selamlar Celil Aslan Çanakkale Abide Motor :mrgreen:
slm
hocam naber tam motor havası sen ne yapıyon
Arkadaşlar Sevgili frosen' in MCT si yeni ameliyat sonrası yeniden yollarda.:queen:
Frosen kardeşimize güle güle kullan MCT ni diyorum. Allah kaza bela göstermesin.
Bir uzun yol sürüşü gerçekleştirmek lazım. MCT bakalım neler yapabiliyor.:rendeer:
Arkadaşlar Sevgili frosen' in MCT si yeni ameliyat sonrası yeniden yollarda.:queen:
Frosen kardeşimize güle güle kullan MCT ni diyorum. Allah kaza bela göstermesin.
Bir uzun yol sürüşü gerçekleştirmek lazım. MCT bakalım neler yapabiliyor.:rendeer:
güle güle kullan frosennn
ne forumda hareket var ne yollarda:queen:
geçen yaz çoook daha fazlaa motosiklet vardı çanakkale sokaklarında
bugün 3 saatte topu topu 3-4 tane gördümm:silent:
herkes tatile kaçtı anlaşılannn
tolga abi hayırlı olsun:rendeer: uzun bi aradan sonra
MaCiT i çıkarmışsın kazasız belasız kullan bundan sonra inşallah
hakkatende çanakkale mt iyice sessizleşti yazık bize:salut::salut: neyse artık yaz geldiine göre bişeyler yaparız dimi hatta ben ortaya bir iki fikir atayım kabatepe ye yada bozcaadaya bi gezi nasıl olur bence tam züpper olur:cat::cat:
eeehadi bakalım delinin biri attı kuyuya bi taş çıkarın çıkara bilirseniz:mrgreen::queen::queen:
herkese neşeli,mutlu ve sağlıklı yazlar saygılarrr:rendeer::wiinkk::rendeer::wiinkk:
selam dostlarrr bende geldim!!:bounce: görünüşe göre millet toplanmaya başlamış:wiinkk: ee tabi havalar ısındı okullar,sınavlar bitti artık yolların keyfini çıkarmanın vakti!!:queen: :cat: :bounce: GEZELİİMM!!!:queen: GEZEELİİMM!!:queen:
Tüm mt ye selamlar..:bounce:
Arkadaşlar çanakkalden bende varım 125cc kanuni cross var daha 1000 km de bayramiçliyim kazdaglarının hastasıyım.