CBR 600 rr sizce ilk motor için fazlamı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar ben aranıza yeni geldim 4 yaşımdan beri bisiklet kullanıyorum şu an 17 yaşımdayım ağustosda 18 bascam 13 senedir pedal çeviriyorum inş. babamın yardıyla Honda CBR 600 rr almayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir kullanımı kolaymı yoksa zormu ???::melek02:

yok canım ne fazlası, az bile..

hayabusa öneririm :cherry:

honda yeni bi kampanya başlatmış senin gibi sürücüler için ilk önce kefen ölçünü alıyor imamı ayarlıyor ardından da bi ceset torbası ha bu arada mezar taşını da honda yaptırıyor.600 lük seni kesmez binlik veya hayabusa, 600 lük neymiş yaw çocuk oyuncagı.

en iyisi cbr 125

Kimileri konuyu takip etmediğimi veya forumda bulunan birisinin dalga geçmek amaçla yeni üye olduğumu söylemişler çok isterlerse adminler ip numarama bakarlar ( sabittir evden bağlanıyorum ) onalara ii cevap olur Burdaki yorumların ( doğru dürüst cevap verenlerin ) hepsini okudum gerçekten saolsunlar . Modlardan konuyu kilitlemesi konusunda rica etmiştim ama dikkate almamış artık benim yüzümden tartışma çıkmasını istemiyorum LÜTFEN KONUYA CEVAP YAZMAYIN Artık ne tür bir motor alcağıma karar verdim zati ne tür motor olursa olsun önce eğitimini alacam !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forum sakinlerinden özür diliyorum buraya biraz ağır kaçtı son yazdıklarım taşıyorum.

Son düzenleme:
Başlığın 25 karakter gücünde kilitlenmesini talep ediyorum.Amacından oldukça sapmış;tartışma ve ego tatmini şekline dönüşmüş artık.

kardeş öncelikle hoş geldin ben16 yıldır motosiklet kullanıyorum ben cbf600sa almayı düşünüyom ve genede düşünüyom acaba cokmu büyük olur diye genede biraz sende düşün öyle cık motorun üstüne karar senin sakat kalmakta senin elinde dört kolluyada binmek senin elinde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence 600 RR almadan önce bi kamera al ve en son görüntülerini kaydetki arkada kalanlara hatıra olsun,çünkü kesin imamın kayığına bineceksin.600 rr sana şöyle söyleyim seri bi makina değil,sadece 136 hp hepsi o kadar,yani etrafında gördüğün birçok arabadan çok daha güçlü,şimdiden hayırlısı olsun,bence 125 cc bi motor al sonra yavaş yavaş yükseltirsin.Yani kısacası ilk önce emekle sonra zaten koşarsın.

ben de yardım istiyorum..

sayın baylar, 58 yaşında, bir senedir superlight 150 kullanan bir üyeyim. 11000 km. yaptım. ankarada oturuyorum. memleketim olan rize'den yeni geldim. 10 gün motor sürdüm. ben int. acemisiyim. herkes bir konu açıyor, ve cevaplar adeta yağıyor..ben kendim gibi bir emekli, motorcu arkadaş arıyorum. çadırlı Türkiye seyahati için.....nereye , nasıl yazılacağını bana öğretirseniz,,,çok memnun olurum..her şey istediğiniz gibi olsun,,,hoşça kalın....

Moderatör (forrap)
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Konu dışına çıkan ve forumda defalarca benzer konu içerecek şekilde açılmış olan başlık kilitlenmiştir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar