OGS ve KGS

Bakma sen ona ...Ağlayıp sızlamıştır.....Abi evde çoluk çocuk falan...:queen::queen::queen:

yapmaz öle şey yapmaz o

kıllı ben halsizim biraz yav...hasfta sonu yazayım...ayıp olmasın...yazcam dedim artık...:p

abi yaz da senin verdiğin sözlerde bini geçti yaw hani gelcektin hani artçın olcektim yalan oldu valla
şuan ameliyatlı yatıyorum evde iyileşirsem bide sen kabul edersen şu yaza merhaba toplantısına artçın olarak gelmeyi düşünüyorum ne dersin :wiinkk:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
peki 6. sınıf kgs alsak ve arabayla geçsek ne olur?çünkü eğer olmuyorsa ben arada arabada da kullanırım diye normal kgs almayı düşünürüm.%20 ile %30 arasında fazla fark yok çünkü.ben seyrek kullandığım için de bu beni pek etkilemiyor o yüzden.
aslında bende kgs vardı ama kaybettim.işbank otomatik ödeme hesabına bağlıydı.ben hiç para yatırmayla falan uğraşmıyordum ama şimdi almak istediğimde artık hesaba bağlamadığını sadece maximum karta bağlandığını söyledi iş bankası.bu ne kadar doğru bilen var mı?ben max kart kullanmıyorum çünkü ve sırf ksg için gidip de ek KK almam açıkçası.
siz bu işin aslını biliyormusunuz, yoksa gidip ziraat bankasından normal almak zorunda kalıcam.onda da yok kartta para kaldı mı, yok git bankaya elden yatır(sanırım netten para yatırma yapılmıor) falan bir sürü dert olacak sanırım.
son sorum kgs de mesela ben çok seyrek kullandığım için gidip 50 yatırdım diyelim ilk başta, kullandım kullandım kaldı 2 ytl misal.az buçuk kredi tarzı bişey var mı beni uyaracak ama geçirecek yoksa para yok diyip direkt cezalı mı oluyoruz?

yapmaz öle şey yapmaz o

abi yaz da senin verdiğin sözlerde bini geçti yaw hani gelcektin hani artçın olcektim yalan oldu valla
şuan ameliyatlı yatıyorum evde iyileşirsem bide sen kabul edersen şu yaza merhaba toplantısına artçın olarak gelmeyi düşünüyorum ne dersin :wiinkk:

kanka şimdi üzdün beni....nen var dostum...ne ameliyatı oldun...hayırdır...Yaza merhabaya bakarız...ben işin aslı uzun yol düşünüyordum o gün...kısmet tabi...ya bugün ya yarın sendeyim...

ogs yi alnına yapıştırırsan olur :)
ogs/kgs vaşvurusunu yaparken plaka numarası da belirtildiği için, ogs yi zaten motora vermiyorlar.
arabaya diye alıp kullanırsınız o ayrı ama o zaman da motosiklet için olan indirimden yararlanamazsınız.
motosiklet için olan %30 indirim sadece KGS'de var!

herkese teşeekür ederim yorumlarınız için arkadaşlar
sağolun...:cat:

Şimdi motor kgs si alıp araçla geçersek ne olmuş diye bir soru okudum, ve cevabını vereyim, gişelerdeki algılayıcılar sizin motorsikletmi yoksa araba mı olduğunu algılayabiliyor, eğer motor kgs si ile arabayla geçerseniz, kgs kartınız iptal olur. ve kaçak geçmiş sayılırsınız.

Yapabileceğiniz tek şey araç için ogs yada kgs alıp motorda da kullanmaktır, alt sınıf bir kartla üst sınıf bir araç ile geçiş yapamıyorsunuz.

Motor kgs si 6.sınıf, yani sadece motor geçer.
Araba kgs si 1.sınıf yani hem araba hemde motor geçebilir,

Bu sınıf olayı kamyonları falan kapsamamaktadır aklınızda bulunsun, ama kamyonla arabayı nasıl ayırediyor bilemiyorum, sonuçta yavaş geçen bi araba ile biraz hızlı bir kamyon eşit kütleye sahip gibi görünür algılayıcıya.

Bu arada yarın sabah biraz uzun bir yolculuğa çıkıyorum motorumla, 10 gün ortalıkta olmicam :d

Herkese byyy :D

Arkadaşlar şu yazdıklarınız ve yaptıklarınız dolandırıcılık değil mi ?
Bu devlete atmaya çalıştığınız kazık değil mi ?
Niye üstünüze düşen vergiden kaçıyorsunuz ?
Ödemesini düzgün yapan vatandaşa hakkınız geçmiyor mu ?
Niye plakanızı kapatıp hırsızlık yapıyorsunuz ?
Niye farklı sınıf KGS kullanıp yetimlerin hakkını gasp etmeye çalışıyorsunuz ?

Bu ülkede niye dolandırıcılık masum gösterilmeye çalışılıyor ?
Ne zaman akıllanacağız ????
Ne zaman dürüstlük bu ülkede değerli bir şey olacak ?????
merak ediyorum........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar