MT de devasa yeni bir grup doğuyor: MTM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özkan ıda yazınız sıraya:
tuğrul biiirr
özkan İkiii:cat:
Ohhooooo bizim yarma amman MTM moderatörü uyuyo yaa. Abi üyelikler kağpıya yığıldı sen hala makinedesin, filmdesin, fotoğraf kjalitesindesin. Bu arkadaşlara bir tutarlı ümit verici meşaş yazarmısın. Sen dediydin, bu gurup sadece 7 kişi kalacak falan diye. EE ne edeceğiz şimdi. Üyelikler akın akın zorluyor bizi. Haaa ben cevap yazacağım adaylara amna, asla Başkanı çiğnemek istemediğimden duruyorum:queen:

denizcimuzaffer;704823 [URL=http://imageshack.us' Alıntı:
dscf1154pa6.jpg
[/URL]

abi resimler manyak bikere onun hakkını vermek lazım , ortamda gzl , sizler de öle , ancak şu etleri mangalda çevirmek varken niye çiğ yiyosunuz dokunur abi dokunur :queen::queen::p:queen::queen:

Evet Beyler Bayanlar ve METEHAN

Sabah erkenden buluştuk fotolar sıarı ile geliyor

Denizcimuzaffer ata binerkene (At binenin kılıç kuşananındır)
resim042xv4.jpg

Beygire DEEEEEH Dediği AN (Kara MURAT misali)
resim044de0.jpg

Denizcimuzaffer bacasından tüterkene
resim045wx0.jpg

Denizci ailesi motor üzerinde
resim060iz0.jpg

Denizcieylem özgürkene
resim047ta4.jpg

Arzu geri kalır mı?
resim038um8.jpg

En zayıf JOKEYLERİMİZ
resim022dc8.jpg

MTM
resim014dt1.jpg

Yorumsuz
resim013cj9.jpg

resim016vm8.jpg

Arkası yarına

bir kompleyle karşı karşıyayım...çözemedim...Mt...m...

hade Burak reis yollada fotoyu anlayak...genc bir dul erkeğin duygularıyla oynamayınız...:pboynuu püküklerrr...

pen güçükken elimdenn oyuncaklarımıı almışlarr apii...benim hiç oyuncağımm olmamış...sadeceee tomahawwkkk füzem vardıı...bir lunaparkımmm pileee yokkk...anlıyormusunnn...:salut:

sanalex,:pale:
Haklısın arkadaş, hayın MTM ciler daha halaaaa yükleyemediler iresimleri:pale:

heeeeeeeeeeeee...MTM...MT Mangal...çaktım dalga motorunu...heheh...akıllıyım pen...

hem küçükkene çok oyuncağım vardı...kandırdım hepinizi...:p

burak resimler çok güzel kardeşim ellerin dert görmesin...çok güzel eğlendik bütün haftanın stresini attık yeminle...:cat:

bulan var bulamayan var...yiyen var yiyemeyen var...ayıp dimi gardaşım...milletin canı çekiyor...:p

penim küçükken hiç etimde olmadı...çiğ köftem oldu bak...havyar yemekten bıktı bu bünye...bi reklam vardı hatırlayan varmı...lavaşş kiriii...lavaşkiriii...:p

MTM...MTMangal...benim IQ m ölçülemedi...o kadar akıllıyım yane...:bounce:

burak resimler çok güzel kardeşim ellerin dert görmesin...çok güzel eğlendik bütün haftanın stresini attık yeminle...:cat:

kankam sağolsun demin msnden söyledi bana.......ölümüne kankayızzz...:bounce::p

Son düzenleme:
İşte karşınızda Lord of the MOTORs 7 Kasks
resim068hf6.jpg

ve karşınızda Lord of the MOTORs 7 Kings
resim067cy1.jpg

Love's Story
resim070bo9.jpg

MTM's The Junior Kİng
resim075vg1.jpg

İHTİYAR;704986' Alıntı:
OBOOOOOVVVV o küftelering dumaniylen bir ehmeh götürürüm ben.
Afiyet bal şeker olsun,beylere yarasın,bayanlara rejim olsun valla.

Buradan benim ve hanım hakkın da yorum yapabilirsiniz.Ben 80 hanım 78 kilo,itina ile baklava,mantı,gözleme,piza,el işi,ev işi yemek yapılır ve yenir.:queen:
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28257-uludag-karda-uscuk-partisi.html

itina ile baklava,mantı,gözleme,piza,el işi,ev işi yemek yapılır veeeeeeeeeeeee İŞKEMBE ÇORBASI :queen::queen::queen::queen:
YORUMSUZ

:):):)

Son düzenleme:
İHTRİYAR,
Bizim MTM nin tek derdi kuzu-tavık ve köfte bazındaki etlerin kilogıramıdır.
Yaşlı bey ve bağyanlar itina ilke ağırlanır, elleri sıvı suya bilke sokulmaz geçtik soğuğu sıcağı:queen:
Oraya da gidilebilir, Buraya da, hatta abartıp bazen ŞURAYA gittiğimiz de vaakidir. Önemli olan gitmek, muhabbeti koyu koyu demlemek, motor motor yanyana olmaktır:cat:
MTM acaip bişiydir. Ne yapacaa hi,ç belli olmaz.
Hatta dönüş yolunda Scullhunter a selam üzerine selam vererek 15 saniyeli,k dostluk pekiştirmektir:cat:

abi resimler manyak bikere onun hakkını vermek lazım , ortamda gzl , sizler de öle , ancak şu etleri mangalda çevirmek varken niye çiğ yiyosunuz dokunur abi dokunur :queen::queen::p:queen::queen:

en sonunda geldiniz sözüme başladınız etleri mangalda çevirmeye dimiiiiii ben anladım onu:p(çaktırmayın durumu kurtarmaya çalışıyom :mrgreen: )

emeğinize sağlık cok güzel bi gezi.. ve cok güzel zamanlar geçirmişsiniz.. tebrikler....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@Denizci;

Keyifle okudum.
Harika bir anlatım olmuş.
Teşekkürler.
Keşke biraz daha fotoğraf olsaydı.:p

iyiki fürek 'i (mete_han'ı) geziye dahil etmemişisiniz yoksa ne var ne yok kuruturdu alim allah size birşey kalmazdı aç panda

iyiki fürek 'i (mete_han'ı) geziye dahil etmemişisiniz yoksa ne var ne yok kuruturdu alim allah size birşey kalmazdı aç panda

sorma dostum yemek yerken aklımıza gelmedi değil hani...dedik olsaydı ne ederdik....:queen: bize 2 parça bişey düşerdi heralde...zaten mangal resimlerini gördükten sonra çoştu bizimki...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar