Tom Cruise yeni oyuncağına kavuştu

vyrusinfinityxq0.jpg

Hollywood’un en çok kazanan ama en az harcayan aktörlerinden Tom Cruise söz konusu motosiklet olunca kesenin ağzını sonuna kadar açmaktan çekinmiyor.

Kariyerine başladığı Top Gun filminden sonra motosiklet tutkunu olan aktör, kendine 140 bin YTL’ye özel yapım bir motosiklet aldı. Beverly Hills’deki evlerinin özel garajında düzinelerce motosikleti olan aktörün son gözdesi ise İtalyan marka Vyrus’ın 985C3 4V adlı bir model. Saate 170 mil hızla giden Vyrus, adeta rüzgarla yarışıyor. Bugün 44 yaşındaki Cruise’un yeni Vyrus’unun yöneticisi İtalyan Ascanio Rodorigo, motosikleti aktöre bizzat elleriyle teslim ettiğini açıkladı.

Rodorigo, ‘Motosiklet Tom Cruise’un boy, kilo ve kullanma şekline uygun olarak tasarlandı. Tıpkı terzinin diktiği takım elbise gibi tam da Cruise’a göre’ dedi.

motor: http://www.vyrus.it/it/motorcycle/985.asp
kaynak: star

Moderatör tarafında düzenlendi:
yazık olmuş 140 bin YTL'ye

ben bu motora 14. bin ytl bile vermezdim. o nasıl görüntü ya. motorun dökülüyor gibi bir hali varr:mrgreen:

o bücürün ayakları standart üretim ve böyle bir motorun pedallarına yetişemezdi zaten :)

benimde motosiklet sevdam ilk topgun filmini izlediğimde oluşmuştu.çoçukken hep onunki gibi bi siyah motorum olsun isterdim o yüzden motorda da tek tercihim siyahtır.helal olsun tom a(kanka:mrgreen: )

hmmmm:silent:
bu forumun meşajları azalıyor sürekli gibi gibi:silent:
Meşşur bi şarkıcı otostop yaptığımızda durmuş, biz de, senin arabana pinmeyiz demiştik:queen:
Cebimizde o zamanlar bilet bile yok:queen:

bence değişik bir tasarım zevk ve renk meselesi parayla ilintili adam bizim beğendiğimiz bir çok motoru kullanmış doyumsuz insanoğlu parada olunca böle makinaları bile alıyor ben binmem etmem demeyin herkezin seve seve kullanacağı bir makina bence önemli olan makinanın şekli değil kullanırken sana ne hissettirdiğidir bu makinada illa güzel bir his verir bence

Cruise'un yeni uçağı hayırlı olsun...motosiklet kullanan ünlülerin sayısının artmasının ülkemiz içinde iyi olacağı düşüncesindeyim...:cat:

tasrımı ılgınc ne dıyım hayırlı olsun gule gule kullansın:mrgreen:

sonuna kadar katılıorum :cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

bu arada yukardaki 2 resim farklı mı yoksa bana mı öle gelio en başta egsoz farklı dikkatimi çekti de

2. resimdeki Tom için tasarlanan heralde:p 14o bin hıı:queen:

İlk fotoğrafın zemini siyah, ikinci fotoğrafta ki de piste uyarlanmış model olduğundan egzoz, sakal gibi detaylarda değişiklik vardı.

İkisinide kaldırarak daha net bir fotosunu ekledim aracın.

140 bin ytl ye motor alacağına bence o parayla okul yaptırsaydı daha iyiydi
hiç değilse eğitime katkısı olurdu

o aldığı motor bence 5000 km bile yapmaz binmez yani
hayırlısı olsun ne diyelim

tabi yeniyiz ya kimse açtığımız başlığı kaale almıo henüz
:):mrgreen::cyclopsan:p:silent::pr::pale::salut::cherry::cat::rendeer::wiinkk::queen::bounce::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar