Stoppie (arka kaldirma) bilen varsa anlatsin lutfen

motorda herseyi yaptik bir bu kaldi,bilen abilerden yardim bekliyorum en azindan mantigini ve puf noktalarini.ama lutfen bilenler ve yapabilenler yazsin yoksa kafadan atip beni kobay olarak kullanip sakatlatmayin :queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ural stopiee yaparmı lem...Tekteker hadi neyse de zannetmiyom....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
isin "mantigi" cok basit: fren yaparken tekeri bir an icin kilitlereken arka tekerlegi havaya kaldirip dengeni muhafaza etmeye calisacaksin. hizina göre freni birakip bir miktar ileri dogru hareket edebilecegin gibi freni birakmayarak bir süre öylece durmaya calisabilirsin.

haydi sana iyi eglenceler ...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
isin "mantigi" cok basit: fren yaparken tekeri bir an icin kilitlereken arka tekerlegi havaya kaldirip dengeni muhafaza etmeye calisacaksin. hizina göre freni birakip bir miktar ileri dogru hareket edebilecegin gibi freni birakmayarak bir süre öylece durmaya calisabilirsin.

haydi sana iyi eglenceler ...

Yarın hastaneden taziyelerini okuruz artık....Adam da ural var ya....:queen::queen:

:cherry:yaw ondan basit ne var kardeşim, bak ben engin tecrübelerime dayanarakdan diyorum ki, sen kapat gözlerini, asıl ön frene, motorun arkası istemediğin kadar kalkar haa.. hah:queen:

yahu arkadaşım, ben stoppie yi sadece bisiklette yapabiliyorum, daha motora aktaramadık. sen hangi motorla denemeyi düşünüyosun merak ettim, URAL la mı?:silent::bounce:

abi karışmayın adama.böyle heycanlı arkadaşlarımız olmazsa biz nasıl öğrenecegiz:cherry:
alp daha sonra er5 lerde biz deneyelim.
ama açılış kardeşimden:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi karışmayın adama.böyle heycanlı arkadaşlarımız olmazsa biz nasıl öğrenecegiz:cherry:
alp daha sonra er5 lerde biz deneyelim.
ama açılış kardeşimden:p

Ben kıyamam motoruma..Daha tektekere bile kalkışmamışım stoopie asla....Titanda olmuyor..Ön kampana....Ybr de denemem lazım ama ondada arka çanta ağırlık yapıyor....:cat:

sana tavsıyem bunu bır acıl servıs onunde yapman.hadı kolay gelsın:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adamın gözünü korkuttuk...Uğramıyor topiğine.....:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok arkadaş siz benim öğrenme özgürlüğümü engelliyorsunuz.
bırakın kardeşimi denesin yaaaaa.
alla hallaaaaaa
yaşasın :cherry: :cherry: :cherry:
:mrgreen:

Deneye deneye öğrensen de smirf in kanına girmesen?....:p:p:p
Şöyle yapılıyomuş....Ön freni 100 le giderken allah ne verdiyse sık.....Bu kadarını biliyom....:cat:

Deneye deneye öğrensen de smirf in kanına girmesen?....:p:p:p
Şöyle yapılıyomuş....Ön freni 100 le giderken allah ne verdiyse sık.....Bu kadarını biliyom....:cat:

naaptın alp
vur dedik öldürdün:p
yoksa arkadaşı önceden tanımışlıgın,husumetin,garezin falanmı var:queen:
bırak önce 30 la falan denesin...
korkutma adamı yavaş yavaş yapsın tekniği çözsün.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[YT]IKKwt1b0h8o[/YT]

bu 25in gecmisini de gelecegini de ...

[YT]-YO0R7qVgV0[/YT]

ögrendik ya artik nasil oldugunu, alin bir tane daha :)

[YT]LnRiOx3_Ufg[/YT]

Son düzenleme:
hadi benden iyi geceler arkadaşlarıma.sabah 07 den 23 e kadar çalışacağım.
bu arada;
adamı korkutmayın:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam stoopie yapmıyoki videoda..Ön tekerde seyahat ediyo resmen.....:cat::queen:

yahu hakıkaten adam 200 kıloluk motora nasıl hukmedıyo arkadas yaaa.buyuk marıfet hakkını vermek lazım ne kadar tehlıkelıde olsa kabılıyet meselesı her baba yıgıdın harcı degıl yanı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yahu hakıkaten adam 200 kıloluk motora nasıl hukmedıyo arkadas yaaa.buyuk marıfet hakkını vermek lazım ne kadar tehlıkelıde olsa kabılıyet meselesı her baba yıgıdın harcı degıl yanı

Smirf i hayal etmek lazım şimdi.....:queen::queen::queen:

1= bu denemeler URAL ile yapilmaycak,turkiyeye dondugumde babam Bisan Shalter'ine elveda demek zorunda,
2=dusup kalkmalara ali$ikim,kaza problem degil beni endiselendiren motorun durumu,
3=@ Alp_fodul
bana yanlis taktikler vererek konu-disi topic'inin acisini cikarmak cok insafsizca !!
4=video mideo yok,zaten konu-disinda acigimi ariyolar,hic kendimi kasitmaya niyetim yoq !
5=Acil'in onunde yeterli alan yok,bende ambulans gezdiririm arkamda,
6=@Alp_fodul
hayal edebileceginden fazlasi var bende :bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar