arkadaşlar bugün ilk defa yağmurda motor kullandım hiç te korktuğum kadar kötü değilmiş tedbirli giderseniz ıslanmak dışında zevkli bile oluyo
arkadaşlar şimdi ben motoru 1000 km' de aldım, (bakıma girmemiş halde) şu an 1180 km de filan, şimdi bunun bakımını yaptırıcam, yarın mototal' a götüreyim diyorum, yazıları okudum bir çok kişi ordan memnun, birde bu bakımdan sonra kaç km' de bir zinciri yağlamalı ve motorun yağını değiştirmeli, hangi marka zincir yağı ve motor yağı kullanmalı? bir sorum daha var bu motora shellden 100 oktan performans yakıtı alıyorum bu doğru birşeymi? bi çok yazı okudum ama özellikle bu motor için olan en iyi markaları kullanmak istiyorum, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
verdiğin bilgiler benim için önemliydi teşekkürler:cat:, yarın ariyim servisi işallah yer vardır, artık diğer ince noktalarıda oradaki ustalara sorarımGorkeM' Alıntı:Yarın mototala götüreceksen sabahtan bir ara , boş mu öğren... Yarına 1-2 kişi iptal etti randevusunu fakat dolmuş olabilir, dolmuşsa başka bir güne randevu vereceklerdir...
Motorun yağı 2.000'de 1 değişir... Mototalda Shell 15x55 (yanlış hatırlamıyorsam) motor yağı kullanılır....
Zincirin 500 km'de 1 yağlanması faydalıdır... Çok yağmurlu havalardaki uzun süre sürüşlerden sonra da temizlenip yağlanması gerekebilir...
Şu 100 oktan konusuna gelince... Sakın motora 100 oktan benzin koyma...
Motota oldukça zararı vardır , hiçbir yararı da yoktur... Bu motor için kullanılan benzin 95 oktan kurşunsuz benzindir...
özgüür , ggöörrkkeeemmmotorumu alamadıım hala işlemler devam ediyooo kafayıı yicem artıkk
r: hafta sonu umarım alabilirim arayabilirim sizi ona göre
özgür sen iyileştin mi ablacıım :rendeer: