93 Model Alman 251 Mz

arkadaşlar Ben Ispartadayim 07 Plaka 93 Model Metalik Mavi Alman 251 Mz Buldum Ruhsatli Plakali Hiç Bir Sorunu Yok 900 Ytl Istiyor Sizde Fiyat Uygunmudur Motorun Görünümü Güzel Ama Değişeni çok Fakat Sürüşü Gayet Iyi Sizde Fiyati Uygunmu???

Moderatör tarafında düzenlendi:
uygun ama motoru sürecek sensin yinede son karar senin.Ayrıca mzlerin çok benzin yaktığını duydum:)

arkadaşlar Ben Ispartadayim 07 Plaka 93 Model Metalik Mavi Alman 251 Mz Buldum Ruhsatli Plakali Hiç Bir Sorunu Yok 900 Ytl Istiyor Sizde Fiyat Uygunmudur Motorun Görünümü Güzel Ama Değişeni çok Fakat Sürüşü Gayet Iyi Sizde Fiyati Uygunmu???

Fiyat uyguna benziyor ancak motorun temiz olduğuna emin olmak kaydıyla!
Sonuçta 14 yaşında bir motosiklet alıyosun. Dayanıklılık konusunda Mz ler iyidir. Yaşı seni korkutmasın, ancak değişeni çok derken neyi kastettin! Aksesuar olarak mı yoksa parça bazındamı değişeni çok. Motoru alıpta birde o değişen parçaları tekrar değiştirmek var. Ayrıca kazası varmı şasisinde eğiklik düzeltme olmuş mu bunlara bak. 251 Mz 100km.de yaklaşık 3,5 lt. benzin yakar. Bu fiyatın altında ancak Jawa bulabilirsin. 500-750 ytl civarında satılan Jawalar var ancak ben Mz derim yinede.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu arkadaşım bende 17 yıllık motosiklet var.. hala problemsiz..
ha bendekinde değişen bir şey yok orası ayrı. bende fazla olmadı alalı. yakıt sarfiyatı konusunda yorum yapamayacağım çünki ben de ölçmedim. ama inan olsa olsa en fazla 130 olur.. az mı diyeceksin de.. piyasaddaki çinliler yada bunun cc sindeki diğer markalar gerçekten kaç yakıyor zannediyorsun?
yerli olsa cidden o para çok derim. ama orjinal alman olunca iş değişiyor, gerçekten çok farkediyor. tabi fiyatıda ona göre oluyor.. inan o paraya daha ii bir motosiklet alamazsın asla; hele jawa ile falan asla kıyaslama[(jawacılar kızmasın aman :) )/U]. ama uyarmadı deme çok güçlü ve atak bir motor. hatta piyasadaki hiç bir 250 liğin geçemediği söylenmişti ben bunu alırken. ama birazda motorun temiz kullanılıp kullanılmadığına bağlı. bir de istek meselesi, ben mz leri severdim evvelden beri o yüzden yetirebildiğim kadarı ile aldım. 500 e de mzler vardı alırken. sahibi biraz düştü ben biraz çıktım, iki tarafta iyiniyetli olunca aldık. allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah sanada. ben bir iki gün önce asfalta yapıştım amele sümüğü gibi, bir miktar derimi orda bıraktım. dediğim gibi dikkat et çok güçlü bir motosiklet.. hele gazın ayarını yanlış verdinmi tek tekerdesin demektir.. bence söylediğin fiyat ta oldukça uygun geliyor kulağa..

Son düzenleme:
biz teşekkür ederiz. ne alırsan al kafana iyice yatmadan alma..

arkadasım orjınal alman sa guzel motor rektefıyeyye gırmısmı bu onemlı cunku ben jawa kullanıcısı olararak sana jawa yı tavsıye ederım ama style ı style hem daha rahat hemde mz e gore daha az benzın yakar bence bul bı tane temız jawa style dedıgın mz ı bı motorcuya goster rektefıyeye gırmısmı motor orjınalmı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadasım orjınal alman sa guzel motor rektefıyeyye gırmısmı bu onemlı cunku ben jawa kullanıcısı olararak sana jawa yı tavsıye ederım ama style ı style hem daha rahat hemde mz e gore daha az benzın yakar bence bul bı tane temız jawa style dedıgın mz ı bı motorcuya goster rektefıyeye gırmısmı motor orjınalmı

Fanatik jawacı ha....Fıratın arkadaşı tabi.....

Anlamadığım Mz den az yakması.....:queen::queen::queen:

Yarı yarıya yakmazsa ben mz lerin alayını yakarım.....:cat::cat:

Anlamadığım Mz den az yakması.....

Yarı yarıya yakmazsa ben mz lerin alayını yakarım.....

alp_tunay baska jawaları bılmem ama ınanmadıgın taktırde ıspatlarım benım jawa km de 15 kurus yanı 100km=15ytl tabı son gaz hız ortalama 160 gıttıgın taktırde ayrıca ogar lar yanı ts350 ler dogru kmde 30 kurus yakar benımkı style

Mz iyi makinadır, ilk motorum nede olsa :) fakat biraz motoru gürültülü çalışır, çın çın öter, iyi kaçar o fiyat yüksek gerçi ama sen bilirsin tabiki...

Anlamadığım Mz den az yakması.....

Yarı yarıya yakmazsa ben mz lerin alayını yakarım.....

alp_tunay baska jawaları bılmem ama ınanmadıgın taktırde ıspatlarım benım jawa km de 15 kurus yanı 100km=15ytl tabı son gaz hız ortalama 160 gıttıgın taktırde ayrıca ogar lar yanı ts350 ler dogru kmde 30 kurus yakar benımkı style

ya kızma ama ortalama hız 160 demişsin...
yani demek oluyoki 120 ile de gittim 180 ile de gittim 140 la da gittim hepsinin ortalamsı 160 ı tutturdum...
bence biraz uçuk bi rakam gibi geldi yannış anlama da kızma da :)

Çılgın sürücü arkadaşım hakkaten çıldırdın galiba :)
hayır benimki 150 yakar demişsin ama sana inat hiç umrumda değilken ölçcem bende benimki ne kadar yakıyor diye.. benimki 150 bile yakmıyor imkanı yok buna ne buyuracaksın? :)
neyse.. az yakan çok kaçan herkesin istediği.. ama var mı? yok tabi ki :)

arkadaşlar benim 251 mz için krank koluna veya komple krank a ihtiyacım var şu an iştende ayrıldım ucuz yedek parça satan bildiğiniz bi yer varsa yazarmısınız lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar