OGS ve KGS

merhaba arkadaşlar, bu konu daha önce konuşulmuştu galiba ama ben bulamadım o yüzden tekrar sormak zorunda kaldım, kusuruma bakmayın. Acaba motosiklet için ogs alınabiliyormu ? Bilgilendirebilirmisiniz acaba?

OGS monte edecek yer varsa alabilirsin tabi..
ama ben KGS tavsiye ederim

kgs...gerisi yalan..o koca ogs yi nereye takacan ALLAH askina..koy ruhsatin arasina kgs yi..gectigin zaman ruhsatin cuzdanindan bile goruyor kgs yi..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ogsyi kolunda taşıyabileceğin aparatlar var problem değil taşımak bence çok rahat ogs kullanmak..

ben sol eldivenimin içinde taşıyorum OGS yi, elimin üst kısmında yani, ordan bile okunuyo meret... 120 km/s hızda bile okuduğunu test ettim.

Eğer her gün geçiş yapıyorsan KGS
Ama benim gibi arada sırada dersen OGS.
Ogs de otomobil geçiş ücreti ödersin, ama durmak kart çıkarmak okutmak gibi şeyler sana uzak olur.
Bu arada ben 2 senedir geçişlerde OGS kullanmıyorum sadece gişeden geçiyorum, alarm çalıyor, paka alınıyor ama plakana kayıtlı ogs olduğu için OGS nin okunamadığı varsayılıp hesabından düşülüyor.

Motosiklet için önceden OGS alanlar kullanabilselerde artık Ogs verilmiyor motorlara, KGS alma zorunlu gibi görünüyor şimdilik.

Motosiklet için önceden OGS alanlar kullanabilselerde artık Ogs verilmiyor motorlara, KGS alma zorunlu gibi görünüyor şimdilik.
yok öyle birşey neden verilmesin ben daha geçen hafta ziraat bankası sultanhamam şubesinden aldım.şimdi ogs yi hergün kullanıyorum...ne rahatlıkmış sormayın..kesinlikle ogs....dur yok eldiven çıkar yok para ver üstü yok demek yok vs vs....

Ben almak istediğimde Sadece kgs alabildiğim söylendi ve karayollarının sitesinde de motorsikletlere sadece kgs verildiği yazıyor, aldığın ogs arabalar için mi? yoksa motorsikletler içinmi? Mesela benim kgs em de 6. sınıf yazıyor. Ve sadece köprü olarak düşünmezsek otoyollarda falan motorlar arabalarla aynı fiyattan mı geçiyor?

ogs kullanan arkadaşlar ogsyi kolunuza cırtlıycanız hazır aparat satılıyo şeffaf önyuzuyle çok kullanışlı kolunuza takıyorsunuz dur kalk bitti eziyet yok rahatlık var...

Ben almak istediğimde Sadece kgs alabildiğim söylendi ve karayollarının sitesinde de motorsikletlere sadece kgs verildiği yazıyor, aldığın ogs arabalar için mi? yoksa motorsikletler içinmi? Mesela benim kgs em de 6. sınıf yazıyor. Ve sadece köprü olarak düşünmezsek otoyollarda falan motorlar arabalarla aynı fiyattan mı geçiyor?
işte burda haklısın..ogs yalnız 1.sınıf araç olarak veriyor...arabalarla aynı paraya geçiyorsun..

Ben her gün köprüyü geçiyorum ve KGS kullan?yorum.
Sol koluma takt?g?m c?rtc?rtl? ve icine kart? koydugum aparat çok kullan?sl?.
Sadece durup kolumu okuyucuya dogru uzatmak yetiyor ve devam ediyorum.

hic durmiyim diyipte OGS almak her gun biraz fazla para odemek demek.
Total da bana fazla gelir. noolacak sadece bir dur kalk yap?yorum o kadar.

kgs köprü geçiş ücreti nedir acaba?

Standart Köprü geçiş ücret, 3.75 YTL

KGS abonesi olan bütün araç sınıfları geçişlerini %20 indirimli yapmaktadır. Motosiklet kullanıcılarına, KGS geçiş ücreti indirimi, 17/04/2006 tarihinden itibaren %30 olarak uygulanacaktır. KGS’de % 30 indirimden yararlanmak isteyen motosiklet kullanıcıları yukarıda adı geçen bankalara başvurarak 6. sınıf motosiklet KGS Kartını almaları gerekmektedir.

Motorlara 30% indirim var, hesaplayın artık uğraştırmayın beni.

hehe iyi valla :mrgreen: ilahi metehan abi

kanka şincik bi örnek vereyim sana...genelde plakamı köprü civarında kapatırım...o gün polis çevirdi son kavşakta...plakamın üzerindeki Nıke sac bandını gördü...çevirdi tabi öyle farketti...ama plakam açık...bu ne iş dedi...bende bu espiriyi yaptım...evrak bile sormadı...polis velediyimde demedim...espirik hoşuna gitti...hade len diye devam et yaptı...

çok komik şeyler yaşanır trafikte...akşam topik açıp yazcam...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar