En büyük tutkunuz motosikletmi???

özer024
sen kimseye aldırma bu sorduğun soru gerçekten benimde merak ettiğim bir soruydu.sırf polemik yaratmak isteyenlerede verilebilecek en iyi cevap cevap vermemektir:cat:
ayrıca motosiklet kullabnanların en büyük tutkusu motosiklet olacak diyede bi kayde yoktur

Gaziantep İl Temsilcisi
tutkumu o ne yenılıyormu :):):):)
yaşam tarzim,hobim,özgürlugum,külturum.vs.....

tutkularda parayla bağlantılı

bir yelkenli tekne alıp okanusa açılabilsem o olurdu bir jetim olsa ve kullanabilsem o olurdu 7 renk ferrari alabilsem o olurdu..Ulaşmaya yakın yerdeki hayallerin tutkun olmaya daha yakın kısacası..selamlar

:cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Bu konuda bari kavga etmeyin.
Neden her konuda tribünlerdeki holiganlar gibi davranıyorsunuz ?
Bu konuda bile kavga ediyorsanız, artık başka konularda ne yapacağınızı gazetelerde görüyoruz işte. Çok ayıp :(

Son düzenleme:
ya kardeşim bu site ne sitesi bak özer kardeşim ne demiş en büyük tutkunuz motosikletmi demiş;
bende diyorum ki evet,ya özer aslında ben şöförlük işini bırakıp kuryecilik veya özel bir şirkette evrak teslimi felen mi yapsam,valla olsa varya alırım bi tane transalp ohhh sabatan akşama kadar motor üstünde valla üşenmem garaja motoru çekince üstüne bi battaniye atatım üstünde bilem yatarım harbiden hee.

:queen::queen::cat:
ya kardeşim bu site ne sitesi bak özer kardeşim ne demiş en büyük tutkunuz motosikletmi demiş;
bende diyorum ki evet,ya özer aslında ben şöförlük işini bırakıp kuryecilik veya özel bir şirkette evrak teslimi felen mi yapsam,valla olsa varya alırım bi tane transalp ohhh sabatan akşama kadar motor üstünde valla üşenmem garaja motoru çekince üstüne bi battaniye atatım üstünde bilem yatarım harbiden hee.

katılıyom:cat:

Arkadaşlar tabiki motosikletleri sevdiğimiz için buradayız.Fakat siz kendi adınıza konuşuyorsunuz.Bu forumun bütün üyelerinden bunu nasıl beklersiniz anlamıyorum.Tutturmuşsunuz motosiklet sevgisi olmayanın burada işi ne...Ozaman motosiklet sevenler bukadarmı hayattan kopuk insanlarki başka birşeyi beğenmesin veya başka birşeylerin tutkunu olmasın.Bende motosiklet tutkunuyum ama hayatımdaki tek tutkum bu değil,böylede olmayacak.Biraz düşünerek cevap verin isterseniz.(uyuşuturucu bağımlısı gibi, ''motosiklet motosiklet motosiklet'' :p:mrgreen:)

Arkadaşlar, bu forumda hepimizi buluşturan, motosikletlere olan ilgimiz.Peki hayatınızdaki en büyük tutkunuz motosikletmi???

1) Benim en büyük tutkum değil ama motosikletten vaz geçemiyorum.
2) Hayatımdaki en büyük ve vazgeçemediğim tutkum motosiklettir.

Siz ne diyorsunuz? :)

Ortalığı kızıştırmak için değil ama, ben de şunu merak ettim açıkçası, bu yukarıda sorulan soruyu ve insanların vereceği cevabı gerçekten merak ediyor musunuz??? Tutkusu değil ama motordan vazgeçemiyor veya en büyük tutkusu motor, eeee?????????? Ömrüm billah merak ettmem herhalde kimin tutkusu, kimin değil... :queen:

iki tutkum var biri o (kendisini bilen :wiinkk:) biri de motorum
bu ikisi biraraya gelince tadına doyum olmuyor

yok ben gerçekten merak ediyodum ama.sonuçları gerçekten ilgiyle okudum:cherry:

arkadaşlar motor bi tutkudur bence şahsım adıma konuşuyorum. bir yatım bir arabam birde motorum motorumdan vacgecemem hepsinden vaz gecerim.

Yok canım başka tutkularda var. Mesela eti tutku. :queen:

tutku.gif
Eti%20Tutku%20-Q.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar