[Ankara - MT]

evet biz de boyle basladik bu maceraya..
genelde pro "motoru satayim sana" diyor ve ankara mt ye dahil oluveriyorsun
:)

Shakulin

eğerki kabul ederseniz buluşmalarınza gelmek isterim bide yaşım küçük 16 cık :pale: ehuhhe biri arkasına atarsa iyi olur :) bu arada chopper aşığıyım :queen:

Geçmiş Olsun..!

Ben de hayırlısıyla ilk kazamı yaptım, sol grenajlardan arka çizik, sürtük, önü kırdım biraz üzerinizi afiyet, ön sinyal sallanıyor, hepsine razıyım da montun kolu parçalandı. Teeaa İstanbul fuara gitmiştim onu almak için :pale:
Tanıdığınız iyi terzi var mı, montun üstüne belki revit sembolü şeklinde yama yapabilecek? :pale::salut:
Dönüşlerde dikkatli olalım arkadaşlar, bazı gerizekalı yaya vatandaşlarımız yola önünüze atlayıp sizi refüje girmeye zorlayabiliyor :pr:::angry2::::ranntign::stretche

Büyük geçmiş olsun... Küçük kazalar büyüklerini önler..! Bence maddi zararların hepsini unut. Sen iyisin ya Sana bişey olmamış ya bence en önemlisi bu. İnanın ben yayaların bizi görmediklerine onlarca kez şahit oldum. Bunun için ben sürekli kornaya basıyorum tehlikeli bulduğum her durumda, böyle bi formül buldum. Bence çok geçerli bi yol. Küfretseler bile önemli değil. Önemli olan kaza yapmamak yaptırmamak..! Yaşasın motor kardeşliği... :cat: Birbirimize olan selamı ve saygıyı daima gösterelim... :bounce:

beyler haftaya pazartesiye kadar aksam 17:00 dan sonra musaıtım henuz motoru alamasam da bulusmalara gelırım bı sekılde eh artık tanısamadıklarımızlada tanısalım dıyorum.

ayrıca st cok gecmiş olsun allah daha beterınden korusun hepimizi aman dikkat arkadaslar.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw arkadaslar aksamlarıda bulusalım yahuu.....

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
onur sana neşeyle kayanın selamı var
aleküm selam iyiyiz kaya sen

Çok uzak kaldım :pr:

Haftasonu bir organizasyon varmı acep ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar