- Konu Yazar
28 Mayıs 2007 Pazartesi tarihinde aldigim YBR 250'min, 1000 Km.si gecen hafta doldu ve benim 1000 km. bakımını yaptırmam gerekiyordu. 1000 km. bakımında Motor yagi ve Yag filtresi degisiyordu. Ancak, gümrük mevzuatları , TSE gibi sebeplerden dolayı YBR 250 - Yedek parcalari 1 hafta sonra dagitilabilecekmis. Nasil yani, 1 hafta ben motora binemeyecek miyim dedim?
ale: Beldeyama merkezine durumumu belirten bir mail attim, 1 saat sonra donen cevap aynen soyleydi : "Elimizde olmayan sebeplerden dolayı yasamis oldugunuz magduriyet icin ozur dileriz. Arzu ettiginiz takdirde, elimizde bulunan calismamis bir motorun yag filtresini motorunuza takarak, bakimini yapabilir veya yedek parcanin gelmesini bekleyebilirsiniz."... Tabi ben hemen solugu Istinye - Beldeyama'da aldım, sagolsunlar oldukca fazla ilgilendiler, motorumun yagini, yag filtresini degistirdiler, 1000 km. bakımını yaptılar ve anahtarımı verip, buyrun motorunuz dediler. Ne kadar borcum dedigimde ise, "herhangi bir borcunuz yok, bu sefer ki bizden" dediler. :silent: Tesekkur ettim ve cıktım...
Satis sonrasi verdigi destek ve hizmet icin BELDEYAMA'ya cok tesekkur ederim, diger markalarinda en az ayni destegi gostermesini temenni ediyorum. Tuketici haklarinin acimasizca cignendigi bir ortamda, BELDEYAMA'nin bu jesti, etkiledi beni.
Satis sonrasi verdigi destek ve hizmet icin BELDEYAMA'ya cok tesekkur ederim, diger markalarinda en az ayni destegi gostermesini temenni ediyorum. Tuketici haklarinin acimasizca cignendigi bir ortamda, BELDEYAMA'nin bu jesti, etkiledi beni.