Slmm. Forumun en genç üyesiyim sanırım =)))

Merhaba arkadaşlar,
Artık bende sizden biriyim. Öncelikle insanlara burada yazdıklarınız topicler, mesajlar ve görüşlerle ne kadar büyük bir yönlendirme ve bilgilendirmede bulunduğunuzu hatırlatır, herkez adına teşekkür ederim. :) :cat: bende bu yaz allahın ve babamın izniyle motor alıcam =) fakar her ne kadar yazılanları okumama rahmen yinede kararsızım . Boyum 1.89 kilom 90 ve 17 yaşındayım. bir çok kez arkadaşlarımın scooter larını ve cbr 125 kullandım fakat cbr için babamdan izin çıkmadı. kriterlerim altımda oyuncak gibi kalmayacak görünüş ve hız açısından güzel. 150 cc ye kadar ve korumalığın kötü durmayacağı vitesli bir motor. 2 el alıcam. fikir ve önerilerinizi bekliyorum. topici yanlış yerde yazdıysam moderatörlerden konuyu taşımalarını rica ederim .

aramıza hoşgeldin öncelikle:rendeer:cbf 150 olabilir senin almak istediğin motor yada ybr 125:cat:

mostwanted
cbr 125 için izin wermeyen babaya gt 250 r alıcam denmesi biraz saçma olmazmı

oncelıkle hoşgeldın sıtede 18 yaş altındakılere kasksız,montsuz,eldivensiz motora binmeme yemini ettiriliyor ömür boyu:cherry: ybr yada cbf 150 al o boyla scooter surme:) bıde basket oyna:mrgreen:

teşekkürler.
takımda oynuyorum zaten basket =) birde tvs apache nasıldır acaba bir bilgisi olan warmı?

motosiklet dünyasına hoşgeldin, ben de cbf 150 veya ybr 125 öneririm sana başlangıç için başınj ağrımaz en azından. Şimdiden hayırlı olsun

saolun peki bu topici nerde açmalıyım daha fazla kişinin ilgisini çeksin cevap wersinler? motosiklet modellerinde olabilirmi?

Ben de CBF150 öneriyorum. 189 cm ve 90 kg mışın. Hay maşallah diyorum :cherry:

CBF150 boyuna göre kötü durmaz. Başlangıç için güzel bir motor. Bayiye git CBF150 nin üstüne otur o zaman kararını verirsin.

aramıza hoşgeldin.. arkadaşların dediği gibi CBF 150 başlangıç için mükemmel seçim olur , katılıyorum...kalıcı olman dileğiyle..

ben sana kesinlikle apache oneririm boy senin için sorun olacaksa sen chopper kullanacaksın ama EROLL88 de apache kullanıyr hem cok memnun ve onunda boy1.85 kilo 90 yanlıs hatırlamıyrsam hiçbir sikayeti yok. sen en iyisi hepsine tek tek bin cazip olanı al. simdiden hayırlı olsun. buarada benim apache de kargoda haftasonuna bekliyrm insallah. kazasız surusler dilerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve Aleyküm Selam :) Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :)

boyun kilon bnm ölçülerimde sayılır.yani 125 lik bi motor yeter.hem fiyatta cazip ve daha seri olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar