[İzmir - MT]

Wallace arkadaşım teşekkür ederiz ve sizlerlede tanışmayı isteriz. Bu arada gezinizin resimlerini baktık güzel eğlenmişsiniz. Abi o dansöz neydi öyle (zenne)
eşlik edenlerde ayrı tabi ki. eee bizim gecede fena değildi abi sizin arkadaşlar ne muhteşem insanlarmış acayip eğlendik bizimkilerle birleşince yatana kadar gülmeye devam ettik.:cat: Hala karın kaslarımız ağrıyor.:queen: çene kaslarımızı sormayın zaten:queen: Tekrar buluşmaya gelen bütün arkadaşlara teşekkür ediyoruz ve bodruma bekliyoruz.:rendeer: İnanın bizler İzmir e geleceğiz:cat: :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Badem kediyi çok özlemiş:queen:
Badem zaten gruptaki arkadaşların hepsini özledi:queen:
azmı sevdiler

ahmet-meloş;690612' Alıntı:
Wallace arkadaşım teşekkür ederiz ve sizlerlede tanışmayı isteriz. Bu arada gezinizin resimlerini baktık güzel eğlenmişsiniz. Abi o dansöz neydi öyle (zenne) Badem zaten gruptaki arkadaşların hepsini özledi:queen:
azmı sevdiler

Bende de bademin biraz büyüğü var Adı Fİgo( golden) ama sizin badem gibi motorda pek uslu uslu oturmuyor:queen: Görüşmek üzere sevgilerle

forrap süperdi haftasonu seninde emeğine sağlık kardeşim...Wallace hocam sen "anlatılmaz yaşanır" dadında bi insansın keyifli sohbetin için teşekkürler...
sevgili Rots, güzel insanlarla olunca sohbette güzel oluyor. Bundan sonra hep beraberiz inşallah ölümüne kankayızzzzz

Arkadaşlar Sokemon bir duyuru açmış. Gözden kaçırmayın diye linki veriyorum faydalı bir eğitim olacak. Ercan hoca nın da önderliğinde olduğunu belirteyim. Çay da varmış, eğlencede.
http://www.motosiklet.net/forum/duy...zar-g-n-cretsiz-teorik-pist-e-itimi-zm-r.html

Son düzenleme:

KAYTARMAK YOK KALKIŞ YARIŞLARINI İZLEMEYE GELİN HADİ BU HAFTASONU ...

pazar günü açıköğretim sınavları var ve ben görevliyim siz bana telefonla canlı bağlantı yapın bari de bir iki ekzos sesi duyayım.

yaaaaaaaw izmirrr bi bodrum yapınnnn artıkkk....:queen::queen: yollar güzel bodrum güzel iyice sıcaklar basmadan kopun gelin :cat::cat:

Moderatör (forrap)
bluewind kısmetse var o taraflara bir gezi planı,ama tarih olarak ne zaman olur bilinmez.En kısa zamanda yaparız inşallah bir buluşma:)

Herkeze Selam. (Özellikle İZMİR-MT'ye)
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Aslında Motosiklet.net'i sürekli takip edyorum ama aktif olarak katılamıyordum.

10 Haziran da pist açılışına inşallah bende katılacağım.
Motosikletle ilgili her türlü bilinçli aktivasyonu destekliyorum.
Arkadaşlara başarılar dilerim

Herkeze Selam. (Özellikle İZMİR-MT'ye)
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Aslında Motosiklet.net'i sürekli takip edyorum ama aktif olarak katılamıyordum.

10 Haziran da pist açılışına inşallah bende katılacağım.
Motosikletle ilgili her türlü bilinçli aktivasyonu destekliyorum.
Arkadaşlara başarılar dilerim

UT150 MT İzmir adına sana hoşgeldin diyorum. Etkinlik ve buluşmalarımızda görüşmek üzere
Saygı ve sevgilerimle,

merhaba dostlar,
Allah tan bi mani cikmassa yarin sabah Bodrumdan İzmire gaz acicagim... bi goruselim yaw, muhtemelen rise yakinlarinda olurum... gecen bulusmaya gelemedim bu hafta da toplanti yok, bari ufak bi bulusma ayarliyalim...

gorusmek uzere...

Moderatör (forrap)
Herkese günaydın:)

Uglychildım bu hafta akşamcıyım,akşamları çalışıyorum.Görüşemeyebiliriz,ama ben elimden geleni yaparım:)

Uglyim childım sen gel yeter görüşürüz elbette. Rise veya civarı uygundur

evet bugun kutuphanede babyface erhanım ile karşılaştım yenı motorunu görebilmek bana nasip oldu ilk:) allah kazasız belasız,bol keyifle güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kardeşim

Son düzenleme:
babyface (erhanım) hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.dikkatli ve sakin sür deli makine :) binen bilir :p

wallace bn biazdan yola cıkıyorum,daha yeni ayildim..

Erhan yeni motorun hayirli olsun, eeee bi gorelim bakalim...:)

hayırlısı olsun kazasız belası sürer inşşallah:rendeer: kendine hakim ol o makina bas bas diyip durur:p dinlemeee:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Ooo bu sefer turnayı gözünden vurmuş Erhan:)Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kardeşim:rendeer:Zx6 güzel makina gerçektende,yakışır sanada:)

Dun bulusmaya gelen Volkan Cimen e, Gittardando kardesime ve bizi agirlayan Fundaya tesekur ederim...

yolun acik olsun Gittardando, Marmariste gorusuruz...

evet bugun kutuphanede babyface erhanım ile karşılaştım yenı motorunu görebilmek bana nasip oldu ilk:) allah kazasız belasız,bol keyifle güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kardeşim,tekrar hayırlı olsun fotoloru yukledım ızınsınsız:cherry:

ilk sana mı nasip oldu hedowich. benim onun üzerine binmişliğim bile var kampüste turladım çok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar