Slmm. Forumun en genç üyesiyim sanırım =)))

Welcome To MT

125 yada 150 CC bir motorla baslaman en mantiklisi olur.

bana kalırsa fiziksel özelliklerin itibari ile seni kurtaracak birbirine benzeyen iki tip motor var... 1. cross 2. enduro (touringler var ama sana çok kaçar şimdiden gerçi endurolarda deneyimlerine olursak şimdilik ağır kaçar gibi ama...) bence sen güzel bir cross al... atla zıplaa... yaylann... keyfine bak.....

ya gecenin bir vakti aklıma geldi. arkadaşım iyi hoş güzel biz sana tavsiyelerde bulunuyoruz da
bir de şu var ki biz sana asıl önemli şeyi sormadık. ehliyetin var mı :silent:
varsa eyvallah bu yolda devam :wiinkk: ama yoksa ilk baş ehliyeti hallet.
tabi ki bu arada hangi makinayı alacağını da düşün.
ama cüzdanına ehliyetini koy ondan sonra makinanı kapının önüne getir :cat:
mesajları takip ettim ama ehliyet konusuna denk gelmedim. arada kaçırdıysam kusura bakmayın :bounce:

basketçi tvs apiçiyi unut o boyla tamam:) ya mutlaka ustune otur kendın gor tabıde ben solıyım sımdıden altında cok kucuk durur,ybr ve cbf 150 den daha sportif oldugu ıcın kısa ve kucuk duruyor guwencin dogru dıyor bak al cross o boyla ne yakısır bak:wiinkk:

BBRR abini dinle ehliyet al.Yaş 17'yse sen daha uzarsında.Şimdi alacağın motor seneye yine oyuncak gibi kalıcak.2 numara büyük bişey alda Babanı başını durmadan ağrıtma:mrgreen:.cross'lar alışma için sana daha iyi gelir gibi.

öncelikle hoşgeldin. :mrgreen:
Bu forumun en genç üyesi bende degil amimanyak olması lazım(92 doğumlu.)
Ben 17 yaşındayım..
Boyum: 1.70
Kilom: 65
alacagın motor bence kesinlikle TVS Apache ya da YBR olmalı diye düşünüyorum.

Cbr125 alamıyorsan Xt125R tavsiye ederim... Gerçekten çok zevkli bir motor... Pişman olmazsın tepeden tepeye atlayıp zıplarken...

ben 16 yaşındayım cbr için babamın başının etini yedim sonunda aldı. ben cbf 150 yi tavsiye ederim.

Kimse kızmasın ama bu kadar genç yaşta birisine ben CBR125 önermiyorum.Sonuçta şimdi delikanlının içi kaynıyodur CBF150-250 daha sağlıklı olur tabi ehliyet,kask ve diğer korumalar alındıktan sonra...

hoş geldin genç arkadaş ben 1966 model bir motorcuyum sana tavsiye edeceğim en rahat en dayanıklı ve en zevkli motorsiklet enduro veya kros benim 12 ve 8 yaşında iki oğlum var üçümüzünde motorsikleti kros.başarılar dilerim.

Kimse kızmasın ama bu kadar genç yaşta birisine ben CBR125 önermiyorum.Sonuçta şimdi delikanlının içi kaynıyodur CBF150-250 daha sağlıklı olur tabi ehliyet,kask ve diğer korumalar alındıktan sonra...

Cbf250 Cbr125'den çok daha serii ve atak bir makine :wiinkk:

Hoşgeldin.:rendeer: Sana önerim yukarıda arkadaşlarında söylediği gibi önce ehliyet..::smartass sonra koruma, kask falan alırsın...:cat: makina için cbr125 derim:cat:

hoşgeldin aramıza..cbf150 derim .. bence çok ideal bi motor..

ehliyet gelicek yazın =) mont kask fln hepsi bulundu zaten. tek sorun makşne =) her kezin tavsiyesi için teşekkür ederim. ayrıca 2.el tvs bulabileceğim bir yer biliyormusunuz??

ilk olarak hoşgeldin kardesim.Bende inşallah bu yaz ehliyet yaşım doluyoır ve alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar