kanuni windy 125 nasıl bilirsiniz beyler?

arkadaşlar yardımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.evet şuan internet cafedeyim ve windy 125in kontak anahtarı masamın üstünde.
ybr de falan gönlüm kalmadı değil ama bayiidekiarkadaşlarım fiyat konusunda çok yardımcı oldular.motordan memnunum ama halen devirli kullanmayı başaramadım zaten çok zor gibi yani gaz elinizdeyken sabit bi hızla devam edemiyorsunuz. birde uzun boylusanız kesinlikle tavsiye etmiyorum.. yakıt konusunda pek de tassaruflu diyemiyeceğim. ama dağ taş dinlemiyor yedek parça fiyatlarına baktım resmen fiyatlar sudan ucuz. 3 -5 ytl desem inanın.

Windy S Şahane

Arkadaşlar yeni Windy S aldım. HAZİRAN 2009. inanın mükemmel.Ne açıdan mı?
Bi kere Honda-Yamaha ile kıyaslamayın.Verdiğiniz para ,ve aldığınız kalite ile
kıyaslayın İnanın verdiğiniz her kuruşu hakettiini göreceksiniz.
mesela yan yattınız yakıt deposu darbe aldı,dert etme 100 tl.Biğer parçaları da siz düşününPeki kalite markalarda fiatları sordunuzmu.
Sonuç:Az para vermek istiyorsanız,125cc performans yeter diyorsanız,Windy S

Not: Windy ile Windy S farklıdır.:cat:

sana mondial 123 uag al derim çok sağlam hem çok ucuz parçasıda dahil motor çok eskidimi saatarsın çinlilerin en sağlam motoru

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 PM ----------

125 uag mondialin sitesinden bakabilirsin

Arkadaşım yeni windy s i alıp ta pek şikayet eden göremedim buralarda... Ama eskisini tavsiye etmem...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar