Stoppie (arka kaldirma) bilen varsa anlatsin lutfen

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne diyeyim bol şans.. umarım değer..
belki düzgün kullanmaktan sıkılırsam benim ihtiyarla tekrar denerim.

artik bu yola girdim usta ya,ya yapacam ya yapacam ,ben kendimi dusunmuyomda babamin shalter'in girecegi sekli dusunuyom.
ben her zaman olum zamanimin belli olduguna inanirim,o yuzden ne yaparsaniz yapin once veya sonra olemezsiniz.yani olcagi varsa kacmak gereksiz

kardeşim benim sen yinede fazla maceracı yaşama,yavaş hızda dene gittikçe hızlanırsın

hortlatalim konuyu.belki ba$ka ustalar gorurde bi$ey yazar konuya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw bende cavam ıle denıomda...
30-40 la gıderken asılıom ön frene hep teker kayıo...bı gıdımda olsa kaldırmıo arkayı....cava dıye kampana sanmayın ha....disk fren...

Ben bisikletle yapiyorum. Hatta bisikletle yanyan merdiven inmeyi de ogrenecegim :)

Isin sirri: (bisikletle, motorla hic denemedim. Zaten shadow'la yapmak biraz sikiyor) On freni sikmak ve bu esnada agirligini one vermek. hizinin cok bir onemi yok. Cok hizli olman gerekmiyor. Istersen once bisikletle deneyip alis, sonra motorla dene :wiinkk:

2004veya 2005te acılmış ayrıntılı tarif eden bi topic wardı ben ordan okuyup öğrendim.. Ana fikir şuymuş : 50-60 ile giderken(enaz) vites küçültüp(ani olarak) veya ani arka frenle önce motoru öne yığarak ön amortisör yada ön tekere yük bindiriliyo(bundaki amaç kaymasın yükü taşısın) Sona tabi ani ön fren:p arama yapın göreceksiniz:) selamlar

arama yapsan iyi olurmuş aslında.:) http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/99-stoppie-teknigi-arka-tekeri-havaya-dikmek.html
burda tam olarak anlatıyor ben bisikletle küçük yaslarda yapıyodum.gecen gün bi tane diskli motorda bi yüklendim frene cavvvvvvvvvvvvvvv dedi cadde yıkıldı sesden :mrgreen: arkada adam vardı ama yinede kalkıyomu bilmiyom.

aciklama yeterli ama hala kafami karistiran bisey var.on freni siktiktan sonra ne kadar agirligimi vercem on tarafa.tek kafami kurcalayan bi bu var cunku daha once titanla asfaltta fren sikarak on tekeri bloke ettirebiliyodum,biri bunuda aciklarsa bu is olur :cat::cat::cat:

ne kadar diye bişey yok ya verecen kendini öne zor kalkar zaten.firenle birlikte kalkıcan öne doğru.tek kişi disklide hiç denemedim zaten ben almak istesem ybr cbf 150 de alırım ama.titan hastasıyım hepsinden seri ve kibar gibi hem daha güzel.kalite yani.hondayı en çok satışa götüren motorda titandır.doğrumuyum? gecen kaza yaptım 1milyar masraf ediyom şimdi.0 ayarında olacak saside deişiyo 0 ucuza bulduk sasiyi 0 ı 954 ytl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar