MOTO23- Çermik Gezisi (27.05.2007)
Moto23 merkezinden dokuz motosiklet sabah saat 10.00’da hareket etti.Ben bazı sebeplerden gecikince ilk hareket anında bulunamadım. Oktay DAL kardeşimiz beni arayıp merak edince “ Önden size 20 dakika avans veriyorum. Buyrun gidin ben nasıl olsa yetişirim dedim.” Maden Soğuksu dinlenme yerinde kahvaltıda yakaladım arkadaşları.
Kahvaltı sonrasında “Maden Dağı Dumandır Lo” türküsü eşliğinde hareket ederken.
O gün gerçekten güzel bir hava vardı.Hoş, yağmur diye çamur yağıyordu gökten ama olsun.Serin bir hava vardı.Yağan, çamurla karışık yağmurun azizliğine de bir ben uğradım maalesef.Ergani girişindeki dönel kavşağın adını bizim arkadaşlar değiştirdiler.Serdar SERTDEMİR kavşağı yaptılar.:queen: Yakın bir zamanda tabelasını da dikeceklermiş. Sakın, niyekine diye sormayın, reconu çizdirmeyin.:salut:::yanliss:
İşte geldik Çermik’e.Otomobili ile bize eşlik eden Umut YÜZGEÇ kardeşimize teşekkür ediyoruz.Ne kadar olsa da bir aracın varlığı insana güven veriyor.:cat:::thanks:
İsteyen arkadaşlar kaplıcanın kükürtlü havuzuna bıraktı kendisini.Salih ŞİMŞEK kardeşimiz eğer bütün
Moto23 üyelerine Diyarbakır burma kadayıfı ısmarlamaz ise kendisinin kaplıcadaki cıbıldak fotoğraflarını buraya eklerim.Demedi, demesin.:queen::queen:
Çermik’ten hareketle dönüş yoluna başladık.
Şu güzelim manzaraya, şu güzelim havaya baksanıza arkadaşlar.Bu fotoğrafı görünce Allah Allah nidalarıyla yeni bir sefere çıkasım geliyor.Hadi haftaya Pazar günü gazamız mübarek ola.:wiinkk:
Burada en önde ben,altımda da küheylanım Kanuni Tiger’im.Gariplerim beni geçmek için nasıl da zordalar bir baksanıza. Ama Allah’ın izniyle hepsini ip gibi sıraya dizmişim. Evelallah,Hayabusa mayabusa vız gelmiş.

:queen:
Ergani merkezinden geçerken
Maden virajlarında geniş araçlara denk gelmemiz hiç de iyi olmadı.:silent:
Dönüş yolunda Hazar gölü kenarında yemek molası verdik. Kavurma ve balıklar güzeldi veya biz çok açtık.::friends:
Çok şükür sağ selim vardık Moto23 merkezine.Güzel bir gezi oldu.Katılan bütün arkadaşlara teşekkürler.::thanks: