benim motor için 30 hava vuruyorum direksiyon rahat dönüp lastiklerden ses gelmeyecek gibi ayarlıyorum
as125t nin yakıt tüketimi nedir acaba? (fabrika değerleri)
litre olarak bi değer söylerseniz çok sevinirim.. bu arada benim motor daha yeni olduğu için rodajda.. acaba daha fazla benzin yakma ihtimali var mı acaba normalden?
Arkadaslar bi sorum var Bilen biri yanıtlarsa sevinirim simdi
Bende 150 t motor var ..üzerinde Yuasa akü var ama motor elden calismio el marsina basinda biraz ses gelio ama calistirmio Sonra yolda giderken farlar zayıf yanmaya baslio Simdi Sorun aküdemi , mars motorundamı bide sarj dinamosu die bisey varmis ondamıdır.Ben aküden cıkan kablolara baktim sarj dinamaosu falan görmedim amaServis yok bulundugum yerde Sizin cevapolariniza göre int. parça siparis etcem Akü yuasa yuasa bildigim kadariyla saglam bi marka
motorun sesini dinle çok zorlanıyorsa gazı kes düz yolda, motora çok ağır taşıtma azami 120kg filan alıyor bildigim, bunların dışında tam gaz vermemeye çalış, yağını erkenden ve kalitelisiyle değiştirben 3 kez kullandım motorumu(as125t).düz yolda 50kmyi, yokuşta da 40kmyi geçmeden sağdan sağdan gittim.. ama motor böyle sanki cok zorlanıyomuş gibi geldi bana. (gerçi bu benim ilk deneyimim o yüzden caylaklığımın etkisiyle öyle olduğunu da sanıyor olavir saati de olmadığı için kaç devir yaptığımı bilemiyorum o yüzden km bazında soruyorum) ne önerirsiiniz acaba bana kullanım hakkında?
takılması zor gibi bunlara uygun öyle bir yedek parça yok fakat benzeri motorlardan bulabilirsin.. ses olayı birde başına bela olaiblir ön rüzgarlık çünkü zaman zaman ses yapıyor birçok motorda...Selamlar,
AS 150 T1'e büyük ön cam takılabilir mi ?
motorunda rodaj için kullanılan yağ de değiştirilmişse sakin kullanımda tek kişi ile 1 saatlik kullanma çok sorun olmaz.
şu anda kaç kmde?
motorun sesini dinle çok zorlanıyorsa gazı kes düz yolda, motora çok ağır taşıtma azami 120kg filan alıyor bildigim, bunların dışında tam gaz vermemeye çalış, yağını erkenden ve kalitelisiyle değiştir![]()
şu an 90 km de filanım. yani 300'den önce mi değiştireyim?
şu an 90 km de filanım. yani 300'den önce mi değiştireyim?