çin malları iyi......................
ne yaparsan yap cın malı motorun trafıktekı omru maxımum 3uncu sahıbınde maxımum 20,000 km de en ıyı kullanım daha sonrada cop tabı 20,000 e gelene kadar bı motor parasıda masraf edersın ama yavas yavas para harcadıgın için olsa gerek sana cok gelmez o para
söylüyorum...Ramzey...Ramzeyin bazı modelleri(moped) ve beldeyamanın bazı modelleri(onlarda mopet.) %100 türk üretimidir...
son zamanlar remzi ağbi artık direkt montaja başlamıştı...
mobilet alırsan süper...
1960 larda triportörler vardı...
şu anda Ege bölgesinde üretilen...(reklamsız çok satan) bir marka var...adını hatırlayamadım şimdi...triportör alarak üle ekonomisine zarar vermezsin...birde şu var...ybr 125 alıyosun ithal...arıza olayı minmumda kalıyor...mondı zat 150 alıyorsun motor yavaş yavaş dağılıyor ve servislerde bi şekilde sana parça buluyor...bir nevi kaızklanma ve ithalat devam ediyor...zaten en çok bu işte servis kazanıyor...tuttuğunu öpüyor...[peki kanuniyi yerli olarak sayabilirmiyiz?
söylüyorum...Ramzey...Ramzeyin bazı modelleri(moped) ve beldeyamanın bazı modelleri(onlarda mopet.) %100 türk üretimidir...
son zamanlar remzi ağbi artık direkt montaja başlamıştı...
mobilet alırsan süper...
1960 larda triportörler vardı...
şu anda Ege bölgesinde üretilen...(reklamsız çok satan) bir marka var...adını hatırlayamadım şimdi...triportör alarak üle ekonomisine zarar vermezsin...birde şu var...ybr 125 alıyosun ithal...arıza olayı minmumda kalıyor...mondı zat 150 alıyorsun motor yavaş yavaş dağılıyor ve servislerde bi şekilde sana parça buluyor...bir nevi kaızklanma ve ithalat devam ediyor...zaten en çok bu işte servis kazanıyor...tuttuğunu öpüyor...[
mete abi : peki kanuniyi yerli olarak sayabilirmiyiz?
[mete abi : peki kanuniyi yerli olarak sayabilirmiyiz?
kesinlikle cok dogru soyluyorsun..
ayrıca soyle de bir duyum var bilmiyorum ne kadar dogru ama
bu satılan cin motorlarının belli bir kesim tarafından ithal edildigi ve bunların piyasada ciddi bir tekel teskil ettigi yonunde..
tabi bunlar direk gormeyip tanıdıklardan ve cevreden isittiklerim..
ama neden icimizden biri gidip bu cinlilerin kaliteli kısımlarını getiremiyor acaba??
yada bi tek boyle dusunen uyanıklar bizmiyiz![]()
neticede müşteriler almazsa satıcılar daha iyisini daha ucuza sunmak zorunda kalacaklar.ki bunu beyaz eşyada ve bilgisayarda son derece hızlı bir şekilde yaşıyoruz(aynısı neden motosiklette olmasın.)
buyur 106 ekran plazma tv sahip olmakla arada ne fark var.20 bin dolarlardan düştüğü fiyatı hatırlıyorum ben.renkli tv ilk çıktığında bu günki parayla 5000-10000 ytl arası fiyattı.sen neden bahsediyorsun.satılan hiçbir malın hiçbirinden satıcı için farkı yoktur.satıcı için her şeyin anlamı paradır.mala değerini veren kullanıcıdır.Arkadasım aynısını motosiklette gerçekleştiremessin.. Cünkü Motor işi zevk işi... Diğer saydıkların ihtiyaclar...