayadır görüşemiyoruz özledim valla hepinizi :rendeer:

Moderatör (forrap)
lodos,zaten bowlingten sonra hemen kaçmayacağız,elimizden kurtulamazsınız.Dediğin gibi daha sahilde muhabbeti koyulaştıracağız:)

Gelenekselleştirdiğimiz iki haftada ki bir toplantımızı bu hafta (22 Haziran Cuma akşamı) İzmir'de [İzmir MT] ile ::friends: ortak bi şekilde yapacağız:cat:
Akhisar' dan hareket: 18:00 (Eski garaj önünden)
Manisa' dan hareket: 18:45 (Bix Cafeden)[/COLOR][/B]

ooooo umut kardeşim sesini duymak ne güzel. gelin valla özledik sizi de.

gidelim bakalım tişörtler nasıl olmuş görelim :p bide bowling oynayalım üzerine, bide gece pasaportta sahilde kömürde kahve içtikmi tamamdır. :)

oooo paşama bak ya tam keyif adamı. valla süper olur bende gelirim.

lodos,zaten bowlingten sonra hemen kaçmayacağız,elimizden kurtulamazsınız.Dediğin gibi daha sahilde muhabbeti koyulaştıracağız:)

forrap burda bi kıllandım. sanki biz huzur evi Mt yi sahilden denize atacaksın gibi bir his var içimde. Kreş Mt hain planlar içinde mi yoksa.

Son düzenleme:
ALLAH'tan bi aksilik çıkmazda biraz eğleniriz cuma akşamı görüşmek üzere.

ben cuma günü gelemicem dostlar beniaffedin..haftasonu foçaya gitmem lazım..sizlere iyi eğlenceler...

selam herkeze

bende özledim herkesi hoş sohbeti, ama bu olay tam sınav haftasına geldi kesin deil gelicegim zaten kaskımda kırık :pale::pr:

Umutus ve forrap size çok kırıldım ınsan tam sınav haftasına ayarlarmı bunu ya (en azından umut sen bılıon yanı::miiz::::cekic::):salut:

organızasyon güzel ama ben ertelenmesinden tarafayım( bakın hem mecit abide gelemiyomuss )::sos::::saad::

bu mümkün deil sanırım :pale: herkese iyi egleceler...:rendeer:

göksu, org bizim değil :) biz misafiriz...erteleme şansımız yok sen bulursun bi yolunu bi şekil bir saat görünürsün HİLTON'da millet MANİSA-MT'nin pamuk prensesini görsün dimi ama :wiinkk:

turnuvada senide aramızda görmek istiyoruz...

acress sınav dediğin o garip ve anlamsız şeylerin ne demek olduğunu çok iyi bilirim hele bir de gıcık hocalar ve asistanlar vardır ki insana illaallah dedirtir. Ama sanırım toplantı cuma, yani en yakın sınav pazartesidir. ee zaten bu hafta sürekli çalışmışsındır, arada bir kafayı dağıtmak iyi gelir. performansın artar, zihnin açılır. kask işini dert etme. koskoca manisa MT sana bi kask bulamaz mı bence bulur. Neyse yine de sen bilirsin.

Acress'İn Kaski Benden ArkadaŞlar....tamamdir,,gelİyordur Sanirim....

GÖKSU bak seni bu kadar seven özleyen abilerin var iken, dahada naz ::miiz:: yapma işte :) umut seni makul bi saatte alır, kaskını göndeririz olmadı montunu ve dizlik korumalarınıda ben veririm umut'a gelirken onlarıda giyersin :wiinkk:(tabi ben motosiklet ile gelirsem :p )

acress sınav dediğin o garip ve anlamsız şeylerin ne demek olduğunu çok iyi bilirim hele bir de gıcık hocalar ve asistanlar vardır ki insana illaallah dedirtir. Ama sanırım toplantı cuma, yani en yakın sınav pazartesidir. ee zaten bu hafta sürekli çalışmışsındır, arada bir kafayı dağıtmak iyi gelir. performansın artar, zihnin açılır. kask işini dert etme. koskoca manisa MT sana bi kask bulamaz mı bence bulur. Neyse yine de sen bilirsin.

Murat abi keşk hocalarımız senin gibi olsa ama :farao: Göksunun gelebilmesi için bi ihtimal var cuma günü bi devre vericekler fakat o devreyi erken yapıp teslim işinide hocaya erken bi şekilde kabul ettirebilirse gelebilir sanırım :wiinkk::rendeer:

GÖKSU bak seni bu kadar seven özleyen abilerin var iken, dahada naz yapma işte umut seni makul bi saatte alır, kaskını göndeririz olmadı montunu ve dizlik korumalarınıda ben veririm umut'a gelirken onlarıda giyersin (tabi ben motosiklet ile gelirsem )

Abi kıskanıyorum ama::xcrying:::xcrying: O pamuk prenses ise bende pamuk prensim banane banane ::lac::::miiz::::miiz::

ben cuma günü gelemicem dostlar beniaffedin..haftasonu foçaya gitmem lazım..sizlere iyi eğlenceler...

Sen neden gelmiyon bakayım abi :farao: manisa mt olarak alıcaz biz bu kupayı abi::gleam::::gleam::

Son düzenleme:
:mrgreen::rendeer::p

gerçekten cok tesekkürler serkan abi,mecit abi,murat abi....

bende orda olmayı cok istiyorum murat abı dedigin gibi hocalar gercekten illallah getiriyor yogun bi hafta!!!

egerki devreyi yetiştirebilirsem orda olucam

Herkeze tesekkürler:rendeer::cat:

ben motosiklet ile hanım ile beraber geliyorum...GÜRKAY'da hanımı ile motosiklet ile geliyor.iski hanımı kandırabilirse o'da +1 gelecek :p
herkes gelecek işte ... :)

Moderatör (forrap)
Tamamdır:) Bende + 1 geleceğim:)
Aile havasında olacak tam anlamıyla(biz zaten bir aileyiz ama bu tam anlamıyla aile :)):)

Acress,bir kız vardııı canı sıkılaaan canı sıkılaaan,fotoda mod a kulak yaptıııı sıkıntı gitti sıkıntı gittiiii:)Tabi ki sınav haftasına ayarlıyacağım buluşmayı.Sen o kulağı yaparken o fotoğrafta bunları düşünmeliydin:)Anladın sen onu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar