guzel olmus canta bu arada motorunada cok ıı bakıosun ayna gıbı masallah..gule gule kullan ıı surusler..
saol dostum benm olsun olmasın kullandığım her şeye temiz bakarım binerim:cat:guzel olmus canta bu arada motorunada cok ıı bakıosun ayna gıbı masallah..gule gule kullan ıı surusler..
he he eyvallah dostum yanlız suzuki dr 200 ün aynısının tıpkısı olduğundan suzuki yazdım. ama gönlüm kawadan yana :cat:bathu, çantaların güzelmiş güle güle kullan.
Motorun modifiyesi de güzel olmuş ama suzuki yerine kawasaki yazsaymışsın keşke.
Hem daha uyumlu olurdu, hem de sen bile kawasaki sanırdın o zaman:mrgreen:
dostum çok var aynı tipten ramzey,pioneer,suzuki çook :mrgreen:Güzel olmuş.Hayırlı olsun.Bu cross motorlardan kaç tane var aynı tipte???Sapıtmaya başladım artık![]()
Çantada Motorda İkiside güzel ...
hayırlı olsun güle güle kullan ...
çantaların birini hafif birini ağır doldurursan dengesizlik yapar zannedersem
ama sende farkındasındır zaten ...
Keyifli Sürüşler ...
motorsikleti ilk aldığımda göstermiştim dostumsen görmemişsindir diye tekrar gösteriyorum
gördünmü bu benm motorum hi hi :queen::queen:
...bide hoş oldu herkez kanıyor dishy gibi ... herkez yiyor suzuki diye tamam kopyası ama artık suzukii hi hi :queen::queen::queen:
dostum valla ben ucuza aldım sanıyorum çünkü feyizoğlunda 188 ytl yazıyor hiç yoktansa indirimli saol teşekkürlerÇok hoş duruyorda walaa ama 160 çok pahalı degil mi Ya da bende beş kuruş para yok ondan mı bana pahalı geliyo![]()
aynen katılıyorum arka çanta hiç sevmeyenlerdenim bende:cat:çok şık olmuş gerçektende arka canta sevmeyenlere güzel bir seçenek
teşekkürler dos he he :rendeer:Çok kullanışlıdır çantalar, iyi yapmışsın:cat:
Motor bir anda sanki Touring olacakken erken doğum olmuş gibi gibi
Güle güle kullan
aynen ağbi saol he heValla geçenlerde gördüm birisinde, adam Ramzeyi KTM yapmıştı, önce bakakaldım bu nasıl KTM diye, hemen elevermiyo sanırım kendini :mrgreen:
Çantalar çok şık durmuş Batucuğum, güle güle kullan :cat:
saol alp :rendeer:Çanta güzelmiş....Güle güle kullan....:rendeer: