dihy yeni gözden neymiş peki...ale: tam bende 2 ay sonra sata satmanın planlarını yapıyoken...:cherry:
Honda Nx4 Falcon :cherry: :cherry:
dihy yeni gözden neymiş peki...ale: tam bende 2 ay sonra sata satmanın planlarını yapıyoken...:cherry:
Bu konuda yorum yapamam ancak bizim MTM felsefemizde "GEL NE OLURSAN OL GENE GEL" yatar bu yüzden Sen de gel metehan
NOT: Hep ben hep ben nereye kadar !
Honda Nx4 Falcon :cherry: :cherry:
tavukları çiğ çiğ yemişsiniz heralde ortalıkta ne mangal var ne ızgara:queen:
gerçekten güzel olmuş devamı gelir inş.:cat:
tavukları çiğ çiğ yemişsiniz heralde ortalıkta ne mangal var ne ızgara:queen:
gerçekten güzel olmuş devamı gelir inş.:cat:
Çok yanılıyorsun Killing arkadaş:cat:
Mangal MTM nin Ana Felsefe Unsurudur, onsuz olamaz. İlk etapta köftelere giriştik malum daha çabuk bişiyolar, tavıkları çerez niyetine götürdük üzerine
Gerçi bizim için bahane lazım, dostlar için çiğinide yutarız bea:queen:
MTM olarak şimdiki hedefimiz bir adet sepetli motosiklet ayarlayarak onu köfte arabasına dönüştürmek. Böylelikle mangal maceramız sadece piknik alanında biten bir şey olmaktan çıkacaktır. Mola verdiğimizde de Mangala ve kayıntıya devam edebileceğiz:cat:
Çok büyük procelerim var, eylemlerimiz kesintisiz sürecektir![]()
yok dostum biz o esnada tavuk yemiyoduk yanılıyosun...:mrgreen: söylemesi ayıp muzo abimiz çok güzel köfte yapmış kendi elleriyle onu yiyoduk...yoksa zaten mide sakat mazallah diyim yani...
Copyrigt 2007 MTM bizi izlemeye devam edin...:cat: sadece izlemekte olmaz ama katılımlarıda bekleriz...:rendeer:
Selam Eylem,
Bak şimdi 1 Beygir: 736 W sizin motor 7 Beygir: 7*736= BEAT
Sonuç olarak 1 at sizin motordan hızlı olabilir. Bence burada suçlu olan at dır yavaş gitsin, BEAT masum. hakkını yemeyin 2 kişi 70-80 gidiyor beni bile taşıdı yağını benzinini eksik etmeyin yazıktır günahtır. Bu arada ata çüş dersin durur deh dersin gider "MTM'den inecek var" dersin seni indirir:queen:
madem birlikteliği de kurduk bir de t shirt bastıralım MTM olarak ne dersiniz? Büyük MT yanına da m MTm nasıl fikir ama hatta üzerlerine isimlerimiz ve motorlarımızı da işlettirebiliriz. Kimliğimiz belli olsun.:cat::queen:
Yavv arkadaşlar,
foto makinesi pilleri aç bir deve kuşu gibi yuttuğundan bu kadar çekebildikale:kusura kalmayınız.
MTM; 2007 nin mayıs ayında kurulmuş, eski köklü ve geleneksel bir motor gurubudur. İnternasyonel olmakla beraber tamamen yerel motifler taşımaktadır. Bagaj çantalarında her an korsan piknik düzenleyebilecek Mangal, Marsık ve Izgara Telini bulundurmak gizli şifreleridir. MTM her an herşeye hazırlıklıdır; denize girmeye de gidebilir, tracking yapmaya da, antik keşif gezilerine de. Ancak muhakkak ve muhakkak Mangalın arz-ı endam edeceği anı kollarlar. Uygun an ve zamanı yakaladıkları an pikniği başlatırlar. O andan sonra artıkın süreç içerisinden çıkamazsınız. Bir anaforlar pikniğinde geyiğin, arkadaşlığın, şamatanın tillahına gark olursunuz:queen::queen:
Biri bizi durdursun yaavvv![]()

Mete Han,
olm çalışsana hemmen estetize bir MTM logosu
Üstte MT yazsın altında şaane mangal resmi şööle afili:queen:
Hız bizim göbek adımız, masayı kur, salatayı yap, mangalı fayrap, 10 bilemedin 15 dakika:queen:
Hatıra Pulu işine gelince, iyi fikir ama sen acele etmişin bu sefer. Grubun Altın Yılı pardon ay ı haftaya dolacak. O zaman bastıracağız merkes Pangasına. Ama o konuda da logo sıkıntımız devam ediyo, ellerinden öper:queen:
MTM...ikinci adresiniz...gibi...
yok kanka olmadı tutturamadın...hiç yakıştıramadım sana biraz daha yaratıcı ol...kendine gel...senki birleşmiş milletler gibi fikirleri olan adamsın...biraz daha kastır...güzel bişeyler çıkacak bak eminim buna...:cherry: