eser napacaksın artık aldınya motoru boşver keyfini çıkart ayrıca sil artık sym yazısınıda burgman yaz gururla .
valla SYM gönlümde çok farklı bir yerde, ama değiştirmeliyim.
eser napacaksın artık aldınya motoru boşver keyfini çıkart ayrıca sil artık sym yazısınıda burgman yaz gururla .
Arkadaşlar
Altan Motor' da yapılan kontrollerden sonra sevgili Taner abim Korlas dan aldığım K7 nin montajı sırasında ön tekerleği ters taktıklarını fark etti. :farao: İnanılcak gibi değil. Ön disklerden soldakinde çizilme ve hasar var. Ses çıkmasının nedeni diskin sürütünmesiymiş. Sorun yaşayanların ön tekerleklerini kontrol ettirmelerini öneriyorum.
hayırlı olsun ayıp olmaz sa kaça aldın kaç km de
12,000 km'de 8500 ytl aldım
biliyorum piyasası 7000-8000 ytl arası
ama aldığım tanıdık ve sözünü aldım
istediğin zaman getir geri alıcam dedi aynı fiyata
(tabiki aynı orjinallikte olması kaydıyla)
arkadaşlar motorum bazı parçalarını değiştirmek istiyorum acaba fiyatları konusunda bilgisi olan varmı.mesela irudyum buji,ön sarı sinyallerin yerine beyaz yapmak istiyoryum ne kadardır,lastikleri ve hava filitresinide değiştirmek istiyorum acaba orjinallerini bulsam yada başka markamı alsam.konu hakkında bilgisi olan varsa sevinirim .eser makineyi kullanmaya başlayacaksan pazartesi bi şile yapabiliriz istersen.
Hayırlı olsun güle güle kullan önemli olan kafanın rahat olması.Bu arada nasıl motor geziyormusun.Valla ben alıralmaz garaja kapamak zorunda kaldım.Çekimlerim var ama pazartesiden itibaren binicem.