burun kıvırmak ne demektir zaten

Bir insan başka bir insan gördüğünde neden burun kıvırır ? Düşük cc motor kullanan görüp burun kıvıran kişi ya kendini bu işe fazla kaptırmış ya da henüz kişiliği oluşmamış demektir.
Ben motorum olmadığı dönemlerde bodrumda scooter kiralardım. Hala da motorsuz gittiğim yerde scooter kiralarım. Çünkü çok seviyorum scooter'ı çok şirin bir alet. Ama KLR veya Transalple yanımda durup bana burun kıvıracak adamın da burnunda bir sorunu var diye düşünürüm :cherry: Zira beni önemseme veya önemsemesi için bir sebep yok. Ben ne onun için motor kullanıyorum, ne de ona meydan okuyorum
Kamyon kullanan bir vatandaş da 1100'lük motor kullanan birine geçerken hareket çekse, bu mantığa göre bu da kabullenebilir bir davrnaıştır. Zira onun motoru daha güçlüdür.. Garip..
Kişiliği oturmamış demeni yadırdagım, beni tanıyanlar bilir nasılsa deyip sana kelimelerimi tüketmeyeceğim

Diğer arkadaşlara yazacağım şeylerden kendine olan payını alıp susmanı diliyorum
buna biz halk arasında havalanmak diyoruz şimdi yok öle böle diyeceksin ama birzamanlar milletin sana yaptığını şimdi sen millete yapıyorsun önceki günleri hatırlayıp sizleride anlamaya çalışacağım diyorsun ama daha topic i açarken unutmussun o günlerini bence motordan çok üzerindeki motorcudur bunu birdaha düşün istersen
Havalanmak değilde, bir an gözümün dönmesi diyelim

Motoru acayip, ama acayip çok seven, tahmininizden daha çok seven bir hatunum ben

Aklım fikrim bütün düşüncem, bazen sevgilimden çok özlediğim oluyor ::blushani Duymasın ::blushani Şu an ki duygularımın geçici olduğunu düşünüyorum.. Bir daha düşünmeme gerek yok yani, kendimi bilirim ben..:wiinkk:
Aramıza hoş geldin.:rendeer:
Çok az kız, senin gibi cesaretli olup da vitesli motor deniyor.Haydi hayırlısı bakalım.
Teşekkürler abi :rendeer: Sayımız çoğalmakta..:wiinkk:
dishy
şükür sonuda anladın:queen:
yaa kalbin kırılmasın diye demiyordum ama cidden senin motorda iş yoktu bee kankü. ::147::::147::::wacko::::wacko::::wacko::
nee ooo öyle törr törr törrr :queen::queen:
tamam kankü tamam sakin ol. raftan insomin al rahatla relax ol

:queen:
Yooo çok sakinim kanka

Hiç motorsuz olmaktan iyidir :queen:
dishy sana hak vermemek elde değil... ama sunu belırtmek ısterımkı bunun scooterla pek bı alakası yok sadece tarzlar farkı kucumsedıgımız nokta basıyosun gıdıyor frene basıyosun duruyor buda bıze cok kolay geldıgı ıcın bıraz kucumsememıze neden oluyor.. ayrıca kucumsememızde baska bır etkende genelde pizzacılar kebabcılar vs vs kullandıkları ıcın ve kask takmadıkları ve kuralara uymdıkları ıcın scooterların ımajı bıraz zedelenmıstır.. ama sen bu motoru satsan bır cbr125 yada nebıllyım 250 lik bir makıne alsan alsan 1 veya 1.5 sene sonra sıkılacaksın daha ıyısını ısteyeceksın...tabı bunları ısterken cevre faktorunde cok onemlı... 1000 cc lık bır motorcularla ortamın var ise onlara ozenırsın ve ona kafayı takarsın buda motorunu begenmemene yol acar...
İlk başlardan beridir scooter istemiyordum ben

İnanın hiç içime sinmedi, hep vitesli istedim.. Ama Cbr125 tarzım değildi, asla kullanamazdım yani

Ybr desen ::blushani Cbf 250 (150 yoktu o zaman) tuzlu geldi

Başka çarem kalmadı
Lafı dolaştırıp başka yere getirmekte,
millet olarak üstümüze yok.
Dishy samimi olarak duygularını paylaşmış.
(ve bence çok güzel paylaşmış)
Lafı Ümmet abinin motorculuğuna getirmişsiniz.

Ne alakası var yahu?
Ümmet abime saygılar

Size de teşekkür ederim :rendeer:
Araba da olsun, motor da olsun vitesle oynamayı çok severim.Benim ilk motorum vitesliydi (Seyhan 250).. zaten kullanırken de hiç zorlanmadım. daha sonra sende biliyorsun motorumu değiştirdim ve inan 600 'lük bir makinanın vitesiyle oynamak, diğerine hiçmi hiç benzemiyormuş.. Diğer motorumda hala duruyor.. Dün ilk kez bineyim dedim biraz, "ıı ıııhh" tamamen soğumuşum ondan
Sağol..:wiinkk:
Yine de herkese teşekkür ederim, birden içimden geldi ve yazdım.. Kimseyi küçümsediğim yok, motoru seven herkes motorcudur... :cat::cat::cat: