Tom Cruise yeni oyuncağına kavuştu

Kural kuraldır, yeni üye, eski üye diye birşey yok... Hem Betül'le aranızda sadece iki ay var...
Aynı gün açılmış başlılar, sen sabah, o akşam...

Son düzenleme:
Tom delikanlı ol o makinayı kullanma, mobilete bin hava kirliliği yaratma...

bu ne beyaaa binmem ben o motora önü arkası belli diil,yazık günah bi dünyada para vermiş :farao::farao:

motosiklet tutkusu para falan dinlemez...ki onun için bu rakam çok komik zaten de alet te çok kötü bir makina..yani parası bir kenara..motosiklet ruh hız işidir...racing çiler sadına yazıyorum tabii...ama yazık olmuş...10 üzerinden 0..veriyorum.eğer yoksa ben ona kendini farklı hissettirmek istiyorsa..bilirsiniz bunlar farklı olmak için her..bo.....yerler.mv agusta alsın...zaten garajında varsa..bu salak oyuncağı o parayı neden verdin ki be cruzzzz:mrgreen:al bir japon...1000lik...işte gör motosiklet nedir:p..neyse....bu arada tom iiii gel bir ara kapışalım:mrgreen:

bence fena motor değil ama çok para beeeeaa. tabi çok parada olunca insan nereye harcıcağını şaşırıyor....

alan almış satan satmış biz tartışıyoruz allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin başka ne diyelim.

hem bizdede o kadar para olsa allah bilir nasıl bi motor alırız birde adamın garajındakı motor sayısını gözardı etmeyelim yeterınce çeşit olunca değişiklik yapmak istemiştir belki kedi ciğer mevzusu gibi olmasın :p

tom bu yazıyı okuyunca belki bi tur atmama ızın verır he ne dersiniz:cherry:

para olunca otomatık huzur olmuyo yalnız once adam olmak lazım ben ne adamlar gordum ceplerınde para yok ben ne paralar gordum sahıbınde adamlık yok :mrgreen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tom kaç yapıyo bu:p

para olunca otomatık huzur olmuyo yalnız once adam olmak lazım ben ne adamlar gordum ceplerınde para yok ben ne paralar gordum sahıbınde adamlık yok :mrgreen:

Hangi ara gördün sen o adamları :queen::queen::queen:

Konu eski fakat az yazı eklenmiş neden acaba..:silent: Ön tekerlek nasıl dönüyor acaba sistem nasıl çalışıyor merak ettim doğrusu ama kimileri farklı consept olmayı sever adam koleksiyon yapıyor biz alacak para bulamıyoz ne diyim ben şimdi bilemiyom hayrını görsün diyim en iyisi :)

140 binin 5ini bana verse çatır çatır pazarık yapar o motoru 136'ya alırdım tuh kaç kez dedim bişey alacağında haberim olsun diye adam laf dinlemiyor

Moderatör
Gormemisim bu konuyu, gormemeklede cok fazla bi$ey kacirmami$im.. 140 milyara 280 i$ci bir ay cali$iyor burada.. 280 i$ciyi bir ay cali$tirsam 5600 ki$inin 1 yillik yiyecegini saglarim. Cok mu politik oldu?

motor şuanlık çok tipsiz grenaj fln lazım ona :) ama adamda para var ne olcak beğenmesse atar değişik yaptırır....elalemin parası yine çenemizi yordu ya neyse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar