[Eskişehir - MT]

arkadaşalar siyahlimuzin derdine nasıl çare olabiliriz..

küçük boy badana fırcası,hamam tası sablı olandan. ve benzin.

derdime çare olun da nasıl olursanız olun ya :salut:
ben bu kadar irkeğe nasıl göz kulak olayım :p
tamam bazılarınız sayesinde yengelerimiz var ama yengelerin lafı burada geçmio ki :cyclopsan

şu ikinci cümlede de hamam tası saplı olandan kelimesine çok güldüm ya :queen:
hamam tasını anladım da saplısı neden :silent: ama ismail eminim ki onunda bir gerekçesi vardır.
eee siz tamir bakım konusunda irkek olarak benden daha tecrübelisiniz :cat:

Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
"viper_1, siyahlimuzin, honda.cbr.125, forester, emr550m, ondeer, oldcityboy"

Selam olsun herkese...

Şafak senle tanışmak nasip olmadı bir türlü... :cyclopsan

Yaw aytaç aslında grupta ne LİGHT erkekler vardır da :mrgreen: işte bilmek lazım... :p

Abicim benimle tanışmak yaw ben geçen konserde tanışcaktık babamdan izin aldım .bi arkadaşla geliyordum bu seferde annem izin vermedi işte böle yaw yaş 18 den küçük olunca böle oluyo :pr:

şimdilik ben bi sır gibi kalayım.......:)ehliyeti alınca tanışırız artık..

Yaw motor önemli değil. Şehir içi buluşmada çık gel tabanwayla... :mrgreen:

iyi ya bi kader ortağım varmışda haberim yokmuş.ben de; bi ben varım sanıyodum 18 altı&ehliyetsiz

aytaçç....sırf bayan arkadaşın yok diye isyan etmenin ne anlamı varmı.hayır yok.yanlız değilsin.sende ayşe şule bilgiç(rüzgarın kızı)veya bir name ekin olabilirsin..ya gerçekten motorsiklet tutkunu değilsin yada. başka bir sebeb var.ÇÜNKÜÜ
cunku gercekten motosiklet in ruhunu felsefesini alan kimse yanina illa biri olsun diye bakmaz...
benim içinn :)evet geç kalınmış bir sevdadır motorsiklet.içimdeki o tatlı serseriliğin uyanışı,kalp atışlarımın hızlanışı..uzayıp giden yolların halı misali altından kayması.yüzünü rüzgarın okşaması,ve yol kenarlerındaki calıların,otların.her geçişinde seni selamlaması.. bu felsefeyi alan insanlarla birlikte olmak ve yeni gelenlere bu felsefeyi aktarmak..ve bu uğurda ömrünü harcamak.benim için gerçekten değer.sakın.yanlız değilsin.arkadaşımm..

aytaçç....sırf bayan arkadaşın yok diye isyan etmenin ne anlamı varmı.hayır yok.yanlız değilsin.sende ayşe şule bilgiç(rüzgarın kızı)veya bir name ekin olabilirsin..ya gerçekten motorsiklet tutkunu değilsin yada. başka bir sebeb var.ÇÜNKÜÜ
cunku gercekten motosiklet in ruhunu felsefesini alan kimse yanina illa biri olsun diye bakmaz...
benim içinn :)evet geç kalınmış bir sevdadır motorsiklet.içimdeki o tatlı serseriliğin uyanışı,kalp atışlarımın hızlanışı..uzayıp giden yolların halı misali altından kayması.yüzünü rüzgarın okşaması,ve yol kenarlerındaki calıların,otların.her geçişinde seni selamlaması.. bu felsefeyi alan insanlarla birlikte olmak ve yeni gelenlere bu felsefeyi aktarmak..ve bu uğurda ömrünü harcamak.benim için gerçekten değer.sakın.yanlız değilsin.arkadaşımm..

1- çok güzel şeyler yazmışsın :rendeer:
2- bahsettiğin kişiler kadar olamayacak olsam da ben bir motosiklet tutkunuyum :pr:
tamam henüz markalardan falan çok anlamıyor olabilirim ama öleyim :mrgreen:
3- yanıma arkadaş aramamın sebebi de yollarda yalnız olmam değil sizlerin varlığı yetiyor :cat:
ama kendinizi benim yerime koyun. mesela 7 kızın arasında tek irkeksiniz :queen:
evet bizim kızlar da var ama ben daha çok hem cins istiorum :wiinkk:

18 yaşın altı heyyyy en kısa zamanda ehliyetlerinize kavuşmanız ümidi ile :cat:

Son düzenleme:
"oldcityboy" ; bu duyguyu çok güzel dile getirmişsin... :cat:

Aytaç , sana motosiklet kullanan bayanlar bulmak lazım yaw... :mrgreen::mrgreen:

-- edit --

" www.motorize26.net/portal " arkadaşlar portal test yayınında... Sizce nasıl olmuş... :bounce:

Son düzenleme:
volkan valla kullanan da olsa olur seven de olsa olur artçı olacak olsa da olur :cherry:
ama artçı olacaklar için sizin karar vermeniz gerek. artçı alırsanız eğer artçı bile kabul :wiinkk:
hoş bazılarınızın şu an var olmakla birlikte bazılarınızın da gelecekte daimi artçıları olacak. anladın sen onu :p
malum ben artçı olarak bazen gamzeyi alıyorum bazen de canımın içiyle ben siyahlimuzinle takılıyoruz :joker:
gönül isterdiki limuzin 5 kişilik olsun ama iki kişilik :pale:
bu arada bir arkadaşa daha sözüm var. sınavlardan sonra önderin
kız kardeşi de artçım olacak nasipse. duruma göre ayarlarız artık bişiler :cat:

linkini verdiğin adresin türkçe versiyonu yok mu :silent:
gecenin bu saatinde benim mi beceriksizliğim tuttu :silent:
yapabildiğim tek şey fotoğraflara bakmaktı. onda da henüz iki fotoğraf var.
iki fotoğraf arasında da benim fotoğrafım yok :pr: eren ile ismaili kıskandım açıkcası.
bakın transferlikten vaz geçerim arkamı döner giderim haberiniz ola :p
ama yağmurluğumu geri vermem onu da söliim :mrgreen:

günaydın eskişehir mt.:mrgreen:

volkan bu motorize26.net e girdim ama forum ve ana menüler dışındaki diğer yerler ingilizce.:silent: içeriktede fazla bişey yok daha.ama arayüz fena değil,hoş olmuş.:cat:bide siteye üye olayım dedim (5-6 kere denedim )bi türlü üye olamadım.:pr::pr:bi sorunmu var bende anlamadım gitti.herşeyi doğru doldurdum ama yine hata veriyo ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat:

-- edit --

" www.motorize26.net/portal " arkadaşlar portal test yayınında... Sizce nasıl olmuş... :bounce:

TEST YAYINI TEST :mrgreen: daha hazır degıl sıte sadece sıtenın yenı yuzu sızlerın begenısıne sunuldu..eger begenırsenız bu sekılde hazırlanıcak yenı sıte:cat: ıngılızceyı dert etmeyın cevırırız:mrgreen:

arkadaşlar son dakika işleri değilde şöyle bi kaç gün öncesinden plan program yaparsanız bende katılmak isterim aranıza bilecikten.
çarşamba akşamı eskişehirdeydim.dönüşte titreye titreye geldim.çok üşüdüm.
sevgilerle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar son dakika işleri değilde şöyle bi kaç gün öncesinden plan program yaparsanız bende katılmak isterim aranıza bilecikten.
çarşamba akşamı eskişehirdeydim.dönüşte titreye titreye geldim.çok üşüdüm.
sevgilerle..

