Muhteşem gurup MTM nin Ömerli Baskını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MT nin Ömerli köyüne gezi düzenleyeceğini duyunca harekete geçtik ve gizlice örgütlendik. Bizi hasetle takip eden gıskanç MT ciler daveti gizli dutmuş, bizim pilgisayarlarımızda gezi topiğinin görükmesini engellemişlerdi. Ama, heyhat, MTM den kaçılamaz. Öğle vakti Bastık pikniği:queen:

işte MTM, Tekmili birden:cat:
Hemmen dahil olduk ortama

MT, ''amman Allahım, bunlar efsane gurup MTM'leeeeerr'' şaşkınlığını yaşarkene, biz çoktan pikniği ele geçitip aktifitelere başlamıştık bilene:p
İşte muhteşem MTM gızları; Sipor da yaparlar, kariyerde:queen:

MT üyelerinin, '' hehehehh, bunnar fos çıktılar, bu sefer efsanevi Mangalları yok yanlarında, hem o zaman güçleri de sıfıra iniyor'' diyen heveslerini anında kırdık:queen:Molotoflar, amaaann, Mangal bir gece önceden zulalanmıştı oysa

Artık MT dağılmış, teslim olmuştu gücümüz garşısında :p MT ciler sıraya girip yimeklerini beklerkene, yutkunarak MTM yi seyrediyolardı:p

Muhteşem gurup MTM nin Dayanışmasının zirveye vurduğu anlar.

MeteHandros müdürümüz, ayarlamaları yaparak içecekleri masa altına zulaladı ve bizi kurtardı. (5YTL idi bir litre kola yavv:pale:)
Veee adeta MTM ye ruh verdi, işte ruhunu verdiği an

Aman Allah'ım, ağlamak istiyorum sayın seyirciler:queen:

gısganç MT bizi tavla turnufasına almayı reddettiği an, sizmisiniz reddeden dedik ve patlattık bizim Öz MTM Tavla Turnuvasını:queen:

Koskoca MT Hande ile Özge hanımı aç bırakınca, onlarda sallanarak avunmaya çalıştılar:pale:acıdık vallah

Eveeeeettt, MT, bizim MTM nin pikniği basmasından sonra çöktüğü, iptal olduğu an:pale:Üzülmedik değil hani

(Hadi neyse, Admindir diyelim ve siteden atılmamak için fotosunu koyalım :cat:)
İşte Erhan'ın düellosu:cat:

Mt üyeleri,
MTM'nin baskını karşısında, pikniklerinin üzerine Su İçerlerken:queen:
(Müdür Mete-Handros Damacana ile soğuk suyu nasıl buldu, nasıl getirdi ayrı bir şehir efsanesidir aslında:silent:)

GENÇ insanlar da MTM ye hayranlık besliyorlar elbette :cat: Geleceğin MTM cileri:p

Diskoveri ve Neyşinıl ceyografikten aldığı belgesel tekliflerini değerlendirmek için Amarika da olan MTM nin en önemli üyesi Böccük Selami abimiz baskını haber alınca, Taaaa Amarikalardan koşturup geldi. Selamını verdi, uçarak uzaklaştı. Tırtıl Niyazi ile gecikmiş randevularına yetişmek üzere:queen::queen:

Veeee,
MTM Grand Prix Tavla Turnuvası Sonucuuuuu,
Gönüllerin Birincisi denizcieylem:queen::queen:

Muhteşem Gurup MTM, her ne kadar kendisini dışlayan hareketlere maruz kalsada, MT nin bayrağının düşmesine izin vermezzz!!! Mecburen alıp astık bizde sancağı:p

İşte günün sonu: MTM baskın pikniği kritik ediyor. Duayen ve Motor Dervişi Ümmet Perkitan'dan feyz alıyor. Çınaraltı Çay Bahçesinde, nerde iyiydik, nerede daha iyi olabilirdik tartışması... Bir sonraki eylem planı tartışılıyor:queen:

Bu günü düzenleyen, emeği geçen tüm kardeşlerimize en içten sevgilerimizi yolluyoruz:cat:
Büyükşehir teranesinden bir zamanlığına kurtulup mis gibi yeşillik havası aldık. güzelim İstanbul Kuzeyini turladık. Aklımız, ruhumuz, içimiz rahatladı sayenizde:cat:
Mete'nin handrosu, yingesini az daha kaçıracaktı:pale: Ama geri pıraktı yavv:p:queen:
Herkese sonsuz teşekkürler:rendeer::rendeer:
Heeee,
Eylemlerimiz devam edecektir:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel piknik yapmışsınız....Kutlarım ve afiyet olsun diyorum.....

Mete kaç ekmek yedi?...Dikkat ettiniz mi?.....:silent::queen:

denizcimuzaffer süper olmuş konu nasıl da özendim size :p
resimler güzel açıklamaları güzel ;) ...........

evet bizde MTM grubu olarak çok eğlendik... :pgrubumuza yeni üyelerde ekledik hani...:)herkes hazır yerken biz yine grubumuzun vazgeçilmez bi unsuru olan el emeği göz nuru mangalımızı alevlendirdik...:cherry:

büyük mangal üstadı denizcimuzaffer abimiz sayesinde ellerimizdeki parmaklarımızda eksildi yerkene... kendisine tekrar tekrar teşekkürlerimizi bi borç biliriz...:rendeer:

dönüştete ümmet perkitan abi , darkdaimond kardeşimiz , buraki77 ve eşi ,denizcimuzaffer abi ve eşi , scuba(kaan) ve kız arkadaşı , metehan ve biz çengelköy çınaraltında çaylarımızı yudumladık ve ayrıldık...

bu güzel günde emeği geçen herkese teşekkürler...:rendeer:

Son düzenleme:
süper yaw bay bayan genç yaşlı karman çorman :)

baskın falan harika hele hele fotolar yorumlar muhteşem :bounce:

evet abi özendirdiniz valla...offf cızbız falan..:queen: gayet güzel bi gezi ve baskın olmuş tebrikler..

MTM için 3 defa OLEY OLEY OLEY! Süper bir etkinlik oldu biraz geç gelebildik ama bizden kurtuluş yok gördüğünüz üzere ekibimiz hergeçen gün daha da genişlemekte yeni üyeler sırada MTM li olabilemek için mangal yellediler. :cherry:

Müdürümüz METE HANDRO buz gibi 10lt memba erikli suyunu 1 gün önceden verilen sipariş ile bursanın uludağından suyun el değmediği kaynağından soğuk olarak bizim için özel getirtti.:cat:

Her zamanki gibi mangalımız koru, tavuğumuzun butu eksik olmadı. her gelene de ikram ettik ancak içlerindeki MTM i henüz fark edemedikleri için tavuklarımızdan almadılar belkide bu virüsün kendilerine de bulaşmasından korktular :queen:

EYLEMLERİMİZ DEVAM EDECEK...

Teşekkürler sevgili arkadaşlar:queen::queen:
MTM, bir şehir efsanesi değildir, MTM mangalın kendisidir, muhabbetin tillahıdır,
MT yide çok severler (atılmayak yav durduk yere siteden:pale:)
Herkese sevgiler:queen::queen::queen:

Süper Moderatör (BBRR)
Forumumuzda büyük resimleri otomatik küçültme özelliği var ..yani siz hangi boyda yüklerseniz yükleyin sonuçta 640X480 boyutuna geliyor..ama sayfa çok yavaş açılıyor bu yüzden bu kadar emek verip hazırladığınız fotoğraflar bir çok kullanıcı tarafından bakılmadan atlanıyor..Kimse oturupta 7-8 dakika resimler açılsın diye beklemez.. bu yüzden emeğinizin karşılığını alabilmek için, Resimlerinizi foruma eklemeden önce lütfen 640X480 boyutuna getirin..

Güzel fotoğraflar buluşma süper olmuş anlaşılan

Müdürünüz her fotoda nevaleyi mideye indiriyo kimse uyarmadımı bu adamı boğulacak neredeyse resmen facia :farao:

İyiki uyardın BBRR, vallah biz bu işlere yabancıyız.Mangalımızı yaparız o kadar biliyoz:cat:
Şu anda ben yüklediğim resimleri görebilme kabiliyetine, 10 yaşındaki bir ekran yüzünden sahip değilim:pale:
Resimleri küçültüp ekleme macerasına, gözü kara atılacağıma emin olabilirsin:cat::cat:
Sonuç olarak fotolar, mazrufun zarfıdır:cat:
Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül Muhabbet ister hepsi bahane:rendeer:

Veee adeta MTM ye ruh verdi, işte ruhunu verdiği an

:

bu kadar berbat foto görmedim valla...kendimden tiskindim ya...:p

Muzo abi...beni en masum ve zayıf anımda yakalamışsınız ve hiç gocunmayarakatan koymuşsunuz...size çok fena manyak teessüf ederim...bunun altında yatan gerçekleri yarın açıklayacağım...Aplamla birlikte şahsınızı yol boyunca taciz ettik...karizma hayat felsefesi bırakmadık tabi dimağınızda...:queen:eek:ndan kelliii...:p

yarın güzel şeyler yazarım topiğe...:cherry:

Bak yüce Mevlanın adını verdim...süper bi gündü...lezzetliydi...yarın bir tesbit durum değerlendirme ar-ge yaparım ben...bu gecelik müsade...Herkes muhteşem günündeydi...ben bide motoru devirdim...baktım toprakta manevra yapamadım...ön kaydı...böyle nazikce (Fürek STYLE ) motoru bırakıverdim...ben ayaktayım ama...uğraşamadım motoru tutmaya...koruma demirinde 1-2 çizik...başka bişey yok...ben Türküm...bana bişey olmaz...:p

artık zıbarmak ister bu diri vicut...:)

gezi sonrası notlarınız...

Denizci muzo...8 poıntt...etler yanıktı hafiften not kırıldı...

Denizci eylem...10 poıntt...hemşo torpili var...

Syrıana...8 poıntt...bugün aplayla salıncağa binmediniz nedense...:p

Syrıana nişanlısı aplam...10 poınttt...nizami 4/4 lük artcı...:cat:

burak77...7 poıntt...çınaraltına çay bahçesine motorla daldığınız için not kırık...

yasmin apla...10 poıntt...uyumlu artcı...ama çocuklar sana el sallamadı bugün...hehhe...benden kaçmaz...

bu arkadaşlar ÇENGELKÖY deki çınaraltı çay bahçesine motorla dalmışlardır...Okey oynayan kağıt oynayanlardan müsade istemişlerdir...motorla geçmek için...:queen:

dumur ötesi bu durum için Çengelköy halkından özür dilerim...

hadi çüzzz...arkası yarın...

Müdür sen kendi notunu yazmamışsın sanada biz mi not verecez :) O zaman

1. 10lt erikli suyununu membaandan soğuk olarak getirdiğin

2. Operasyon dahilinde meyve suları ve suyu alıp getirmen

3. Denzicieylemi muzoya yük olmadan getirdiğin için benden sana *10* puan

Bu arada bana 7 vermişin çok ayıp ne kötülüğümü gördün,

Halbuki ben
1. Getirdiğin membaa yı operasyon dahilinde içeri gizlice soktum:bounce:

2. Getirdikten 3 saat sonra bile soğuk olarak kalan membaa suyunu yakartopçulara ikram edene kadar sotede ve gölgede sakladım:cat:

Neyse,çengelköye de ilk defa gidiyordum muzo ve syriana girince arkadan ben de daldım sonra yol kapalı geri dönücem adam git git yolun açık dedi öylecene geçtik geçerkende özür diledik böylece, çevreye duyarlı MTM in şanına uygun bir giriş yaptık.:queen:

bu arkadaşlar ÇENGELKÖY deki çınaraltı çay bahçesine motorla dalmışlardır...Okey oynayan kağıt oynayanlardan müsade istemişlerdir...motorla geçmek için...:queen:

kanka sorma karşıyı hiç bilmem bilirsin...bi baktım muzo üstad daldı dedim bi bildiği vardır bende daldım...sonra bi baktım çay bahçesinin orta yerinde motorla buldum kendimi...:queen: geri dönüş yok ileri gidiş yok...:pale: baktım ilerde muzo abi sandelyede oturanları kaldırıyo falan...:mrgreen: bende çaresiz arkasından yol aldım...rahatsız ettiğimiz çay bahçesi sakinlerindende özrümüzü diledik ve normal yola çıktık nihayet...neyse acı bi tecrübe oldu benim için...:p

tebrikler güzel bir açılışla iyi bir haftasonu geçirmişiniz büyük küçük tüm motorcular bir arada hehe:queen:

Müdür sen kendi notunu yazmamışsın sanada biz mi not verecez :) O zaman

1. 10lt erikli suyununu membaandan soğuk olarak getirdiğin

2. Operasyon dahilinde meyve suları ve suyu alıp getirmen

3. Denzicieylemi muzoya yük olmadan getirdiğin için benden sana *10* puan:bounce:

Bu arada bana 7 vermişin çok ayıp ne kötülüğümü gördün,

Halbuki ben
1. Getirdiğin membaa yı operasyon dahilinde içeri gizlice soktum:bounce:

2. Getirdikten 3 saat sonra bile soğuk olarak kalan membaa suyunu yakartopçulara ikram edene kadar sotede ve gölgede sakladım:cat:

Neyse,çengelköye de ilk defa gidiyordum muzo ve syriana girince arkadan ben de daldım sonra yol kapalı geri dönücem adam git git yolun açık dedi öylecene geçtik geçerkende özür diledik böylece, çevreye duyarlı MTM in şanına uygun bir giriş yaptık.:queen:

10 tm poıntı hakettim...alnımın teriylen...:p

olm fedakarlıktır söylenmez...ama yinede söyliyim su mecorasını...şimdi oraya ben sondaj makinesinini getirdim taammı...sonracıma baktıkki su var burada...epmek çıkar bize...hemen deldik tabe...:p

bu yorucu görevi zor şartlarla yerine getirdim...:p

3 kere gittim geldim...çanta fuldu zaten...kolaları suyu 250 metre arayla gidip gelip yere koydum canım çıktı be...5 ltrelikler sıcaktı...tek soğuk 10 lt ydi...bi kolayı aldım...uzağa koyup geri dönüp suyu alıyom...bu arada suda depo üzerinde ve çenemle tutuyorum...yani dumur ötesi durum...bu arada dua ediyorum yol kenarına koyduğum şeyleri birileri almasin diye...boşuna Müdür olmadık biz...naparsın işte...fedakarlık...herşey sizin için...

kanka sorma karşıyı hiç bilmem bilirsin...bi baktım muzo üstad daldı dedim bi bildiği vardır bende daldım...sonra bi baktım çay bahçesinin orta yerinde motorla buldum kendimi...:queen: geri dönüş yok ileri gidiş yok...:pale: baktım ilerde muzo abi sandelyede oturanları kaldırıyo falan...:mrgreen: bende çaresiz arkasından yol aldım...rahatsız ettiğimiz çay bahçesi sakinlerindende özrümüzü diledik ve normal yola çıktık nihayet...neyse acı bi tecrübe oldu benim için...:p

:queen:yav biz Eylem aplayla ne güldük size...gözlerimizden yaş geldi artık...gül gül öldük valla...çok komiktiniz ya...kafanızıda kaldıramıyonuz utancınızdan...ömür boyu unutulmayacak hatıra...:p

Son düzenleme:
Yav bir önceki ara yoldan girmişim zahir:pale::pale:
Çay bahçesindekiler rüya görüyomuş gibi baktılar bize:pale:
En fenası aradan geçerkene okeycileri sandalyelerinden kaldırmak zorunda kaldım, Pardon dedim ama:pale:

MTM, İlklerin, Enn lerin süfer gurubu:rendeer::rendeer::rendeer:

Siz Çınaraltına geldiğinizde Mete "hemen yer ayarlamam lazım!" dedi,direk deniz kenarındaki masalara yöneldi.Baya bi gelmeyince insanları denize atıyo diye düşünmüştüm:mrgreen: ama nazik insanmış vesselam.İç kısımda bulduğumuz masalarda güzeldi be:cherry:...

Muzaffer harbiden süpersin yine.Bomba yorumlarını koymuşsun fotoğrafların altına.Ama şuda gerçek ki biz yemeği yemiş kalkıp giderken senin tavuklar bembeyaz yatıyorlardı mangalın üstünde.Hatta aralarında hala gıdaklayanlar bile vardı :) Sende gıdaklayanları duyunca biraz fazla pişirmişsin sanki :) İşi garantiye almak için :cat: Ama yinede süpersin MTM...

ali yıldız : MTM büyüksünüz okurken bile çok eğlendim birde orda olsaydık çok daha eğlenirdik heralde yeni eylemlerinizi bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar