9-10-15-16-17 Haziran Vespa Aktivitesi İçin A2 Ehliyetli Kadın Sürücü Aranıyor

arkadaşlar merhaba,

9-10-15-16-17 tarihlerinde Vespa için düzenlenen aktivitede yer alacak A2 ehliyetli kadın sürücüye ihtiyaç duyuyorlarmış. Özellikle kadın sürücüleri lanse eden bir tanıtım aktivitesi düzenlenecek. Ben 10 ve 15 haziran tarihlerinde katılacağım.
Yarınki güzergah Ortaköy-Bebek.. bu güzergahta belirli noktalarda tanıtım yapılacak. pazar günkü organizasyon ise Bağdat Cd- Kadıköy'de gerçekleştiriliyor. Günlük ücret 75 YTL, yemek dahil ve de Vespa'nın partisine katılabiliyoruz..

bu tarihlerden herhangi birinde görev almak ve vespa deneyimi yaşamak isterseniz Ataman Organizasyon'dan Sevim Selman'la iletişim kurabilirsiniz:
0216 4615278 - 79
0535 5020208

Son düzenleme:
15-16 yada 17, bu tarihler benim için uygun.

Yalnız daha fazla bilgi vermeniz mümkün mü?
Mesela kaçta başlar? motorları onlar mı verecek yada vespası olmayan katılamıyor mu? parayı nereye yatıracağız? görev almak derken ordaki misyonumuz ne olacak?

arkadaşlar merhaba,

9-10-15-16-17 tarihlerinde Vespa için düzenlenen aktivitede yer alacak A2 ehliyetli kadın sürücüye ihtiyaç duyuyorlarmış. Özellikle kadın sürücüleri lanse eden bir tanıtım aktivitesi düzenlenecek. Ben 10 ve 15 haziran tarihlerinde katılacağım.
Yarınki güzergah Ortaköy-Bebek.. bu güzergahta belirli noktalarda tanıtım yapılacak. pazar günkü organizasyon ise Bağdat Cd- Kadıköy'de gerçekleştiriliyor. Günlük ücret 50 YTL, yemek dahil ve de Vespa'nın partisine katılabiliyoruz..

bu tarihlerden herhangi birinde görev almak ve vespa deneyimi yaşamak isterseniz Ataman Organizasyon'dan Sevim Selman'la iletişim kurabilirsiniz:
0216 4615278 - 79
0535 5020208

vuhuaa:) ben geliom. zaten isim gucum yok, sıkılıyom:)

günlük ücret 75 YTL'ye çıkartıldı, acil katılım gerektiğinden.. bilginize..

roadrunner ayrıntılı bilgi için telefon edebilirsin, evt vespa veriyorlar..

okk cezeryecim sen de arayabilirsin..

hem tanışmış oluruz :)

cezerye fotoda B.Ü briç kulübü mü var ben B.Ü mezunuyum :)

Sayfayı güncelleyelim :cat:

Acil katılım gerekiyormuş yarın için, maalesef ben yardımcı olamadım :pale:

E hadi bu kadar mıyız kızlar? :wiinkk:

tarihler 9-10-15-16-17 , istediğiniz günleri seçebilirsiniz..

kızlar bir kişi dönmüş sevim hanım'a onunda daha ehliyeti yokmuş?

Son düzenleme:
Bir) Ben muhakkak katılayım o zaman:p
İki) Fespa ları çalıp kaçmak serbestmi:p
Üş) Öğle yimeni yiyp aradan tüyenler yine de para alabiliyolarmı:p
Dört) Mesela benim hanımı arkaya atsam, sonra da yukarda yazdıklarımı yapsam 75 YTL garanti olurmu yine:p
Bej) Bütün MT oraya gitsek destek olaraktan işe mi yarar, işimi bozar
Altı) Kazasız belasız sürüşler:queen:

Ne yazık ki eşim ehliyetten yana değil,benim arkamda gezmekten mutluymuş.:p
Büyük kızım 15 yaşında o da 3 sene sonra ehliyet sahibi olabilecek.
Vespaya soyleyeyim 2010 da ki organizasyona kızım gelebilir.:)

Bay olsun bay... Hey yavrum hey! Yiğitler çıksın meydane :) Erkekler katilsa 75 filan istemeden dünya kadar gönüllü yığılır oraya be. Vespa organizasyonu ayarlasa 10 tane 20 tane değil,500tane de motorcu akar bizden

ben gelmeyi düşünüyorum ve sabahleyin selmn denilen kişiyi arayıp hemen irtibata geçeceğim.

derra yarın geleceksen sabah nasıl iletişime geçmeyi düşünüyorsun :) bu saatte arasan bile memnun olur kanımca.. yarına eksik vardı sanırım..

ama haksızlık bu, hani kadın-erkek eşitti
yok öyle bir şey. erkekler bu memlekette eziliyor.
madem eşitlik var kadınlar da askere gitsin.
boşanırken erkek de nafaka alsın (belki alıyodur. yasalar en son ne hale geldi bilmiyorum. ama zannetmiyorum :) )
öss sınavından puan, yaş aynı olsun bayan olana öncelik tanıyorlar.
eger baba devlet memuruysa yeşil pasaporta sahiptir buna istinaden erkek çocuk 18 yaşa kadar kız çocuk evleninceye kadar yeşil pasaporta sahip oluyor vb. vb.
yaz yaz bitmez.
erkekler eziliyor bu memlekette. hani kadın erkek eşitligi :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar