Buda Benim Damalı KEEWAY ARN 125

biri damamı dedii :queen::queen: 04 numarası da yapsan iyi olur :):):) güzel olmuş :cat:

hehe cok sirin olmuş bunların hepsı ya senın motorunda dahıl keeway arn:mrgreen:

bathu
Siz dama işini abatmışınız ya:p
Keewayda daha sade durmuş göze batmıyor deme

renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsiniz o yüzden söliyceğimi aldırmayın:)
ben beyenmedim,:farao:keeway'a sadelik yakışıyo be arkadaş:cat:

bathu ayrıca bişe sormak istiyorum sana tam ne marka olduğunu anlamadım,senin ikinci resimdeki ilk motorun markasını yazarmısın

Son düzenleme:
renkler ve zevkler tartışılmaz bilirsiniz o yüzden söliyceğimi aldırmayın:)
ben beyenmedim,:farao:keeway'a sadelik yakışıyo be arkadaş:cat:

bathu ayrıca bişe sormak istiyorum sana tam ne marka olduğunu anlamadım,senin ikinci resimdeki ilk motorun markasını yazarmısın

sen benm eski motoru soruyorsun kırmızıyı keeway focus her yeri modifiye gördü sökülmedik yeri kalmamıştı motoruna kadar bi ara 200cc yapmıştım çabuk kitledi motor aşırı ısınmadan sonra mondial 151rs nin motor biloğunu taktım öyle :cat:

hiç görmemiştim rs ile focus u yanyana baya kalıplı duruyo focus özellikle tekerlerinin geniş olması çok hoşuma gitti benim

Arkadaş 4 tane damalı motorun yanyana durduğu en baştaki motorda spoilermi var banamı ööle gelio:) bide altta kanat benzeri bişey var:) Vaybe motorda bööle aksesuarları ilkkez görüyorum:) hoş olmuş gibi bib:silent:

hiç görmemiştim rs ile focus u yanyana baya kalıplı duruyo focus özellikle tekerlerinin geniş olması çok hoşuma gitti benim
dostum focusun kalıplı durmasının sebebi diğerlerinden yüksek duruyor arka amortisöre 5cm ek boru kaynatıp yükselttim resimdede görebilirsin yan yana motoru kullanırken tepeden bakıyordum he he 1.79 boyum var motoru yükseltince parmak uçlarım yere deyer olmuştu:)
Arkadaş 4 tane damalı motorun yanyana durduğu en baştaki motorda spoilermi var banamı ööle gelio:) bide altta kanat benzeri bişey var:) Vaybe motorda bööle aksesuarları ilkkez görüyorum:) hoş olmuş gibi bib:silent:

aynen dostum hem altında hem arkasında o gördüklerin gerçek :)

tövbe tövbe bi hoş oldu içim şeytan diyo git taktır bi tane spoyler kanım hızlanıyo :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne kadar scooter varsa damalı olmu...Taksi durağı gibi....:p

fazla abartmamak kaydıyla yakısıyor dama gerçi herseyin fazlası zarar yemeğin bile ( cırcır olursunuz ):mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar