Kanuni Storm 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hanedan geçmiş olsun yahu bunu yeni öğrendim..inşallah tez zamanda bulunur..

Bu arada bu gece kaza atlattım ki .....
Sarı saçları olan Diğren bacaklı bir kız 25-26 yaşlarında ...Ağzında ciklet...Töbe Töbe (Burada çok şeyler geçirdim içimden ,anlayan anlamıştır...)

..."Abi deli o deli" dediler ,Tabi ben hala kız olduğunu bilmiyorum ...neyse,
indi arabadan yanına yanaştım .
-"Napıyorsun sen ya Azrailmisin sen ,Baban çokmu zengin."
ukala ne cevap versin dersiniz ...
-"Yarış yapıyorduk...

Kardeşim geçmiş olsun. Bize trafikde hep dallamalar geliyo ama bak sen şanslıymışsın yine. Denk gelmedi 2cümle kuracağım bi hatun, beklemedeyim :cherry:

Motosikleti
Forza 250
Arkadaşım motorun hakikaten boğaza karşı şık durmuş :)

En güzel günlerdekullanman dileklerimizle :)

Bende yaşadığım 1-2sorunu anlatayım hemen acaip şeyler yahu :)

Bu 1. resim egzost nasıl bu hale geldi anlamadım ....
abcd0001bl0.gif

Aynı şey az önce benim başıma geldi
80-90 giderken noluyor oldum
Bugun bir cızırtı vardı belliydi olacağı..
Çok komik oldu sesi rampalarda flan.
insallah hafta sonuna kadar gelirde başımız ağırmaz.

İsmail abı bu ne ya sızın egzozlar bızımkılerden de once dokulmeye basladı alalal Soleyelımde CInden aynı yerden alsınlar yaw :) Isın sakası bı yana cok erken bu curumeler falan hele death daha yenı aldı sayılır cok enterasan.Neyse garantıden Seve seve degısecekler baska yolu yok zaten kac km de motor bıde para mı ıstıceklerdı servıs ıscılıgı ısterlerse kendın al yap cok kolay ben kendı yaptırdıgım egzozu eskısınıde kendım sokup yenısını de kendım taktım cok kolay.

Bilgin Aynı kanaatteyim ... "Kendin al tak ,Kullan fikrini "benimsemekle beraber ,Servisi bu iş için para almayacağını düşünüyorum ...Para alacağı taraf varsa o da KANUNİ'nin kendisi,

Lakin bu egzostlar ciddi anlamda sorunlu demektir... Daha 1000-1100km de bu hale geliyorsa yeni geleceklerde de aynı problem olacaktır kanaatindeyim ,
Bu tip sorunlar ufak sorunlar kafama bile takmam...

Çinden aynı yerden almaları fikrine aynen katılıyorum . yada bira daha dikkat ettirsinler değilmi ama ...

Kullanılan metal sac bile değil diyecem neredeyse ... TENEKE ,Tenekeden yapılan o kadar gider.

Valla fırsat bulsam biraz modifiye edeceğim de bakalım ne zaman fırsat buluruz...

Motosikleti
Forza 250
1000 km olsa neyse :)
340 km de motorum.
Depodaki storm lardan birtanesinin egzozunu takalım dedik
Onunda perçinlerini koymayı unutmuslar :)

Cumartesiye gelir dedi. Ben hariç herkes egzozu değiştirme güzel olmuş dedi
Benim hiç hosuma gitmedi
Kafa ütülüyor resmen :)

benim eksozda öyle bir sorun çıkmadı..ama içinden kırılmıştı sonuçta..pekte bişey fark etmiyordu aslında.. sadece hız yapınca çekişten düşüyordu..:cherry:
şuanki eksozun gayet iyi performans:cherry:

1000 km olsa neyse :)
340 km de motorum.
Depodaki storm lardan birtanesinin egzozunu takalım dedik
Onunda perçinlerini koymayı unutmuslar :)

Cumartesiye gelir dedi. Ben hariç herkes egzozu değiştirme güzel olmuş dedi
Benim hiç hosuma gitmedi
Kafa ütülüyor resmen :)

Aynen katılıyorum Death ben hariç herkes iyi dedi...
Bir de yakıtta bariz fark ortaya çıkıyor bize uymaz yani... :)

selamlar bende storm 150 aldım benide en rahatsız eden diskin çıkardığı gıcırtı sizdede oldumu???

Avatarındaki gri storm sa hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan...

balataların yeniliğinden oolabilir... bizde olmadı desek yeri var.

teşekürler evet o gri en güzel rengi o bence sizde olmadımı ya şimdi ben kafayı yerim vallahi bide gösterge kısmında tıkırtı var anlamadım.gaz verince bi zırıltı vardı inceden geçen servise götürdüm o halloldu şimdide bu tıkırtı var yaw bidahakine onuda söyleyim servise bakalım ne diyecekler bu arada as 150t 19a sayfasında bi tane gördüm 10 numara yapmışlar motoru.nerde yapmışlar acaba hemen öğrenmem lazım işte makina bu

Dostum o makınayı bu , şu , o markalardan parcaları toplayarak yapabılınır yanı kendınde yapabılrısın

Bilgine aynen katiliyorum ...:)
harfi harfine ...
Ama Aynalarda sinyal güzel olurdu :)

bana 5 ytl verin sizi hurdalıga bırakayım sakın alırsrnız hurdacı bile korkuyo:queen::queen: scotter ölüm alırsanız basınız agrır yemin edersiniz bi daha motor binmemeye

bana 5 ytl verin sizi hurdalıga bırakayım sakın alırsrnız hurdacı bile korkuyo:queen::queen: scotter ölüm alırsanız basınız agrır yemin edersiniz bi daha motor binmemeye

Dostum bi kere Türkce yı duzgun kullan yazdıgından hıc bır sey anlamdım anladıgım tek sey sacmaladıgın :farao:

İsmail abı ayna ve aynadakı sınyaller 19A ve Stroma hıc yakısmıyo ama celık motordakı martıan 150 ye gıdıyo ama bızım motorda sonradan ekledıgı cok bellı oluyo emanet gıbı duruyo :cat:

onu bunu boşverinde çok orjin olmuş bence peki kendinde yaparsın diyosunuz biri bana söylesin o koltuktan ayaklığa uzanan gri parçayı nasıl bulabilirim???

onu bunu boşverinde çok orjin olmuş bence peki kendinde yaparsın diyosunuz biri bana söylesin o koltuktan ayaklığa uzanan gri parçayı nasıl bulabilirim???

38803442ax7.jpg

14307411ru6.jpg

Bu parcadan mı bahsedıyosun hanı benımde sonradan taktıgım heheh :queen: :mrgreen: :p

Ben Celık motordan aldım Martıan 150 parcasıdır sıparıs edersen getırtrıler ama kac gunde bılmem :farao: :cat:

Motosikleti
Forza 250
Bugun motorumla zonguldak - amasra yolculugu yaptim :)
Cok zevkliydi
Ortalama 90 km/h ile gittim.
150 km de 20 ytl yakıt yaktım
20 günde 850 km oldu motorum :)
Böle giderse yaz sonuna 5000 olur bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar