yakın ben açıcam servisi nasıl olsa usta oldum 
yakın ben açıcam servisi nasıl olsa usta oldum![]()
abi bugün tek boş günüm karburatörde sulu benzin var temizlemem lazım üşeniyorum yapmıyorum yaaama başkasının motoru olsa para geliceğini bilsem ne uğraşırım biliyormusun
![]()
![]()
Çin malları diyerek türkiyedeki üçkağıtçıların çinin ücra köşelerinden getirdiği dandik ve yok pahasına satılan ürünleri mi kast ediyorsunuz ? Yoksa genel olarak çin mallarını mı ?
Honda, Mercedes, Nike, Adidas, JVC ve dünyanın bütün kaliteli markaları üretimlerinin önemli kısmını çinde yapıyor.
satılmayınca gümrükte bekleyen mallar millileştirildikleri için açık arttırma ile satışa çıkıyor. sonuçta yeniden ülke içine girmiş oluyor.son sözüm: alım gücünüzü bir kenara bırakarak seçici olun bakalım,satacak adam bulamayınca o mallar çine dönüyor mu dönmüyor mu?
geniş çerçevede bakınca sana tamamen katılıyorum.bart1969
satılmayınca gümrükte bekleyen mallar millileştirildikleri için açık arttırma ile satışa çıkıyor. sonuçta yeniden ülke içine girmiş oluyor.
alınmaz ve satılmaz ise ithalatçılar sonrak partilerde daha kaliteli ürünler getirebilirler. fakat bu sadece bir temenniden öteye geçemiyor.
hala aynı sözü tekrar etmeye devam ediyorum " eğer bu ekonomi yerli motosiklet üretemiyorsa bu zamana kadar ekonomi için boşuna çaba gösterilmiş"