yahu arkadaşım bende 17 yıllık motosiklet var.. hala problemsiz..
ha bendekinde değişen bir şey yok orası ayrı. bende fazla olmadı alalı. yakıt sarfiyatı konusunda yorum yapamayacağım çünki ben de ölçmedim. ama inan olsa olsa en fazla 130 olur.. az mı diyeceksin de.. piyasaddaki çinliler yada bunun cc sindeki diğer markalar gerçekten kaç yakıyor zannediyorsun?
yerli olsa cidden o para çok derim. ama orjinal alman olunca iş değişiyor, gerçekten çok farkediyor. tabi fiyatıda ona göre oluyor..
inan o paraya daha ii bir motosiklet alamazsın asla; hele jawa ile falan asla kıyaslama[(jawacılar kızmasın aman
)/U]. ama uyarmadı deme çok güçlü ve atak bir motor. hatta piyasadaki hiç bir 250 liğin geçemediği söylenmişti ben bunu alırken. ama birazda motorun temiz kullanılıp kullanılmadığına bağlı. bir de istek meselesi, ben mz leri severdim evvelden beri o yüzden yetirebildiğim kadarı ile aldım. 500 e de mzler vardı alırken. sahibi biraz düştü ben biraz çıktım, iki tarafta iyiniyetli olunca aldık. allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah sanada. ben bir iki gün önce asfalta yapıştım amele sümüğü gibi, bir miktar derimi orda bıraktım. dediğim gibi dikkat et çok güçlü bir motosiklet.. hele gazın ayarını yanlış verdinmi tek tekerdesin demektir.. bence söylediğin fiyat ta oldukça uygun geliyor kulağa..