walla sorma hdeniz ben bıle anca 5 dakka kalabıldım grupla beraber:pr: bu son dakka yapılan ısler tamamen sıkıntı ürünü ısler:p canı sıkılan 2 arkadas cıkıyo dısarı otekı sıkılanlarda kalkıp o ılk canı skılan 2 arkadasa katılıyo..sonra baska sıkılanlar gelıyo o ılk sıkılan 2 arkadasla sonradan onlara katılan dıger sıkılan arkadaslara katılıyo...
bu problemde kac sıkılan ınsan wardır:p:p:queen::queen::queen:

:p
gördüğüm kadarı ile eskişehir içinde toplanıp bi mekana gidiliyor sürekli.grup olarak bi rota belirleyin arkadaşlar. eskişehir çevresini benden daha iyi tanırsınız.şöyle yol yapalım, gezelim.
bursa MT ye ziyarete gidelim onları çağıralım.kütahyaya gidelim.ben her hafta sonu vakit buldukça 250-300 km lik geziler yapıyorum.geçen hafta Sakarya poyrazlardaydım.ondan önce Bursadaydım. havalar biraz daha düzenli bir hal alsın Marmara Adasına gececeğim, memleketime ıspartaya gideceğim.en son dayanamadım hafta sonunu bekleyemedim çarşamba günü eskişehir e geldim. ama gönül isterki birlik olsun topluca birşeyler yapalım.
:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
toplu gezılerımız tabıkı oluyo..ama grup uyelerının yarısı calıstıgı yarısıda ogrencı oldugu (3/4 ü de hem ogrencı hem calısıyo) ıcın o gezılerı pazar gunlerı yapmaya calısıyoruz.kutahya MT yı zıyaret gezı lıstesının en basında duruyo..unıversıte fınal sınawlarının bıtmesını beklıyoz..sen gelıceen gun buraya msj yazarsan yada bırımıze msn den ulasırsan tanısmak ısterız senınle..bulusalım bı cayımızı ıc:)

:)ok.benide ekleyin her türlü gezi listesine.
önceden haberim olduğu sürece ve işleri ayarlayabilme durumuma göre her yere gelirim.

:cherry:
TEST YAYINI TEST :mrgreen: daha hazır degıl sıte sadece sıtenın yenı yuzu sızlerın begenısıne sunuldu..eger begenırsenız bu sekılde hazırlanıcak yenı sıte:cat: ıngılızceyı dert etmeyın cevırırız:mrgreen:

nebiliyim ben Eren test yayını olunca sitenin nası gözüktüğünü, daha önce hiç test yayınındaki bi siteyi incelememiştimki:cherry::) o sebepten bana garip geldide ondan sordum. o zaman üyelikler asıl yayın başladığı zamanmı yapılabilecek. üye sayısından falan bahsediyoduda forumlara girince, dedim bende bi üye olayım. ama olmadı işte. bide bu anasayfanın kenarlarındali boşluk olan yerlerede bişeyler koymayı düşünüyomusunuz yoksa oralara reklam mı alınacak, onun içinmi boş yan taraflar

Forumdan Uzaklaştırıldı
o boslukları dldururuz bısılerle..reklam falan bos ısler :)
ben bırazdan cıkıyom ewden oguzhanın dukkana bı ugrıcam sonrada dızlık almaya gıtcem..
aytac eger dızlık almayı dsunuyosan ben bugun alcam cepten haberleselım sanada alalım ıstersen...

önder bende de az biraz english var ama siteyi anlamaya yetecek kadar değil :cherry:

hdeniz ah ben bir erkek olacaktım ki bakın nasıl yol yapılıo :mrgreen:

eren daha yeni eve geldim. sen bugünlük takıl. dizlik alırsan ben de bakarım duruma göre hareket ederim.
aslında çok istiorum biliosunuz :wiinkk: neyse gelince mesajımı okursun artıkın :cat:

bu arada problem süper :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar