350 cc lik scooter

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
eğer v4 dediği 4 silindir ise ki egzost sayısına bakılırsa 4 silindir olması muhtemel, 350 cc den 113 hp güç alınabilir aslında. motor 2 zamanlıdır.
seri üretim, 2 silindir aprilia rs 250 74 hp güç üretiyor.

Evet,ekzos tipi 2 zamanlı olduğu işeretini veriyor.V 4 ve iki zamanlı gayet mümkün.
Başlığı yeni gördüm,Teşekkürler Alper.

4 silindir zaten o güç çok normal ama çok küçük bir şasisi var yerinde durmaz yani ama harika olmuş tam vitrin motoru

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet,ekzos tipi 2 zamanlı olduğu işeretini veriyor.V 4 ve iki zamanlı gayet mümkün.
Başlığı yeni gördüm,Teşekkürler Alper.

Başlığı açalı bayağı zaman oldu ama arkadaşın konusu denk geldi.......

Bu arada bişey daha var aklımda iken söyleyim....Dorado motorda bir scooter gördüm...Tamamen taiwan yapımı...Ama her tarafı modifiye....17000 devre kadar çıkıyor....150 cc...Gücünü tam bilmiyorum ama istenirse siparişle aynı şekilde getirilebiliyormuş....Eksozlar falan performans eksozu...Sizin için resim çekicektim ama mağazanın altındaydı motor karanlıktı...Çekemedim...

:)

peki mondial zata 140 km yi gördüren var mı ?

:queen::queen::cherry:

yahu şöyle 125cc 4 silindirli bi motor yapsak nasıl olur acaba..?

hadi arkadaşlar fikir benden, yapması da MT atölyeden:queen:
gücü bi başka, sesi daha bi başka olur vallaa:mrgreen::cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Her piston 31.250 cc mi olucak.....Sivri sinek vızıltısı gibi çıkar sesi....:p

Bu tür çalışmalarda yapılan motorlar normal kullanım amaçlı üretilmezler.Bu tür üst düzey modifiye yapan takımların amaçları normal şartlarda kullanılacak motorlar yapmak değildir,yapabilecekleri en güçlü motor modifiyelerini yapmaktır.Daha sonra kullanılmasada olur yani.Racing motorlardaki hp ile karşılartırırsak eğer bu motorda gazı açmamızla altımızdan kaçması bir olacaktır :cherry: :cherry: :cherry: Benim scooter ım 8 hp.Scooter ım 20 hp olsa başka ne isterimki :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu tür çalışmalarda yapılan motorlar normal kullanım amaçlı üretilmezler.Bu tür üst düzey modifiye yapan takımların amaçları normal şartlarda kullanılacak motorlar yapmak değildir,yapabilecekleri en güçlü motor modifiyelerini yapmaktır.Daha sonra kullanılmasada olur yani.Racing motorlardaki hp ile karşılartırırsak eğer bu motorda gazı açmamızla altımızdan kaçması bir olacaktır :cherry: :cherry: :cherry: Benim scooter ım 8 hp.Scooter ım 20 hp olsa başka ne isterimki :queen: :queen: :queen:

Bizde paketçiler kullanacak demedik zaten...........:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ben hiç beğenmedimm 800 cc lik scotter bile 79 bg abi bişey demek istersen özel mesaj çeker misin :D takip edemeyom

süper bişi

scooter süoer bişimiş böyle güçlü bir scooter im olsun isterim :p

2 teker uzerınde gıdebılıyomukı bu gaz acmaya gelmes hep tek tekerle gıder :p :)

motor tipi güzel olmamış bea benim motora yapsalardı keşke :p abi ne gider o kanat taksan uçar gibi geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar