kanuni windy 125 nasıl bilirsiniz beyler?

selam arkadaşlar
bu foruma ilk mesajım ve yeniyim. olgun ve güzel muhabetler var.
terikler...
sürekli ordan buraya koşuşturmamı gerektiren bi işim var.bazen çukurlu rahatsız edici yollar bazen de moral veren yollarda bisiklet üstündeyim..

ya motosiklet almak zorundayım yada işimi bırakmalıyım(işsiz kalmak istemiyorum)

burası doğu, yolları bozuk, scooter pek gitmez kanaatindeyim.hiç motorum olmadı önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

bana winddy 125i tavsiye edermisiniz?

Motor : 1 Silindir 4 Zaman
Silindir Hacmi : 124 cm3
Silindir Çapı ve Strok : 56,5×49,5 mm
Sıkıştırma Oranı : 9,0:1
Maks. Güç : 10,88HP / 8400 d/d
Maks. Tork : 9Nm / 6500 d/d
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Elektrikli/Pedal
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : CDI
Akü : 12V/9Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Gazlı çift amörtisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 16L
Ön Lastik : 3,00-18
Arka Lastik : 3,25-18
Boyutları : 2035×725×1060
Ağırlığı : 120 kg
100 km'de ort. yakıt maliyeti : 3,41lt
Sele Yüksekliği : 760 mm
fiyat 2.500 ytl

selam arkadaşlar
bu foruma ilk mesajım ve yeniyim. olgun ve güzel muhabetler var.
terikler...
sürekli ordan buraya koşuşturmamı gerektiren bi işim var.bazen çukurlu rahatsız edici yollar bazen de moral veren yollarda bisiklet üstündeyim..

ya motosiklet almak zorundayım yada işimi bırakmalıyım(işsiz kalmak istemiyorum)

burası doğu, yolları bozuk, scooter pek gitmez kanaatindeyim.hiç motorum olmadı önerilerinizi dört gözle bekliyorum.

bana winddy 125i tavsiye edermisiniz?

Motor : 1 Silindir 4 Zaman
Silindir Hacmi : 124 cm3
Silindir Çapı ve Strok : 56,5×49,5 mm
Sıkıştırma Oranı : 9,0:1
Maks. Güç : 10,88HP / 8400 d/d
Maks. Tork : 9Nm / 6500 d/d
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Elektrikli/Pedal
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : CDI
Akü : 12V/9Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Gazlı çift amörtisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 16L
Ön Lastik : 3,00-18
Arka Lastik : 3,25-18
Boyutları : 2035×725×1060
Ağırlığı : 120 kg
100 km'de ort. yakıt maliyeti : 3,41lt
Sele Yüksekliği : 760 mm
fiyat 2.500 ytl

kötülemek gibi olmasın ama 2500 ona verene kadar 2.el bir japon alsan daha iyi olur hem satarken de elden çabık çıkar

illaki kanuni diyorsa ve kullanacağın yolların bozuk olduğunu düşünürsek ceetah 125 cros tipi motor daha iyi olacaktır. karter daha yukarıda en azından. enduro cros modellere yönelmende fayda vardır. windy e göre daha hafif olduğu için kontrolü daha kolaydır

yollar gercekten dedıgın gıbı bozuksa croos tarzı al bence wındy dayanamaz bence yada jawa style al her yola gıder senınle dere camur dınlemez

kanuni windy hem motor olarak güzel hemde yedek parçası bol ve ucuz iyi seçim:cat:

seLam kardes aramıza hos geLdın Bence kanunı fıLan aLma Neden dıceksın yamaha kanunı mondial zealsun ... Bırcok motora Bındım dedigin gibi yoLLar bozuk İse kanuni mondial zealsun fiLan o yoLLara geLmez oyLe umdugunuz gıbı sagLam motorLar degıL ben mondial kt 125 kuLLanıcısıyım her turLu yoLa gırerım acımam ama surekLı orda oLsam sanmam Benım motor un sagLam kaLcagına yamaha ybr 125 honda cgl 125 vb seyLer cros KuLLana bıLırsen cros fiLan aLırken aceLe etme kuLLan ogren sor sorustur oLe aL ozeLLıkLe kuLLanıcıLarına sor tabı ıkıncı eL pıyasası nasıL bunu da arastır sakın demeki Ben bi daha satmam koLay geLsin

Bence Biraz daha koy Yamaha YBR 125 Al 50.000 üstü km götürür.

YBR den fiyat + görünüm + yedek parça fiyatları ve bolluğu açısından iyi olduğu için Kanuni Windy derim. Ybr de varmı bilmiyorum ama Devir göstergesi ve vites göstergesi var. Çok hoş ve işe yarıyor.

dostum su arkadasların sözünü dinlede ybr 125 al bize her gece dua edersin vindy aldırmadınız diye süper bi motordur ybr 125 kategorisinde dayanıklılıgıyla ün salmıs bi motor tavsiyem bi ybr sana

arkadaşlar ilginize ve yardımlarınıza bayıldıM süpersiniz. ybr125 mükkemmel ama tekerlekleri çok ince gibi
fiyatı 3 449 ytl yani biraz daha para biriktimem lazım.aldımmı sıfır alacam diyorum..
bu arada keeway speed 150 de hiç fena değil(2480ytl) veya honda cbf 115 100km2lt yakıyomuş (3500ytl) http://www.honda.com.tr/motosiklet/m...5&extra=Teknik

yolları o kadarda bozuk değil her yer asfalt sadece ayda 1-2 defa köye gidip gelmem lazım bu ...
kanuni windy mi yoksa keeway speed 150 mi

Keeway Speed 150 Teknik Özellikler
Motor Tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutma
Çap x Strok 62 mm x 49.5 mm
Motor Hacmi 149 cc
Max.Güç 12,9 PS / 8500rpm
Net Max.Tork 10 NM / 5750 rpm
Fren Ön disk, arka disk
Ön lastik 2.75-18
Arka lastik 3.25-18
Max. Hız 102 km/h
Yakıt sarfiyatı 2.2 lt / 100km
Yakıt Tankı Kapasitesi 11 lt
Ateşleme CDI
Sıkıştırma Oranı 9:1
Çalıştırma Şekli Elektrikli ve ayaktan
Şanzıman 5 vites
Akü 12V9AH
Uzunluk 1990 mm
Genişlik 740 mm
Yükseklik 1070 mm
Dingil Aralığı 1300 mm
Ağırlık 120 kg
fiyat 2480 ytl (feyizoğlu)

yada sabredip honda cbf 150 mi alsam*?( delireccceeeem)
ben bi motora binemedim gitti ya baksanıza adamın biri ata binmeye bayılırmış ata binmiş bayılmış:cherry:

olayın fırsat maliyetini bilemem fakat şu anki bütçe windy e yetiyor ve işte kalman için motosiklet ihtiyacı olmazsa olmaz ise windy derim.

olayın fırsat maliyetini bilemem fakat şu anki bütçe windy e yetiyor ve işte kalman için motosiklet ihtiyacı olmazsa olmaz ise windy derim.

nayır nasla olamaz...:cherry:wındye onay vermek her ne şekilde olursa olsun imkansız...olamaz...bence hayır...kesinlikle hayır...almamalısın...iyiliğin için...eyong nickli arkadaşın wındy inceleme topiğini şimdi bulup senin için siteye yazıcam...ama bana sorarsan...nayır...2.el ybr...2.el cbf 150...2.el kymco ck 125...2.el bişey al ama bunlardan uzak dur...

http://www.motosiklet.net/forum/test-surusleri/18097-kanuni-windy-125-commuter-[test].html

şu linke gir...

Son düzenleme:
nasıl kullanıldığını bilmediğim 20 - 30 000 kmde japon makine yerine kanuni veya başka motor kullanmak daha iyidir düşüncesindeyim.

nasıl kullanıldığını bilmediğim 20 - 30 000 kmde japon makine yerine kanuni veya başka motor kullanmak daha iyidir düşüncesindeyim.

senin düşüncelerini ham yapar ısırırım...:pkanka yapma lütfen...yakma çocuğun başını...:p50.000 de ybrye tahatlıkla binerim..(ama kurye motoru olmasın...):cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
senin düşüncelerini ham yapar ısırırım...:pkanka yapma lütfen...yakma çocuğun başını...:p50.000 de ybrye tahatlıkla binerim..(ama kurye motoru olmasın...):cherry:

Hay o kurye seni kovalasın.....:queen::queen::queen:Ne alıp veremediğin var bizden?.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
pis kurye...:p motorlara neler yaptığınızı bir motorlar bilir birde ben görürüm...hepiniz motorların katillisiniz...:pama sen VIP kuryesin...pardon...VIP katil...:p

Varmı içinizde 2004 model ybr olupta benimkinden temiz motor?...Cbf nden bile temizdir lo....

2001 titanıma ise laf yok...Tam bir ekmek makinası....:cat::cat:

bak kardes sana burda alma dıyen kısılerın hepsı tecrubelı ve usta kısılerdır alma dıyolarsa bı bıldıklerı var yahu kurye adam sana alma dıyo hala ısrar edıyosun.bak cınlılerın beygır guclerıne aldanıp ta gaza gelme.herkes bılır japonun beygırıyle kalıtesıyle cınlınınkı bır degıl.ybr nın 120 130 yapanı var ama kanunı racer 200 cc olmasına ragmen oda aynı hızı yapıyo hemde cok tıtresım var sence neden ? hele bıde 0 alacaksan kesınlıkle honda yamaha yada kymco al 2. el alacaksanda bu 3 markadan bırını sec bak pısman olursun bu kadar ınsan bosuna parmak yormuyo senın ıcın. bıldıklerı var.

arkadaşlar herkez başka bişey söylüyo tabi herkes kullandığını al kullanmadığını alma diyo ben arkadaşımıza al veya alma demiyorum sadece ona Windy 125 hakkında bilgi verecem bak kardeşim ben 2006 nisan ayında aldım motorumu (Windy 125) vede kışın dahi sürdüm hiç inmedim hala da kullanıyorum her gün işe gidip geliyorum Windy fazla titreyen bir motor bu doğru ama bu titreme çok yüksek devirlerde oluyo yani motorun avaz avaz bağırdığı devirlerde normal bir kullanmada hiçbir titreme yok bisiklet gibi sürüyon vede yakıtı çok makul oldukça az yakıyo parçası desen okadar ucuz ki okurken bende inanamadım (hatta parçaları alıp bi motor daha yapmayı düşündüm :D) vede performansı çok yüksek ybr diyolar hız olarak şu ana kadar beni geçebilen ybr görmedim istanbulda oturuyorum vede 20 günde bir sakarya ya gidiyorum 200km mesafelik yok gidiş geliş 400km vede 2 kişi gidip geliyom şu ana kadar bana hiçbir sorun yaratmadı yolda hiçbir zaman kalmadım yazın sakaryada yaylalara çıkıyoruz arkadaşlarla 8 10 motor vede o çıktığım yollardan daha kötü biyolda gideceğini sanmam sana anlatacaklarım bunlar başka benim anlatmadığım bi konusu ile sorun olursa cevap yazarım seçim senin ben bendekini anlattım sana saat gibi tıkır tıkır:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar